יש לך שם יפה!!!! ואת נחמדה!!!
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 1/8/05 #96 אני לא כל-כך מכירה אותך../images/Emo96.gif מבחינת אישיות, אבל לפי מה שכן הכרתי, את מאוד חמודה^-^
P P oo k a New member 3/8/05 #205 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאממ.. אני לא ממש מכירה אותך, אבל את נראית נחמדה .
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאממ.. אני לא ממש מכירה אותך, אבל את נראית נחמדה .
א אנבלייי New member 1/8/05 #44 שניייייייי ../images/Emo99.gif אני צריכה לדבר איתך! את כה יפההההה!! וכלכך כוסיטטט ווע ואת נוראנורא חאמודה ואני אוהפת אותך^__^
שניייייייי ../images/Emo99.gif אני צריכה לדבר איתך! את כה יפההההה!! וכלכך כוסיטטט ווע ואת נוראנורא חאמודה ואני אוהפת אותך^__^
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 1/8/05 #97 את שני אפרסמון:0../images/Emo96.gif ואת מאוד פעילה, וחמודה, ורואים שאת משקיעה בפורום^-^
A ApharseMon New member 1/8/05 #111 ../images/Emo28.gifתודה לכולכן!!../images/Emo9.gif גם אני מושיות! ><<<<<
Y yaeloolik New member 2/8/05 #159 שני!!!!!!!!111../images/Emo2.gif../images/Emo25.gif איך פיספסתי אותך?!?! את אחת מהחברות הכי טובות שיש לי כאן (וטוב שכך) את מתוקה ועוזרת ופעילה! את תורמת לכל דבר שאת עושה כל כך הרבה מעצמך! אני מאוד אוהבת אותך!
שני!!!!!!!!111../images/Emo2.gif../images/Emo25.gif איך פיספסתי אותך?!?! את אחת מהחברות הכי טובות שיש לי כאן (וטוב שכך) את מתוקה ועוזרת ופעילה! את תורמת לכל דבר שאת עושה כל כך הרבה מעצמך! אני מאוד אוהבת אותך!
P Painted Fairy New member 2/8/05 #172 שני../images/Emo9.gif../images/Emo126.gif את ילדה מתוקה, יפה, חכמה, ותורמת מלא לפורום. אני אוהבת אותך .
שני../images/Emo9.gif../images/Emo126.gif את ילדה מתוקה, יפה, חכמה, ותורמת מלא לפורום. אני אוהבת אותך .
A ApharseMon New member 2/8/05 #175 ../images/Emo28.gifגם אני.../images/Emo2.gif../images/Emo23.gif וגם אותך יעל.
P P oo k a New member 3/8/05 #206 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifשניייי../images/Emo99.gif אעהעהאה! את מדהימה! ממש כיף לי לדבר איתך, והיה ממש כיף במפגש.. את תמיד עוזרת, ואת ממש ממש ממש נחמדה:]]]
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifשניייי../images/Emo99.gif אעהעהאה! את מדהימה! ממש כיף לי לדבר איתך, והיה ממש כיף במפגש.. את תמיד עוזרת, ואת ממש ממש ממש נחמדה:]]]
ר רוח גדולה New member 3/8/05 #252 אני כן אוהבת אותך ../images/Emo24.gif ואת מוזמנת לדבר איתי מתי שאת רוצה אני אשמח, רק אם אפשר שתשלחי לי הודעה כי מחקתי כמה אנשים שלא דיברתי איתם הרבה זמן P: נגה
אני כן אוהבת אותך ../images/Emo24.gif ואת מוזמנת לדבר איתי מתי שאת רוצה אני אשמח, רק אם אפשר שתשלחי לי הודעה כי מחקתי כמה אנשים שלא דיברתי איתם הרבה זמן P: נגה