אני רוצה לשאול שאלה....

אין לי מושג, ולכן לא אתווכח

אבל יש להדגיש שאין כל אפשרות לענות על השאלה "איך נוצרו החיים?" אלא רק על "איך יכלו החיים להווצר?" כיוון שאין לנו מצאים לגבי תקופה זו, וכל המחקר נשען על אקסטרפולציה שניתן (אולי) להוכיח את היתכנותה, אך לעולם לא יהיה אפשר להוכיח זאת (אלא אם כן ההתפתחות בכל היקום זהה ואז כיוון שנראה זאת במקומות רבים, כנראה כך היה גם כאן. אבל זה לא סביר).

L7

New member
התאוריה האלוהית איננה

מסתמכת על תצפיות ואיננה מציעה מנגנונים מובנים כלשהם המחליפים תאוריות פחות מובנות. נהפוך הוא, התאוריה האלוהית מציעה סל ענק של אי הבנות- החיים נוצרו ע"י הוראה באידיש שניתנה ע"י אלוהים בתדר כזה או אחר , ומייד המולקולות בחנו את ההצעה האלוהית והחליטו לציית יכלו גם לא שכן הרשות נתונה וכו וכו וכו - ואין סוף לגיחוך ולסימני השאלה ולאי ההבנות.

L7

New member
החוכמה בספק. אינך יודעת באמת מה

אלוהים רוצה. המוסלמים חושבים שיודעים היהודים חושבים שיודעים הנוצרים חושבים שיודעים את חושבת שיודעת. הכל המצאה של בעלי אינטרס. נורא להיות לבד ביקום .לא כן? לכן המציאו את הקבה שלך.

טעות

אנחנו יודעים בדיוק מה אלוקים רוצה והוא העביר לנו את ספר ההוראות שלו בהר סיני לה לה לה לה לה ומוחמד רסול אלה(אני מקווה שאמרתי אותו נכון) המשפט הזה אומר: אלוקים הוא הגדול מכולם ומוחמד הוא הנביא שלו מוחמד עשה את הברית שלו עם אלוקים(לפחות ככה הוא טוען) המעמד יחיד וישו ישו גם עשה את הברית שלו עם אלוקים במעמד יחיד ורק אנחנו טוענים שאלוקים יתגלה לנו במעמד גדול מול כל העם ולא משה נתן לנו את עשרת המצוות אלא אלוקים בכבודו ובעצמו אמר לנו את עשרת הדיברות ורשם לנו אותם על מכתב ובספר התנ"ך הכל מתואר.איך נתנה התורה ובאיזה יום זה היה הכל וזאת ההוכחה שהיהדות היא הדת הנכונה

L7

New member
מעמד הר סיני דווח ע"י כותב בודד

והכותב הבודד כתב על מליונים יכול היה לכתוב על מליארדים ועל צלחות מעופפות. מליארדי אנשים - מעמד גדול של ממש-טוענים שהדת היהודית מוטעית. ולכן הם נוצרים מוסלמים ואחרים.

הוא לא כתב על, הוא כתב למיליונים

נכתב בתורה "אתם ראיתם", "אתם הייתם", אתם ,אתם, אתם, לדעתך לפני כמה אלפי שנים האנשים היו כל כך אידיוטים שכשאמרו להם "אתם הייתם" וזה לא היה כך, הם האמינו?

גם עכשיו

כתוב בתורה "אתם ראיתם", "אתם הייתם", אתם ,אתם, אתם, לדעתך כיום האנשים כל כך אידיוטים שכשאומרים להם "אתם הייתם" וזה לא היה כך, הם מאמינים?

נו באמת... מתכוונים למי שקיבלו

התורה בהתחלה, הרי לא הכל יכול לקרות לכולם...

נו באמת... אז זו כבר הנחת המבוקש.

מי ערב לנו שבאמת קיבלו את התורה "בהתחלה", ושהיא לא נמצאה פתאום, נאמר, בימי יאשיהו מלך יהודה, מאות שנים אחרי המועד בו התרחש לכאורה מעמד הר סיני?

neko

New member
עוד לא הבנת?

כתוב בתורה שיש אלוהים, ואלוהים כתב את התורה, וכתוב בתורה שאלוהים קיים מ.ש.ל! מה מסובך? ד"א, הוכחתי ככה גם שהשמיים ורודים ושכל חרדי הוא למעשה גלגול של שלשול יערות מצוי.

neko

New member
כשיוותר רק מקור אחד שטוען שהשואה

היתה, ולא יהיו שום סימנים אחרים לכך, לא תהיה סיבה להאמין שקרתה. ובגלל זה אנו צריכים לשמר את עשרות אלפי המסמכים התמונות השיירים והעדויות, כדי שהעולם יזכור תמיד כמה נזק שנאה יכולה ליצור.

אז זהו שזה לא רק מקור אחד

זה מסורת, והאירוע נזכר בכתביהם של היסטוריונים מאוחרים. מהכרותי המוגבלת עם ההיסטוריה המצרית העתיקה, יש מאורעות שיש להם רק מקור היסטורי אחד. לדוגמא, מלכים רבים במצרים מתקופת בית ראשון, נזכרים רק ברשימתו של מנתון ותו לא.

preacher

New member
בתור מישהו עם שם של פילוסוף

אני בטוח שאתה יודע שאמיתותו או אי אמיתותו של אירוע אחד לא משפיעה בהוא-זה על אמיתותו של אירוע אחר ולא קשור.

Lu Tze

New member
אתה צוחק, נכון?

(ואני מתעלם מה"הוכחה" שלך, יש כאן מספיק אנשים שיכולים לסתור אותך) "לה לה לה לה לה ומוחמד רסול אלה"? ואתה *מקווה* שציטטת נכון? המשפט הנכון הוא "עין אללה אל-אללה ומוחמד ראסול אללה" התירגום גם לא מדוייק. התרגום הנכון הוא: "אין אל מלבד האל (ז"א, יש אל אחד) ומוחמד הוא נביא האל".

תודה שתיקנת אותי

לא היתי בטוח בשני המשפטים היתי בטוח ב"ומוחמד הוא נביאו" אבל לא היתי בטוח במילים שלפני בכל מקרה יופי שאתה הבנת למה היתכוונתי רואה אני מודה שטעית תאמץ את השיטה הזאת ואם אתה לא צודק ואתה יודע אז תודה בזה וזהו לא יקרה לך כלום

למעלה