אני רוצה להביע דעה..

אלההההה

New member
תפסיקי להיות קטנונית

ולהגיב בעקיצות מבזבזת אנרגיה? אני? אני זאת שבאתי לאיזשהו פורום ואמרתי את דעתי עליו כדי להתחיל להתווכח פה אם אנשים?.. אם את רוצה להיות ילדותית תיהי, אני פשוט מנסה להגיד לך את דעתי.. מבזבזת אנרגיה בלדבר?.. איי איי.. תפסיקי להגיד שאת לא אמרת פה מפורשות שאנחנו ככה ושאנחנו ככה הנושאים מתקשרים מה לעשות חכמה גדולה את לא.

lollo

New member
אקזיט שולטט!!!למרות..

שבזמן האחרון זה מתחיל הליות פחות טוב פעם פשוט לא יכולתי לפספס פעם אחת! אבל מאז ששירי הצטרפה וגם אסי נהיה פשוט פחות טוב שלא לדבר על מיכאל שהוא הרבה יותר טוב מאסי ושירי שלא יודעת להנחות בגרוש מלי יעל עופר ומיכאל היה הכי טוב...למרות שגם מושיק לא הוריד וגם קצת הוסיף...

הוויכוח עוד לא הסתיים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo85.gif

טוב יאללה פשוט אל תתיחסו אליה... אם היא כל כך מעצבנת אתכם..והיא אומרת דברים שלדעתיכם לא נכונים תשימו על הדברים שלה זין מה בעיה?! נ.ב. אנשים ששונאים את התכונית מוזמנים לא להיכנס לפה ולהרוס לכולם...

cha ching

New member
להרוס לכולם..? אני הורסת לך

את מה בדיוק..? תשמעי, אני הבעתי דיעה. לא מעניין אותך- אל תגיבי. as simple as that

את הורסת...../images/Emo85.gif

כי פה יש אנשים שרק אוהבים את אקזיט.. לא שונאים.. אז אנשים כמוך מוזמנים לא להיכנס לפה.. את יכולה להביע את הדעה שלך לא פה... במקום אחר.. תמצאי לך מקום אחר להביע את הדעות שלך.. כי בגלל אנשים כמוך מתחילות פה מריבות וסיכסוכים ואנחנו לא רוצים את זה... תראי אני לא שונאת אותך או משו... פשוט אני אומרת שזה מרגיז שאנשים ששונאים את אקזיט נכנסים לפורום של מעריצים והורסים את הכל.. טוף מקווה שהבנת..

cha ching

New member
אהא, הבנתי... אז שכחתי שפה זה פורום

דיקטטורי... שאסור לי פה להביע דעות מנוגדות לשלטון... כי ישלחו אותי למחנה השמדה..אההה... עבודה..... כמובן.. אין לך מה להתרגז. אם את רוצה להתעלם מאנשים שחושבים אחרת ממך- בכיף. ואם את רוצה לדון איתי (ולא להתווכח... (כמו שאלה אמרה)) את יכולה. מוכרחה -את לא. ועכשיו אלייך אלה...: את מבקשת ממני להפסיק להגיד משהו שלא אמרתי. כל עוד לא אמרתי במפורש- יכולות להיות מיליון ואחת ברירות, אפשרויות, אופציות, משמעויות, אינטרפטציות אישיות, הסברים, סיעופים... אם אני אגיד לך שמשהו הוא לא שחור, זה לא בהכרח אומר שהוא לבן... נכון, חכמולוגית?!

אלההההה

New member
מה בדיוק אמרתי שלא

התקשר לדברים שלך? במקום לנסות איפה אמרתי דברים לא קשורים תנסי לענות על מה שאמרתי..

cha ching

New member
ואיפה פה לא עניתי לך על מה

שאמרת? איפה בתשובות שלי לא יבלת תגובה ישירה לדברים שאמרת? מה חסר לך בדיוק..??

למעלה