אני רוצה להביע דעה..

טַלי

New member
אני לא מבינה...

מה הנקודה שלך את מצפה מאיתנו שלא נתייחס ונגיב לדעות שלך? אנחנו לא מתגוננים, רק עונים לך על השאלות אני מסכימה איתך ואוסיף - בראיונות המנחים "גונבים" את הפוקוס מהמרואיין וגם שהם מראיינים הם רק אומרים "איזה מהממם\ת את\ה..." המנחים לא מבינים שהקצת דקות בראיון זה הרבה דקות בשביל המרואיין בקשר למה שאמרת על המנחים אני לא מסכימה... עפר משחק מעולה (שלא נדבר על מיכאל
) מלי משתפרת משידור לשידור אסי סובל מאוד, כי הוא נכנס לתוכנית מתוך תחרות ובכל תחרות יש שני צדדים ככה שלא הייתה לו אפשרות להוכיח את עצמו מספיק כמו שכל מנחה קיבל אבל הוא מסתדר עם זה איכשהו... גם קצת קשה להנחות שעפר שכטר לידך (שכל הזמן משווים אותו לעפר שכטר) אבל בקשר ליעל... גרררר
אני לא אוהבת אותה! יש בה משהו מעצבן וכבר כתבתי פה מה אני חושבת עליה אז אני לי כוח שוב אבל היא נסבלת איכשהו... אז למרות כל החיסרונות (הגדולים) האלו אני נהנת לראות אקזיט וכיף לי! אני לא לוקחת שם דברים ברצינות... רק שעה של צחוקים וזהו חבל שאת לא לוקחת את זה גם ככה... ההפסד שלך
אבל אם זה לא משעשע אותך אז כנראה זה לא בשבילך. תחפשי לך משהו אחר ו... מין הסתם את יודעת שאקזיט זאת לא התוכנית היחידה שאנחנו רואים או אוהבים וזה לא הדבר היחיד שאנחנו עושים בחיים אז אל תקחי את כל זה ברצינות אם מישהו מושפע מהתוכנית הוא יושפע מכל דבר ובעיקר מלחץ חברתי אז הבעיה בו כל עוד את יודעת שאת לא מושפעת את צריכה להיות רגועה...

בואי אני אגיד לך מה הקטע../images/Emo180.gif

אקזיט מותאמת לנוער ואני אגיד לך למה... כי אקזיט היא תכנית שמדברת לנוער...זה מעין ראליטי לנוער הנוער כבר היה כזה ואקזיט ממש לא הפכה את הנוער לכזה-כי הוא היה כזה תמיד ואקזיט רק מתחבר לנטוער זה הכל האמת שאני לא מבינה למה אנשים באים בטענות לאקזיט?? את מוכנה להסביר לי למה "אהבה מעבר לפינה" מסווג לגיל 8 ומעלה? ולא ל14 ומעלה?? או 10 ומעלה?? למה? היא ממש לא סידרה חינוכית והאמת-אקזיט כבר יותר חינוכי מזה... אותו הדבר MTV וMTV2 וMTV BASE ויש עוד הרבה...

בואי אני אגיד לך מה הקטע../images/Emo180.gif

אקזיט מותאמת לנוער ואני אגיד לך למה... כי אקזיט היא תכנית שמדברת לנוער...זה מעין ראליטי לנוער הנוער כבר היה כזה ואקזיט ממש לא הפכה את הנוער לכזה-כי הוא היה כזה תמיד ואקזיט רק מתחבר לנטוער זה הכל האמת שאני לא מבינה למה אנשים באים בטענות לאקזיט?? את מוכנה להסביר לי למה "אהבה מעבר לפינה" מסווג לגיל 8 ומעלה? ולא ל14 ומעלה?? או 10 ומעלה?? למה? היא ממש לא סידרה חינוכית והאמת-אקזיט כבר יותר חינוכי מזה... אותו הדבר MTV וMTV2 וMTV BASE ויש עוד הרבה...

וואי!! אתה מטומטם!!

אני לא מאמינה שאתה אומר את זה, או קיי כל אחד והדעות שלו אבל זה פשוט שטויות!! ואם אקזיט נראה לך כל כך מפגר, אל תיכנב לפורום הזה בכלל!!!!!ואל תראה ת'תכנית!! אף אחד לא צריך את הטובות שלך!!

cha ching

New member
ואת מטומטמת, כי זה ממערכון

של רועי לוי. חחחחחחחח
עאלק לוקחת ללב שחתולים הם חיה מטומטמת... get a life

../images/Emo123.gifכל אחד ודעתו אבל..

למה להביע את דעתך כאן בפורום?הריי אנחנו פה חולים על התוכנית ואין מצב שבגלל הדעה שלך נפסיק לראות ת'תוכנית ועכשיו שהבעת את דעתך (הלא כל כך מעניינת) תעשי פוזה של ציפור ועופי לנו מהפורום.. תודה..!

טוב כל מי ששונא את אקזיט..../images/Emo85.gif

מוזמן לא להיכנס לפורום.. כי בפורום יש אנשים שרק אוהבים את אקזיט ולא שונאים! אז למה לקלקל?

אלההההה

New member
ממ.. תשובה קצת יותר רצינית מהקללות

שהלכו פה.. אני מסכימה איתך שה"חומר" שמועבר בתכנית הוא שטחי, נכון, לא נחכים מזה אבל בכל זאת.. אני חושבת שדווקא במדינה כמו שלנו עם כל מה שקורה פה לא רע שתהיה תכנית שבני נוער יכולים קצת להינות ממנה ולהשתחרר קצת מהכאב שהארץ הזאת עוברת.. ובגלל זה דווקא הכרחי לדעתי שיהיו תכניות כאלה.. ותרשי לי לצטט משפט שעופר שכטר אמר בראיון בעיתון "אנחנו פה כדי להינות אז למה לא?" תחשבי על זה.. בשביל מה אנחנו פה בעצם?.. כל אחד צריך להינות מהחיים איך שהוא בוחר.. למה לא לראות תכניות שטחיות?! למה לא?... זה אומר לך שאנחנו לא לומדים? שאנחנו בני אדם רעים? שאנחנו לא קוראים ספרים? לא, זה לא סותר את זה! אנחנו במצב קשה? אני לא בטוחה כל כך, למה לצאת בהחלטות כאלה?.. אני חושבת שהצהרות כאלה הן הרבה יותר שטחיות.. קיצר.. תחיי ותני לחיות..

cha ching

New member
אף פעם לא אמרתי

שאת צריכה לקחת את אחריות המדינה וכאב המדינה על עצמך, אבל אני עדיין חושבת שההומור באקזיט הוא שטחי ולכן גם... פשוט לא מצחיק... תסלחי לי, אבל אני אישית- כנראה אוהבת הומור שנון..

אלההההה

New member
אוקיי

את אוהבת הומור שנון- תראי את זה, אני לא מפריעה לך ד.א זה לא אומר שאני לא אוהבת הומור שנון, אקזיט זה ב-י-ן הדברים שאני אוהבת ..!!.. אותך זה לא מצחיק, אותי כן, דבר אחר- אותך יצחיק, אותי לא על טעם ועל ריח אין להתווכח.. זה בדיוק כמו שאני אחשוב שמישהו אחד מדהים ואת תחשבי שהוא מכוער, או שהדעה הפוליטית שלך היא ימנית קיצונית ושמאלית קיצונית, ככה זה, אנחנו שונים.. פשוט במקום לעשות דווקא אחרי שאת קוראת את התשובה ולהמשיך לנסות להראות לנו שאת צודקת.. תחשבי אם התשובות שלנו באמת לא מספקות אותך לא יוריד לך מהכבוד להגיד בסדר, צודקים..

cha ching

New member
וואווו, כמה שאת מבזבזת אנרגיה

על לדבר יותר מדי. כשאני אגיד במילים מפורשות שאת לא אוהבת הומור שנון- רק אזאני אתכוון לזה. אבל לא אמרתי- משמע- זה לא נאמר. דהיינו- את לא יכולה להגיד שכן אמרתי את זה, וגם חבל לך להתגונן על משהו שלא נאמר ולא קרה. ועכשיו לתגובה שלך: אני לא מנסה להראות לך או לפורום הזה שאני צודקת ושאתם טועים. (אם עדיין לא קלטת... כן?)

למעלה