../images/Emo104.gif 2 הפרקים האחרונים בארץ../images/Emo104.gif
במיוחד בשבילך נועה
את הפרק של יום רביעי ראיתי רק עכשיו ולכן לא יכולתי להגיב לפני כן. אז ככה: ממש כואב לי על מאק. אהבתי את הרגע שהיא שירבטה לה על פיסת נייר לב אדום ונזכרה ברגע יפה ומרגש שלה עם בילי, והשיר ההורס של "הקורס" התנגן לו ברקע. דווקא כשהתחלתי לחבב את ראול הוא עשה מעשה שממש לא לרוחי
חיכיתי דווקא לרגע שבו בילי ומאק יתנדבו ביחד במקלט וראול הרס הכל. מאק ממש התאכזבה ובצדק. ומהעוללים נעבור לבוגרים שמשתוללים קצת יותר... סוף סוף האפרו-אמריקאים עשו את מה שהם יודעים לעשות הכי טוב
הביאו אותה
בריקוד סוער
מלקולם ואלכס שיחקו אותה
ומעולם לא הייתי מאוהבת יותר במלקולם כמו ברגע זה
אהבתי את העימות בין ניל לאוליביה. סוף סוף הוא עושה לה קצת שרירים לכלבה הזאת. איך שהתחילה הסצנה איתם אמרתי "אוי לא, עוד שיחה מלוקקת בין השניים, שלא החליטו אם הם חברים אפלטונים או לא", ואני שמחה שטעיתי! ניל הצליח לעצבן את אוליביה סוף סוף! על תומס ונינה זה היה כזה צפוי! כתבתי את זה גם לא מזמן שברור שמפיק הסרטים יבחר בספר של נינה ולא בשל תומס, צפוי ביותר. ליאנה מרלין מונרו לאב שוב הפציעה כשהריחה פגרים, ואהבתי מאוד איך שהשומרים של ויקטור זרקו אותה משם מהר מאוד
דיאן חיה באשליות כרגיל בעוד ויקטור שומר על קור רוח. ויקי ממשיכה להטיח בפני טרישה וראיין את האמת הכואבת. ו... אני חושבת שזהו. דרך אגב, כשראיתי את
מיימי מפצעיה לה לפתע לפני כמה פרקים מאוד הופתעתי
היא עדיין חיה