אני עדיין לא מבינה למה כולכם
מתגוננים כלכך..?! אם באמת לא היה לכם אכפת מה שאני אומרת- לא הייתם מתייחסים אליי אפילו.. אם הייתם חושבים שזאת באמת סדרה מתוחכמת ועשירה- בכלל הייתם מתעלמים ממני... אז חלאס עם השטויות. אתם לא צריכים "לנסות ולהוכיח" לי שזאת אחלה סדרה או שזה שטויות מה שאני אומרת. כל אחד בדעה שלו. ואני רציתי להביע את שלי, בדיוק כמו שאתם הבעתם את שלכם- בזה שפתחתם את הפורום. אני לא אפתח פורום "אנטיאקזיט" כי אני ילדה קטנה , אלא אבוא ואגיד פה- מה אני חושבת על הסדרה. זה הכל. ועכשיו אלייך, טלי- את צודקת. לא התייחסתי אל התגובה שלך בכלל..: הסדרה הזאת פשוט מגעילה וילדותית, וחבל לי שהיא ממוענת לנוער... הנוער היום הוא הרבה יותר בוגר- גם מנטלית, או פחות ככה אני חשבתי. כי אם הנוער באמת בוגר מנטלית- הוא לא צריך את השטויות האלה שרואים דוגמניות שלא באמת יודעות להנחות (אלא סתם צורחות כל היום), איזה בלונדיני שחושב שהוא מי יודע מה ומינימום בראד פיט שמפליץ בתכנית, הראיונות לא באמת ממצים את המידע שאפשר לדלות מהכוכב, ולא באמת סוחטים ומעניינים (אותי לפחות, כמו שכבר אמרתי...)... הראיונות בד"כ לא קולעים, והשאלות ששואלים את אותם הכוכבים- כחול-לבן שלנו באמת שטחיות, והמשחקים של התכנית גם כן.. בעיקר מפריע לי שהתכנית נראית כאילו היא נעשתה בהפקה כל כך דלה, עם אנשים שלא באמת יודעים מה שהם עושים שם... אני הרי יודעת שהחומר הזה הוא לא מה שמעסיק את הנוער כחומר למחשבה לכל היום עד לתכנית הבאה, והוא סתם בשביל לצחוק, ולהשתחרר ולעשות משהו שהוא קצת שונה. אבל.. לי אישית יש הסתייגויות מהתכנית הזאת, בגלל שהיא כזאת... דלה.. אני באמת בעד תכנית הומוריסטיות וכמה שיותר- אבל זה פשוט לא מצחיק. דבר שני- זה לא קנאה שאת רואה... ז"א- קצת קשה לי לרדת לסוף דעתך... אני לא מבינה איפה את רואה פה קנאה. וזה לא שלחתי הודעה לכל פורום שלא מוצא חן בעיני, זה רק בגלל שלא חשוב לי להביע דעה נמרצת כל כך כמו על התכנית הזאת, שהיא בעצם... חסרת תכנים... המטרה שלי בהודעה הזאת לא הייתה לעצבן אתכם, אלא להבין באמת למה רואים את התכנית הזאת.. ואיך היא מדברת אליכם... כי כנראה פספסתי פה משהו בענק אם התכנית הזאת לא מדברת אליי ואל רוב הנוער בארץ כן...