אני שמוליק

broken winges

New member
יייייייייייאאאאאאאאאאייייייייי

דורשת חיבוקי
ומחיצה! מוחעחעחעחעחעחעחעחעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

broken winges

New member
הייי

זה היום.. לא מחר.. עוד מעט עולים על רכבת ויש לי תפוד ביד.. ואת פיליפ.. הבאתי מלא בובות קטנות(יצורים פרוותיים) מספיק טוב? אני לא משעשעת כשאני לחוצה.. אני דורשת חיבוקי! אל תשכחי אותי!

יעלולויקקק!!|היום| יולי!!!

תביאי שירי רחל..מן הסתם.. ואני אמשיך את ניבי לכתוב לכולם על הידיים..=] אני אביא לורד.. יואא מפגש אעאעעע

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifמה דעתכן על מופע גמשת

*גמישות! הא? XD נו

אנבלייי

New member
-.-"

טוב. אז עודמעט אני יוצאת אל מאיה, אם אבא שלי יפסיק להתעצל ויסיע אותי סופסוף,\ ואז ניסע לתחנת הרכבת. אבל בגלל שאני אגיע אל מאיה באיחור, כי אבא שלי מתעצל, נפספס את הרכבת ומאיה תרביץ לי עם מטריה, ואז אני אגיד- היי! תראי! היא חוזרת! ואנופף אל הרכבת ואז אני אדרס. ואז מאיה תצרח וייפול עליה עמוד ויעבור שם היפופוטם סגלגל.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif

אני לא יודעת איזו רכבת לקחת. או שאני מגיעה בשתיים עשרה ורבע,או באחת ורבע. מישהי באה מוקדם כ"כ?

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifתמי כבר שם?../images/Emo2.gif

הייתי באה. טובנו,זה לא יעזור עכשיו. *O*

Harpush

New member
דנה. ../images/Emo10.gif

אני חולה. מאודמאוד חולה. אני לא יכולה לבוא. רק קמתי עכשיו. אני מצטערת
. אנשים שלא מכירים אותי. עזבו |:.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo2.gif |מתרגשת| אני יוצאת מהבית ^^

לוקחת את סשה P: ואז לעזריאלי
יאי [[:

AnImE BaBe

New member
../images/Emo15.gif אני יודעת שאני שוב בדיליי...

אבל רציתי להגיל לכם להנות
אולי פעם הבאה (סיעוים קטנים) אם רק לא הייתי נוסעת למפגש ההוא....(על מה אני מדברת? זה היה המפגש הכי כיף שהיה לי!) בקיצור, אולי מתישהו בעוד שנים רבות, כי בחיים לא יתנו לי לסוע לעזריאלי פעמיים בחופש (חוץ מהחופש הגדול ופסח אולי) ויש מלא מפגשים של פורומים שאני ממש רוצה ללכת אליהם..

shmeksit

New member
גרר אני בבית ומשתעממת!

גרר גרר גרר ואופיר התקשרה אליי והיא ניכנסה עם לאה לקניון עזריאלי והיא צריכה להתקשר אליי שוב עוד מעט! ושסה לא עונה לי כניראה אין קליטה חח משעמם לי!

למעלה