עירית את חמודה ויפה ומוכשרת!! ואני נסעתי איתץך ברכבת:) יאי^^יצא לי חרוז:)
2 2ofir New member 1/8/05 #65 עירית../images/Emo99.gif את חמודה ויפה ומוכשרת!! ואני נסעתי איתץך ברכבת יאי^^יצא לי חרוז
B BiDriL New member 2/8/05 #132 ../images/Emo185.gifעיריתע שלי ../images/Emo99.gif. את מוכשריה . כיף נורא לפטפט איתך במסנ . ואת יודעת אנגלית .וקראת את הארי .
../images/Emo185.gifעיריתע שלי ../images/Emo99.gif. את מוכשריה . כיף נורא לפטפט איתך במסנ . ואת יודעת אנגלית .וקראת את הארי .
P P oo k a New member 3/8/05 #203 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifנמנמנ.. אני לא בדיוק מדברת איתך, אבל ממש שאני רואה את ממש נחמדה, ומוכשרת!
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifנמנמנ.. אני לא בדיוק מדברת איתך, אבל ממש שאני רואה את ממש נחמדה, ומוכשרת!
ר רוח גדולה New member 3/8/05 #251 דיברנו ממש קצת, אבל היית ממש חמודה, אז מגיע לך נגה [אשמח לדבר איתך שוב]
Y yaeloolik New member 1/8/05 #26 את כה מוכשרת! גאד את ממש../images/Emo25.gif ממש ממש ממש מוכשרת! |ריר| ואת מתוקה! ואת נשמעת יותר גדולה ממש שאת
את כה מוכשרת! גאד את ממש../images/Emo25.gif ממש ממש ממש מוכשרת! |ריר| ואת מתוקה! ואת נשמעת יותר גדולה ממש שאת
B Bleeding Roses New member 1/8/05 #29 ../images/Emo90.gifאומרים שאני בוגרת לגילי אעעע תודה מי שמדברת
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 1/8/05 #27 XD../images/Emo96.gif את מוכשרת, ואני נורא אהבתי את הצ'רלי שלך. ואת חאמודה^-^. אבל לא יצא לי לדבר איתך הרבה
XD../images/Emo96.gif את מוכשרת, ואני נורא אהבתי את הצ'רלי שלך. ואת חאמודה^-^. אבל לא יצא לי לדבר איתך הרבה
B Bleeding Roses New member 1/8/05 #33 ../images/Emo90.gifאעאע כן אני לדבר עם תמי! רק שלי אין מסנג'ר של תמי ><
S Science Fiction New member 1/8/05 #59 את כה שולתת OO: ../images/Emo119.gif אני ממש נהנית בחברתך :]] [אנחנו ממש צריכות להתחיל לדבר במסנג'ר! ]
את כה שולתת OO: ../images/Emo119.gif אני ממש נהנית בחברתך :]] [אנחנו ממש צריכות להתחיל לדבר במסנג'ר! ]
R Radio Joe New member 1/8/05 #88 יולי :]] וואי את כזו כוסית ;| ושולטת ומדהימה אני אוהבת אותך ככ. באמת באמת
P P oo k a New member 3/8/05 #204 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאעאהאה!../images/Emo99.gif את ממש נחדה! והיה לי ממש ממש כיף איתך במפגש .
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאעאהאה!../images/Emo99.gif את ממש נחדה! והיה לי ממש ממש כיף איתך במפגש .
L leonel knight New member 3/8/05 #234 ../images/Emo175.gifיולע.../images/Emo23.gif. את באמת נשמעת בוגרת לגילך . את ילדה ממש חמודה[ומוכשרת]. אני אוהבת אותך המון ליאור
../images/Emo175.gifיולע.../images/Emo23.gif. את באמת נשמעת בוגרת לגילך . את ילדה ממש חמודה[ומוכשרת]. אני אוהבת אותך המון ליאור