אני רוצה להביע דעה..

cha ching

New member
אני רוצה להביע דעה..

לדעתי אקזיט היא אחת התוכניות הכי שטחיות, רדודות, ירודות, עלובות שיש. אם זה מה שנוער רואה היום (רוב הנוער, כמובן), אז הוא במצב קשה.. ותשימו לב טוב טוב- לא אמרתי שיש לראות ערוצי חדשות כל היום, גם לא אמרתי שכולכם מטומטמים. לא אמרתי שום דבר מעבר למה שכתבתי במפורשות. אז אנא ממכם- אל תענו בצורה סנטימנטלית ומתגוננת.

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gifאני ידפוק לך מכות רצח../images/Emo46.gif

די כברררררררר
חלאאאאאאאאאאאאס
לרדת על השלמות
הזאת
תוכנית מושלמת
זה שאת מקנאה בהם זה לא אשמתינו
נשבעת לך באלוהים אני ידפוק לך מכות רצחחח

../images/Emo11.gifוווווואאאווו טוב שאמרת לי......

בואנה טוב שהילדה הזאת נולדה... באמת ההודעה הזאת כזאת עזרה לי!!! זהווווו אני יפסיק לראות אקזיט... לא לא כולנו נפסיק... ולמה? כי הילדה החכמה הזאת אמרה שהסדרה רדודה ושטחית.. אוי טוב שהזהרת אותנו.... מודים לך מכל הלב..................... אויש נו שתקי למה בכלל נכנסת? מה פשר ההודעה הזאת? יוו לכי תחזרי מאיפה שבאת....................

וואי את פאקינג צודקת

אם את בכלל בת ואם לא אני מצטערת...חח...אני חדשה פה אבל וואי את מזה צודקת!!! נמאס כבר!! שיתמודדו עם זה שזאת התכנית הכי שווה בארץ!!!כאילו!! דיי כבר עם כל הבולדיט על זה שזה לא חינוכי ובלה בלה בלה!!!!!

טַלי

New member
ילדונת...

אני מסכימה שיש קטעים קטנים באקזיט ש"הורסים" את הנוער אבל אקזיט לא היחידה מהסוג תוכניות הזה ואם כבר מתלוננים על תוכניות... MTV? שלא נדבר על MTV2... אם התוכנית משפיעה על ילד מסויים... אז הבעיה בילד. אם נער לא יודע להבדיל את כל מה שהוא רואה בתוכנית, הוא גם לא יידע להבדיל במציאות - חוגים, קליפים, משפחה... אז יש פה ושם יציאות לא במקום (לדודו טופז היו גם) חוץ מזה התוכנית מצחיקה ומצליחה אני לא רוצה להעליב... אבל אני רואה קנאה אם את באמת רוצה לשנות את התוכניות נוער אז תתחילי קודם בערוץ 2 שתסיימי שם נדבר... אין שום סיבה שתתנפלי רק על אקזיט אלא אם כן את מקנאה... למשל כוכב נולד (1 או 2... מה שבא לך) לא מקללים שם ולא קופצים... זה אומר שזאת תוכנית טובה? היא גם מאוד רדודה ועלובה (ועוד חיקוי של ארצות הברית) אבל אנשים אוהבים לשיר ובלה בלה בלה אז רואים תעצרי אותם? אני גם לא מסכימה עם כל דבר שאקזיט עושה אבל זה משעשע אותי - אז אני רואה! חוץ מצחוקים... אני לא לוקחת כלום ברצינות ואם מישהו כן, זו בעיה שלו! גרררר... אני מקווה שהבנת משהו

cha ching

New member
../images/Emo6.gif

אתם כולכם... שתהיו לי בריאים. כשאמרתי שאני לא מתכוונת לשום דבר
מעבר
למה שכתבתי, התכוונתי לזה. לא אמרתי שMTV יותר טוב, ולא ערוץ 2.. גם לא כוכב נולד..

טַלי

New member
../images/Emo26.gif

עניתי לך על כמה דברים שקשורים רק לאקזיט חבל שלא התייחסת לזה... אולי תתני קצת יותר כיוון? תפרטי איפה את רואה רדידות ובלה בלה בלה?

טַלי

New member
ו...

הקטע על כוכב נולד היה דוגמא לא התכוונתי לכוכב נולד עצמו

cha ching

New member
אני עדיין לא מבינה למה כולכם

מתגוננים כלכך..?! אם באמת לא היה לכם אכפת מה שאני אומרת- לא הייתם מתייחסים אליי אפילו.. אם הייתם חושבים שזאת באמת סדרה מתוחכמת ועשירה- בכלל הייתם מתעלמים ממני... אז חלאס עם השטויות. אתם לא צריכים "לנסות ולהוכיח" לי שזאת אחלה סדרה או שזה שטויות מה שאני אומרת. כל אחד בדעה שלו. ואני רציתי להביע את שלי, בדיוק כמו שאתם הבעתם את שלכם- בזה שפתחתם את הפורום. אני לא אפתח פורום "אנטיאקזיט" כי אני ילדה קטנה , אלא אבוא ואגיד פה- מה אני חושבת על הסדרה. זה הכל. ועכשיו אלייך, טלי- את צודקת. לא התייחסתי אל התגובה שלך בכלל..: הסדרה הזאת פשוט מגעילה וילדותית, וחבל לי שהיא ממוענת לנוער... הנוער היום הוא הרבה יותר בוגר- גם מנטלית, או פחות ככה אני חשבתי. כי אם הנוער באמת בוגר מנטלית- הוא לא צריך את השטויות האלה שרואים דוגמניות שלא באמת יודעות להנחות (אלא סתם צורחות כל היום), איזה בלונדיני שחושב שהוא מי יודע מה ומינימום בראד פיט שמפליץ בתכנית, הראיונות לא באמת ממצים את המידע שאפשר לדלות מהכוכב, ולא באמת סוחטים ומעניינים (אותי לפחות, כמו שכבר אמרתי...)... הראיונות בד"כ לא קולעים, והשאלות ששואלים את אותם הכוכבים- כחול-לבן שלנו באמת שטחיות, והמשחקים של התכנית גם כן.. בעיקר מפריע לי שהתכנית נראית כאילו היא נעשתה בהפקה כל כך דלה, עם אנשים שלא באמת יודעים מה שהם עושים שם... אני הרי יודעת שהחומר הזה הוא לא מה שמעסיק את הנוער כחומר למחשבה לכל היום עד לתכנית הבאה, והוא סתם בשביל לצחוק, ולהשתחרר ולעשות משהו שהוא קצת שונה. אבל.. לי אישית יש הסתייגויות מהתכנית הזאת, בגלל שהיא כזאת... דלה.. אני באמת בעד תכנית הומוריסטיות וכמה שיותר- אבל זה פשוט לא מצחיק. דבר שני- זה לא קנאה שאת רואה... ז"א- קצת קשה לי לרדת לסוף דעתך... אני לא מבינה איפה את רואה פה קנאה. וזה לא שלחתי הודעה לכל פורום שלא מוצא חן בעיני, זה רק בגלל שלא חשוב לי להביע דעה נמרצת כל כך כמו על התכנית הזאת, שהיא בעצם... חסרת תכנים... המטרה שלי בהודעה הזאת לא הייתה לעצבן אתכם, אלא להבין באמת למה רואים את התכנית הזאת.. ואיך היא מדברת אליכם... כי כנראה פספסתי פה משהו בענק אם התכנית הזאת לא מדברת אליי ואל רוב הנוער בארץ כן...

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gifאנחנו מגיבים כי זה מעלה

לנו ת'עצביםםםםםםם
מזבלות כמוכן כל מי שכותבות את דעתכן לא מעניין אותנו עם לא יאה לכן התוכנים/הפורום/שניהם אז תלחצו על האיקס כן כן האדום בפינה ותעופו לי מהעיניים כי אחרת יהיה לכן רע ומררר
אנחנו נמרר לכן ת'חייםםםם
את
מ
ק
נ
א
ו
ת
ב
ש
ל
מ
ו
ת
הזאתת
עפר
,
מלי
,
שירי
,
אסי
ק
נ
א
י
ו
ת
מכוערותת שדומות לנעללללל |נעל| ול
יותתת
קיצר תזהרו ממני כל הקנאיותתתתת שבאות לפה

SofyTofy

New member
תירגעי../images/Emo103.gif

את מתחילה להגזים ולדבר לא יפה, ואני אמחוק את ההודעות שלך בסוף.

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gifמה לעשות את בתור מנהלת

צריכה לחסום ת'מפגרות האלו אני מגנה על מי שאני אוהבת:
עפר
,
מלי
,
שירי
,
אסי
ו
עדי שרון
ה-
ש
ל
מ
ו
ת
של אקזיט

טַלי

New member
אני לא מבינה...

מה הנקודה שלך את מצפה מאיתנו שלא נתייחס ונגיב לדעות שלך? אנחנו לא מתגוננים, רק עונים לך על השאלות אני מסכימה איתך ואוסיף - בראיונות המנחים "גונבים" את הפוקוס מהמרואיין וגם שהם מראיינים הם רק אומרים "איזה מהממם\ת את\ה..." המנחים לא מבינים שהקצת דקות בראיון זה הרבה דקות בשביל המרואיין בקשר למה שאמרת על המנחים אני לא מסכימה... עפר משחק מעולה (שלא נדבר על מיכאל
) מלי משתפרת משידור לשידור אסי סובל מאוד, כי הוא נכנס לתוכנית מתוך תחרות ובכל תחרות יש שני צדדים ככה שלא הייתה לו אפשרות להוכיח את עצמו מספיק כמו שכל מנחה קיבל אבל הוא מסתדר עם זה איכשהו... גם קצת קשה להנחות שעפר שכטר לידך (שכל הזמן משווים אותו לעפר שכטר) אבל בקשר ליעל... גרררר
אני לא אוהבת אותה! יש בה משהו מעצבן וכבר כתבתי פה מה אני חושבת עליה אז אני לי כוח שוב אבל היא נסבלת איכשהו... אז למרות כל החיסרונות (הגדולים) האלו אני נהנת לראות אקזיט וכיף לי! אני לא לוקחת שם דברים ברצינות... רק שעה של צחוקים וזהו חבל שאת לא לוקחת את זה גם ככה... ההפסד שלך
אבל אם זה לא משעשע אותך אז כנראה זה לא בשבילך. תחפשי לך משהו אחר ו... מין הסתם את יודעת שאקזיט זאת לא התוכנית היחידה שאנחנו רואים או אוהבים וזה לא הדבר היחיד שאנחנו עושים בחיים אז אל תקחי את כל זה ברצינות אם מישהו מושפע מהתוכנית הוא יושפע מכל דבר ובעיקר מלחץ חברתי אז הבעיה בו כל עוד את יודעת שאת לא מושפעת את צריכה להיות רגועה...

למעלה