יאו סתום תפה הגדול שלך כבר
J just adiki New member 19/10/07 #19 התפספסה לי אות זאת מקלדת!! אני לא ממש בטוחה שאתה יודע שקוראים לדבר הזה שאתה כותב עליו מקלדת. דבר שני, אני בת. ועוד משהו, לא שזה הוכח, מה זה משנה הומואים או לא? יא חתיכת הומופוב.
התפספסה לי אות זאת מקלדת!! אני לא ממש בטוחה שאתה יודע שקוראים לדבר הזה שאתה כותב עליו מקלדת. דבר שני, אני בת. ועוד משהו, לא שזה הוכח, מה זה משנה הומואים או לא? יא חתיכת הומופוב.
I idany100 New member 19/10/07 #21 אני ממש לא הומופוב!!!! מיטב חבריי הם נושכי כריות.......אז זה אומר שאני סולד מהם?? ממש לא
י ירדן717 New member 20/10/07 #23 מה אתם מדברים איתו בכללל שילך לדבר עם אוהדי מכבי אחרים...חתיכת מתנשא כמו כל אוהדי מכבי...שלום ולהתראות
מה אתם מדברים איתו בכללל שילך לדבר עם אוהדי מכבי אחרים...חתיכת מתנשא כמו כל אוהדי מכבי...שלום ולהתראות
I idany100 New member 20/10/07 #25 יש לי על מה להתנשא אנחנו הקבוצה הכי טובה בליגה,בשנים האחרונות. אנחנו חווים כרגע כאבי גדילה.....ובטוחים שכשלוני יעוף מהקבוצה נוכל לשחזר את ימי גרנט העליזים ולכם מה יש???
יש לי על מה להתנשא אנחנו הקבוצה הכי טובה בליגה,בשנים האחרונות. אנחנו חווים כרגע כאבי גדילה.....ובטוחים שכשלוני יעוף מהקבוצה נוכל לשחזר את ימי גרנט העליזים ולכם מה יש???
ז זונע New member 20/10/07 #31 לא רק אלף, אלא את כל המילים בעולם../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif
J just adiki New member 20/10/07 #26 זה שאתה "צוחק" שיש לאוהדי הפועל אוהדים שהם הומואים אומר משהו לא?
I idany100 New member 20/10/07 #28 כן..בטח שאומר מה אכפת לי......כל עוד אני לא הומו..... את מוזמנת לבדוק את זה...אם את רוצה....חה חה חה
י ירדן717 New member 20/10/07 #29 תגיד לי מה עשיתם באירופה? הצלחתם להפסיד לאייקס 4-0 או לבריין ויובנטוס....אהה...שכחתי את קולמה שב בשקט כי זה ההישג הכי גדול שלכם לאומת הפועל שכל שנה כמעט מגיעה לדרגה נכבדת באירופה. מדבר איתי על גדילה של הקבוצה שלך? איך היא תגדל? יא דיסלקט?
תגיד לי מה עשיתם באירופה? הצלחתם להפסיד לאייקס 4-0 או לבריין ויובנטוס....אהה...שכחתי את קולמה שב בשקט כי זה ההישג הכי גדול שלכם לאומת הפועל שכל שנה כמעט מגיעה לדרגה נכבדת באירופה. מדבר איתי על גדילה של הקבוצה שלך? איך היא תגדל? יא דיסלקט?
י ירדן717 New member 20/10/07 #30 ואגב פעם באה שאתה מתעניין בשחקן מהקבוצה תשתדל לעשות את זה בלי קללות....לא חכם להתחיל להתווכח איתנו בפורום שלנו..
ואגב פעם באה שאתה מתעניין בשחקן מהקבוצה תשתדל לעשות את זה בלי קללות....לא חכם להתחיל להתווכח איתנו בפורום שלנו..
J just adiki New member 21/10/07 #33 אני לא באה נגדך, אני רק אומרת. שאם עבורך זה שהומואים הם אוהדי הפועל זה מצחיק ומשהו ללעוג עליו כנראה שיש לך בעיה עם הומאים לא ככה הרי שלמה תרד על אוהדי הפועל בכזה דבר טפשי
אני לא באה נגדך, אני רק אומרת. שאם עבורך זה שהומואים הם אוהדי הפועל זה מצחיק ומשהו ללעוג עליו כנראה שיש לך בעיה עם הומאים לא ככה הרי שלמה תרד על אוהדי הפועל בכזה דבר טפשי
י ירדן717 New member 21/10/07 #34 רק מהשם שלו הבנתי הוא הומו.... מזה עידני 100. שם של נתחן.... אגב בהצלחה לנתניה מחר.