אני שמוליק

broken winges

New member
קארינה..איך את חוזרת מהרכבת חזור?.

הכוונה הרכבת חזור מביאה אותך לרחובות.. איך את מגיעה משם לבני עייש?

917635

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo75.gif../images/Emo182.gif

אני נוסעת עד יבנה ומשם אבא אוסף אותי. רוצה טרמפ עד גדרה?

broken winges

New member
תשמעי..אני מצטערת על הטרחה

אבל ..איך את מגיעה לרחובות בהלוך?.. אני אולי אוכל איכשהו לנסוע איתך?... פשוט אמא שלי וזה אני במסעי שכנוע.. אולי אני אקח מונית לבני עייש ומשם ניסע.. אני לא יודעת פשוט איך את מגיעה לרחובות?

917635

New member
אני נוסעת במונית לרחובות לקניון

ושם אני פוגשת את ז'אנה ואנחנו הולכות לתחנה ושם פוגשות את שירע,שי,ספיר ואת ברכה ברכבת. ואין לי בעהי לבקש מאבא שיסיע אותך לגדרה.. זה 5 דקות.

broken winges

New member
אוקיי שנייה אחת

תבטלי את כל ההודעה ההיא.. באיזו שעה להגיע לרציף ברחובות? ובחזור את יכולה לתת לי טרמפ לגדרה?.. אם כן אז אני באה ואני מממממממממתתתה עלייך!

917635

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo75.gif../images/Emo182.gif

12:30 וכן,אני חושבת שלא תהיה לו בעיה...

broken winges

New member
יייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאא תודה את ענקית !!! אני מתה עלייך! יייייאייי ^ ^ נרגעתי... אז אני אהיה ברחובות ברציף ב12 וחצי נדבר בפלא ^ ^

917635

New member
אוקיי:]../images/Emo41.gif../images/Emo75.gif../images/Emo182.gif

אגב,אני חוזרת אחרי 6 כי אבא שלי בא מהעבודה בסביבות רבע לשש. ואין לי את המספר פל' שלך..

broken winges

New member
אאאאעעעעעעעעעעעעע

סליחה אוף אמא שלי משנה את דעתה כול רגע. עכשיו זה סופי..ביטלנו את התור לרופא שיניים אנחנו נוסעות ישר לקניון רחובות קונות קצת בתמנון וזהו.. אז מתי לפגוש אתכן בקניון רחובות ואיפה(ליד איזו חנות)? אני כל כך מצטערת שאני כזו קרצייה פשוט אמא שלי ואוף

Cool Simsit

New member
טעלי ויאנה אממ כנסו

תראו אני צריכה לחזור בסביבות 5-4 ואני צריכה מישי שנוסעת ברכבת לכיוון כפ"X (ז"א אתן) אז באיזה שעה אתן חוזרוץ?? זה מממש ממש דחוף! אחרת אני אלך בארבע!

8ar8ie

New member
*האושר*

יאיי:] אני קצת מתרגשת... מתה לפגוש את כולכן...
ווווומיכל טינאייג'ר ולילך נוסעות איתי ברכבת |נו-אל-תשמעי-מתלהבת| |יאיי|

למעלה