אני רואה ש...

taish

New member
אז ככה:

1. מראש הודעתי שבכלל לא ראיתי את אותה סצינה של בילי וראול, ושאני בסה"כ ניזונה מחלקי דברים שראיתי ושמעתי בסצינות העוקבות. כך שמה שכתבתי בהודעה על ראול מבוסס על ידע חלקי ביותר, וכך גם צריך להתייחס לזה. 2. ההודעה שכתבת, שממנה השתמעה נימה חיובית ואוהדת כלפי ראול והמעשה שלו, בהחלט עודדה אותי
. גם ההודעה של הרמוניקה והספויילרים של נעה וצהובון שפכו אור שונה על המעשה של ראול, אז בכלל אתם מביאים לי נחת...!
3. עם זאת, אני כלל לא בטוחה שאתה צודק. אני מסכימה עם זה שהכוונות של ראול היו טהורות ונהדרות כמו תמיד, ושהוא רצה לפעול לטובת מאק - אך קשה לי להגיד שתחת אותן נסיבות הוא אכן הצליח להשיג את המטרה שלו. עם כל הכבוד לראול (ויש הרבה כבוד!), לא נשמע לי סביר שהוא יודע מה טוב בשביל מאק יותר ממה שהיא עצמה יודעת. אני לא חושבת שההתנדבות עם בילי במקלט "תפגע במאק יותר מאשר תתרום לה" ושראול הבין את זה עוד לפניה. לדעתי, אם בילי ומאק אכן היו מתחילים להתנדב יחד במקלט, לפי התכנית המקורית וללא ההתערבות המיותרת של ראול, הם עד מהרה היו מגלים מחדש את רגשותיהם החזקים זה לזו. מאק לא הייתה נקלעת באמצע בין בילי ובריטני ו"מתערבת שוב בסיפור הזה", מהסיבה הפשוטה שבילי היה מבין שמקומו עם מאק, ולכן היה נפרד מבריטני ומחדש את הקשר עם מאק. כך שהיחידה שהייתה נפגעת מהעבודה המשותפת שלהם הייתה בריטני ולא מאק, וכבר ראינו את הסימנים לזה כאשר בריטני נכנסה ללחץ היסטרי כששמעה ממיימי על הכוונות של בילי לחזור ולהתנדב עם מאק במקלט. אם ראול היה מניח לשני האוהבים לבחון מחדש את רגשותיהם, היה נחסך לשניהם הרבה סבל ותקופת ההמתנה שלהם לשוב ולהיות ביחד הייתה מתקצרת. 4. זה בסדר, אתה לא חייב להצטרף למחנה ראול. המחנה מספיק רחב גם בלעדיך
.

אורטל! כל מילה חקוקה בסלע!

גם אני לא חושבת שראול יודע בדיוק מה טוב בשביל מאק! כולנו ראינו איך מאק התרגשה כשידעה שבילי עומד להתנדב ביחד איתה ומה שבטוח היא היתה מנסה להתיידד איתו מחדש ולתקן את היחסים הצורמים ששררו בינהם. גם בילי חיכה לזה. ואני באמת ובתמים חושבת שתקופת החצי שנה היתה נחסכת מאיתנו אם רק ראול היה מתרכז יותר בו ובריאנה ופחות מלהיות המלאך השומר של מאק.

junny

New member
אפשר פשוט

להצטרף למחנה צח"מ? להתרגש מפיליס וג'ק? למות על מייקל? לכאוב שכריס ופול מפרקים את הזוגיות? להנות מביצ'ית מתחילה כמו בריטני ולהנות מטוב הלב של ריאנה (היפיפה)? להצחוק מהקיצ' של שרון וניק? לאהוב את ויקטר וניקי? לאהוב את ויקי? ולמות על קתרין? אני נהנית מכולם, אוהבת עלילות ולא משייכת את עצמי לשום מחנה. אין מישהו שאני לא סובלת.. פשוט נהנית מצח"מ

taish

New member
כולנו איתך ../images/Emo140.gif

הקיטלוג הזה ל"מחנות" נעשה בקריצה ובבדיחות הדעת. כולנו נהנים מכל הדמויות ומשייכים את עצמנו למחנה צח"מ. ברור שלכל אחד יש דמויות שהוא יותר אוהב ופחות אוהב, אבל בסה"כ כולנו נמצאים כאן בגלל האהבה המשותפת לצח"מ!

junny

New member
את יודעת

עד שלא הגעתי לפורום בכלל לא שיערתי שיש כאלה שאוהבים את משפ' ניומן או משפ' אבוט? דמויות הכעיסו אותי בגלל דברים שקרו בסדרה אבל לא חשבתי שיש כאלה שאוהבים ככה או ככה. עולם שלם של תרבות נפתח בפני לפני צת יותר משנה..
אבל תשארו אתם במחנות- אני אצטרף לפי העלילה כל פעם למחנה אחר. אוף אני חייבת לסגור את צח"מ ולהכין את המצגת ללימודים.. ויש לי כל כך הרבה עבודה למחר.. צהובוני אני חושבת שגם אני מבלה כאן יותר מדי זמן, אבל הפורום כל כך שוקק חיים היום. כייף!

ג'ני יפה שלי! גם אני נהנית מכולם

מאשלי, ניקי, ויקטוריה, ג'ק וויקטור ביחד! יש פרקים שאני נהנית יותר מג'ק ויש פרקים שיותר מויקטור. וכך ביחס לכולם. ה"מלחמה" היחידה אצלי היא בין בריטני למאק ועל זה את לא יכולה להאשים אותי כי... בריטני התחילה !

וכמו שאורטל אמרה../images/Emo27.gif

הקיטלוג למחנות סתם נאמר בקריצה ובהומור, זה כיף יותר ומלהיט כשכל אחד כאן מגן על הפייבוריט שלו ולפעמים גם קצת חוטף על הראש בגללו...
ברור שכולם כאן מאהבה לצח"מ ראשית כל, אבל אין זה אומר שכולם כאן מתים על כל הדמויות. תמיד יש כאלה שנאהב פחות ונשמח לקטול ויש כאלה שנאהב יותר ונתרגש מהם (זה כל הרעיון באופ"ס לא?)

junny

New member
../images/Emo24.gif

את משהו מיוחד הרמוני! ואני לא נוהגת להגיד את זה לאנשים שראיתי רק את הגב שלהם !?!

taish

New member
נעה והרמוניקה - תודה על העידוד!../images/Emo140.gif

anatotel

New member
ראיתי הבוקר את כל הפרקים מהשבוע

ומה שהכי הקסים אותי היה שפיליס אמרה לויקטוריה:"you'r not a very nice person" - איזה חמודה! להגיד דבר כזה לבוסית שלך... ומה ויקטוריה בדיוק חושבת לעצמה? להוריד לזנות את פיליס?! חצופה! מה שכן לא ברור לי בכלל מה זאת כל ההצגה הזאת של ג'ק- אומר לג'יל שהוא רק עובד על פיליס?! הרי ברור שהוא דלוק לחלוטין עליה! גבר....

פייתון, גדול ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

ה ת ג ע ג ע נ ו
ושכחתי להוסיף עוד דבר אחד בקשר לפרק של אתמול! כל הכבוד לנינה !, אהבתי איך שהיא הכניסה לפול! נכון, כריס הביאה על עצמה את האסון הזה, אבל! פול יכל לגלות קצת יותר אבירות ולהודיע לכריס שהוא לא נוסע איתה לפחות שבוע לפני... (במחשבה שניה אז כריס בטח היתה נשארת ושחר לא היה כ"כ מאושר כמו שהוא עכשיו, אז עזבו את זה...
)

SoldieRonit

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif../images/Emo35.gif

האם ראול הולך להתבשר שהוא חולה סוכרת
או שהוא כבר יודע
או מה פשר הבדיקות שהוא עובר עכשיו....?? (והאם זה אמור להיות עצוב שהבחור שונא זריקות,וידוע מה מצפה לו בתור חולה
)

Dawn12

New member
הוא עדיין לא יודע

אבל אני מודה שעד שלא כתבת את זה לא חשבתי על הקטע עם המחטים. זה באמת הולך להיות סיפור לא נעים...

למעלה