אני

וואו

את נראית כאן ממש שונה (את השמאלית - נכון?) מאוד אהבתי את התסרוקת שלך עם שמלת הכלה אבל את כולך "מנצנצת" מאיפור בתמונה

ר י צ ל

New member
האמת רציתי לבדוק מס' דברים.

1. האם התחלה של דוגמנות בתחילת שנות ה20 זה מאוחר מדיי? 2. מה היחס לדוגמניות בתחילת הדרך כשהן נשואות או נשואות + (כמובן אם זה לא פגע בגיזרה) 3. האם יש חברות כאן בארץ של דוגמנות תינוקות או פעוטות? 4. מה המידות של דוגמנית ממוצעת? גובה, משקל היקפים וכו.. 5. האם בארץ ההיקפים פחות חשובים? (שואלת כי רוב הדוגמניות כאן בארץ "עסיסיות" ולא כמו בערוץ האופנה נניח). 6. האם יש דבר כזה דוגמנית של רק צילומי פנים? אשמח אם תוכל לענות לי על כל השאלות זה . זה מאוד מעניין אותי כבר שנים

ר י צ ל

New member
מה הכוונה "הסוכן שלנו"?

תודה. ואת מהממת!!! אני סמויה פה בפורם הרבה זמן..

עמי1986

New member
הכוונה היא

שהבחורה שכתבה לך את זה ממורמרת על נושא שאני לא אפתח עליו דין פה.. ומאז היא משתדלת להידחף להודעות שאני כותב וללכלך עלי...

עמי1986

New member
ואם את קוראת פה הרבה זמן

את גם תשימי לב שכל הזמן היא תמכה במה שאני אומר והרבה מאוד פעמים גיבתה אותי... אבל לפני כמה שבועות קרה איזה משהו ומאז היא משתדלת ללכלך ובכמויות.. אז קחי את מה שהיא אומרת בעירבון מוגבל...

nirp01

New member
עמי, תרגיע...

לא צריך לקפוץ מכל שטות, ובטח לא צריך להפוך כל דבר לויכוח. אתה סתם עושה הר מעכבר. אותי ההערה אפילו הצחיקה קצת, מה לעשות
ניר

עמי1986

New member
זה כי אתה לא יודע מה עומד מאחורי זה

אם היית יודע היית מבין.. ונחמד שזה מצחיק אותך... אני מקווה שאתה נהנה ניר :) אני תמיד שמח לספק שוואוו לאנשים.... למרות שזאת לא השאיפה שלי....

עמי1986

New member
חח חמודה תתבגרי

את מדברת כמו ילדה בת 12 ובעזרת ה' זאת ההודעה האחרונה שאני אכתוב לך את לא שווה את הטרחה חמודה

למעלה