אני

ברוררר אני רודפת אותך י'סוכן על שלי

עזבי הבנאדם חש סוכן בפורד מודלס, ומותק ממש לא עמדתי מאחורייך אולי פעם אחת! רוב הפעמיים לא הגבתי לך,תפסיק להיות צבוע

עמי1986

New member
אני עונה על חלק

1....להתחיל בשנות ה20 זה מאוד תלוי....מתי זה בשנות ה20?? כי אם זה 21 אז זה יחסית גיל סביר אם זה 27 אז זה כבר מאוחר מדי 2...למיטב ידיעתי רק קנאה יש באותן דוגמניות שמתחתנות מביאות ילדים ושומרות גל גזרה...קחי לדוגמא את גלית גוטמן שהיתחתנה הביאה ילדים וטרחה לחזור כל פעם מחדש לגזרה מושלמת....אבל למיטב ידיעתי לא מדובר במספר גדול של דוגמניות שעשו את זה..... 3....יש מחלקות בסוכנויות השונות של דוגמנות ילדים...לפי דעתי? את יכולה לנסות אבל זה תחום ממש לא מפותח בארץ הרבה מאוד עושים את זה בתור תחביב ובשביל החוויה....וחוץ מזה שמעתי מכמה מקורות שיש נטייה לקחת את 'התינוק של השכנים' זאת אומרת אם לדוגמא מנהל סוכנות מסויים מכיר שכנים שיש להם ילד ממש יפה הוא יקח אותו...שמעתי על זה הרבה פעמים... 4...הגובה הרצוי הוא 172 ומעלה...כל שאר הנתונים תלויים בך.....באיך שאת ניראית......מבנה גוף...גובה וכדומה... 5....יש המון טענות גם לגבי הגובה של נשים בארץ... יש שאומרים שהסטנדרטים בארץ קצת יותר נמוכים מבחו"ל... לפי איך שאני הבנתי לכל מקום יש את הדרישות שלו.... 6.....יש דבר כזה...אבל זה תחום לא מפותח בארץ..... בואי נגיד ככה...שאם דוגמנות פנים זאת השאיפה שלך...ואת באמת רוצה להצליח תוותרי על הנושא הזה... זה יכול לתת לך עבודות אבל לא ברמה של הצלחה... וזהו פחות או יותר... שמחתי לעזור :)

למעלה