יאנה עוד לאב אחת! את ילדה מתוקה ואחראית! ואת כוסיט! XD. ואני ממש ממש אוהבת אותך! אז אל תשתני
Y yaeloolik New member 1/8/05 #5 יאנה עוד לאב אחת!../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif את ילדה מתוקה ואחראית! ואת כוסיט! XD. ואני ממש ממש אוהבת אותך! אז אל תשתני
יאנה עוד לאב אחת!../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif את ילדה מתוקה ואחראית! ואת כוסיט! XD. ואני ממש ממש אוהבת אותך! אז אל תשתני
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 1/8/05 #12 יאנה:0../images/Emo96.gif את חאמודה ומצחיקה^-^ ואהבתי נורא את המתנה שנתת לי בגמד ענק:0. יש לך ביטחון ועוצמה, אז אל תתני צלאחרים להרוס לך אותם:0(דאמ,ף אני נשמעת כמו פתק סיני><)
יאנה:0../images/Emo96.gif את חאמודה ומצחיקה^-^ ואהבתי נורא את המתנה שנתת לי בגמד ענק:0. יש לך ביטחון ועוצמה, אז אל תתני צלאחרים להרוס לך אותם:0(דאמ,ף אני נשמעת כמו פתק סיני><)
F FallingFromGrace New member 1/8/05 #120 יאנה ../images/Emo119.gif את כל כך יפה, באמת ואת גם בוגרת לגילך ואני רואה בזה פלוס רציני
ר רוח גדולה New member 2/8/05 #149 יאנה ../images/Emo12.gif לא יודעת ממש מה נסגר, אנחנו לא מדברות כבר שנים ואת לא במסנג'ר P: אבל מה את חמודה ואני אוהבת אותך וחבל לי. מתי כבר יסתדר כל הבלאגן עם המחשב? אוהבת נגה
יאנה ../images/Emo12.gif לא יודעת ממש מה נסגר, אנחנו לא מדברות כבר שנים ואת לא במסנג'ר P: אבל מה את חמודה ואני אוהבת אותך וחבל לי. מתי כבר יסתדר כל הבלאגן עם המחשב? אוהבת נגה
P Painted Fairy New member 2/8/05 #176 יאנה../images/Emo9.gif../images/Emo126.gif את ילדה מקסימה. בוגרת, מיוחדת, חכמה. אוהבתותך
P P oo k a New member 3/8/05 #201 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאישתי../images/Emo99.gif נמ. זה אומר הכל, לא? .
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאישתי../images/Emo99.gif נמ. זה אומר הכל, לא? .
Y yaeloolik New member 1/8/05 #9 תמי!!!!!!!!!!11111../images/Emo25.gif את אחת החברות הכי טובות שלי! אולי הכי טובה! השיחות איתך תמיד מציקות אותי כל הנאדג'ים XD. אני ממש אוהבת אותך! את כישרונית ומתוקה ואת הכל! וכוסיט כמובן! איי לאב יו
תמי!!!!!!!!!!11111../images/Emo25.gif את אחת החברות הכי טובות שלי! אולי הכי טובה! השיחות איתך תמיד מציקות אותי כל הנאדג'ים XD. אני ממש אוהבת אותך! את כישרונית ומתוקה ואת הכל! וכוסיט כמובן! איי לאב יו
R Radio Joe New member 1/8/05 #13 תמי ../images/Emo99.gif מוכשרת וזונה קטנה ;[ אני נורא אוהבת אותך! סליחה שהייתי גמדה נוראית ;|
B Bleeding Roses New member 1/8/05 #24 ../images/Emo90.gif../images/Emo99.gifמממ תמי../images/Emo99.gif מוכשרת תעשי לי סוסון ים!! או שעווה ><
../images/Emo90.gif../images/Emo99.gifמממ תמי../images/Emo99.gif מוכשרת תעשי לי סוסון ים!! או שעווה ><