אני לא מבינה...
מה הנקודה שלך את מצפה מאיתנו שלא נתייחס ונגיב לדעות שלך? אנחנו לא מתגוננים, רק עונים לך על השאלות אני מסכימה איתך ואוסיף - בראיונות המנחים "גונבים" את הפוקוס מהמרואיין וגם שהם מראיינים הם רק אומרים "איזה מהממם\ת את\ה..." המנחים לא מבינים שהקצת דקות בראיון זה הרבה דקות בשביל המרואיין בקשר למה שאמרת על המנחים אני לא מסכימה... עפר משחק מעולה (שלא נדבר על מיכאל
) מלי משתפרת משידור לשידור אסי סובל מאוד, כי הוא נכנס לתוכנית מתוך תחרות ובכל תחרות יש שני צדדים ככה שלא הייתה לו אפשרות להוכיח את עצמו מספיק כמו שכל מנחה קיבל אבל הוא מסתדר עם זה איכשהו... גם קצת קשה להנחות שעפר שכטר לידך (שכל הזמן משווים אותו לעפר שכטר) אבל בקשר ליעל... גרררר
אני לא אוהבת אותה! יש בה משהו מעצבן וכבר כתבתי פה מה אני חושבת עליה אז אני לי כוח שוב אבל היא נסבלת איכשהו... אז למרות כל החיסרונות (הגדולים) האלו אני נהנת לראות אקזיט וכיף לי! אני לא לוקחת שם דברים ברצינות... רק שעה של צחוקים וזהו חבל שאת לא לוקחת את זה גם ככה... ההפסד שלך
אבל אם זה לא משעשע אותך אז כנראה זה לא בשבילך. תחפשי לך משהו אחר ו... מין הסתם את יודעת שאקזיט זאת לא התוכנית היחידה שאנחנו רואים או אוהבים וזה לא הדבר היחיד שאנחנו עושים בחיים אז אל תקחי את כל זה ברצינות אם מישהו מושפע מהתוכנית הוא יושפע מכל דבר ובעיקר מלחץ חברתי אז הבעיה בו כל עוד את יודעת שאת לא מושפעת את צריכה להיות רגועה...
מה הנקודה שלך את מצפה מאיתנו שלא נתייחס ונגיב לדעות שלך? אנחנו לא מתגוננים, רק עונים לך על השאלות אני מסכימה איתך ואוסיף - בראיונות המנחים "גונבים" את הפוקוס מהמרואיין וגם שהם מראיינים הם רק אומרים "איזה מהממם\ת את\ה..." המנחים לא מבינים שהקצת דקות בראיון זה הרבה דקות בשביל המרואיין בקשר למה שאמרת על המנחים אני לא מסכימה... עפר משחק מעולה (שלא נדבר על מיכאל