אני רוצה לדעת

idany100

New member
אני רוצה לדעת

אני רוצה לדעת מה הקטע עם אסולין??? בתור אוהד מכבי...אני סקרן לדעת מה הסיפורים האלה סביב אסולין?? ואל תגידו שבתור אוהדי הפועל אתם לא יודעים!!!!!!!!!!!!!!!!

Bull Shit

New member
משבר?

אומרים שהוא התעסק עם השוק השחור עולם שלישי משו כזההה.. מהמר על סכומים מפה ועד הודעה חדשה.. זה לא משבר.. זה טירוף!

idany100

New member
אל תהיה ילד....ילד!!

אתה לא יכול לשפוט שום אדם ביקום הזה...עד שלא תהיה במצבו. אל תהיה חכמולוג...ויודע הכל. קצת צניעות!!

Bull Shit

New member
......

מעניין איך הגעת לכך שאני חכמולוג וכל שאר הדברים ממה שאמרתי.. אמרתי מה שכתוב באינטרנט.. לא המצאתי כי באלי ללכלך על שחקן של הקבוצה שלי.. ומקשור צניעות?!!??!?!!?

ירדן717

New member
../images/Emo67.gifכן גם אני לא כך כך הבנתי...

צניעות ? חוכמולוג? הוצא מהקשרו...

idany100

New member
טוב.....

אתם אוהדי הבועל...מה אפשר כבר לצפות??? שתבינו??????? הרי אם הייתם מבינים משהו...לא נראה לי שהייתם אוהדים קבוצה לוזרית שכזו

Bull Shit

New member
אני מסיק מזה..

שאתה אוהד בית"ר.. ומי שמדבר.. אצלכם 90% ככה... דיסלקטים.. שאפילו לרשום בית"ע הם לא יודעים.. אז אתה עוד מדבר עלינו? אתם בכלל גן חיות! גם לדבר אתם לא יודעים... תגיד.. כתבת את זה על ידי המתרגם שלך? מגניב.. תביא לי את המספר שלו ותשאל אם הוא מבין גם קופים אחרים.. נביא לחברים שלי..(אוהדי בית"ע..)

idany100

New member
גם לכתוב אתה לא יודע...חחח

כותבים "אנלפבתים"....ולא "אלפבתים"!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא אוהב בית"ר! אני אוהד מכבי. הרי זה ידוע ש70 אחוז מאוהדי הפועל הם הומואים.....

ירדן717

New member
בואנה

תעוף מהפורום...ושב בשקט עד המחזור התשיעי.. אל תזיין תשכל כמו כל האוהדים שלכם יא קוקיסנל מסריח

ירדן717

New member
חושב יכנס לפורום שלנו יקלל

לך לך לשער 11 אינשאללה יהיה שם פיגוע

idany100

New member
זו התרבות דיבור של אוהדי הפועל!!

איך אתה יודע שאני קוקסינל?? אתה יודע שאומרים שרק קוקסינל יכול לזהות קוקסינל......אז אולי......??? חחחחחח (תחשוב לבד..) וחוץ מזה,זה שאתה מאחל לי שאני איהרג מפיגוע לא ממש מפתיע אותי. הרי אתם ידועים בתור השנאה שלכם לארץ ישראל---וגם מה שעשיתם לאובארוב עם הבובה..לא ייסלח ולא יישכח!!!

ירדן717

New member
כן כן

ממש חכם להגיד שאני יודע לזהות אותך בתור קוקסינל רק לפי המשפטים שאתה כותב. דבר שני מה שאמרת על הזיהוי נוגע להומאים לא לקוקסינלים כי קוקסינל זה דבר בולט. עוד דבר איזה בן אדם מתומתם יגיד על מישהו אחר שהוא שונא את הארץ שלו? אידיוט להזכירך הארץ מורכבת גם מאנשים לא יהודים ומשום מה אתם אוהדי מכבי מתייחסים אליהם בגזענות. החל מיניק קאמנן שנה שעברה עד הימניות המופרזת שלכם והשנאה לערבים. אז אתה אל תדבר איתי על אהבת א"י

ירדן717

New member
ובכלל

מה אתה עושה פה אין לך פורום משלך? בכותרת של הפורום כתוב "פורום אוהדי הפועל תל אביב" אתה לא אחד כזה ואף אחד פה לא רוצה אותך פה אז ביי

ירדן717

New member
הושתקת..

יאללה הביתהה

למעלה