אני רואה ש...

NOAAAAA1

New member
אני רואה ש...

עזבתם את הפרקים שבארץ..

לא עזבנו לנצח ../images/Emo8.gif

פשוט כרגע יותר מעניין (אותי לפחות) הפרקים האמריקאיים ואני מעדיף לדסקס עליהם. רוב הפורום מוקדש לפרקים הישראלים, מן הסתם, אין מה לדאוג...

Dawn12

New member
שרשורים לא נפתחים מעצמם

אם יש לך משהו להגיד על הפרקים האחרונים ששודרו את יותר ממוזמנת לעשות את זה... שני הפרקים האחרונים לא היו מעניינים במיוחד כך שזו מן הסתם הסיבה שאף אחד לא כתב עליהם שום דבר וזה הגיוני לגמרי.

../images/Emo104.gif 2 הפרקים האחרונים בארץ../images/Emo104.gif

במיוחד בשבילך נועה
את הפרק של יום רביעי ראיתי רק עכשיו ולכן לא יכולתי להגיב לפני כן. אז ככה: ממש כואב לי על מאק. אהבתי את הרגע שהיא שירבטה לה על פיסת נייר לב אדום ונזכרה ברגע יפה ומרגש שלה עם בילי, והשיר ההורס של "הקורס" התנגן לו ברקע. דווקא כשהתחלתי לחבב את ראול הוא עשה מעשה שממש לא לרוחי
חיכיתי דווקא לרגע שבו בילי ומאק יתנדבו ביחד במקלט וראול הרס הכל. מאק ממש התאכזבה ובצדק. ומהעוללים נעבור לבוגרים שמשתוללים קצת יותר... סוף סוף האפרו-אמריקאים עשו את מה שהם יודעים לעשות הכי טוב
הביאו אותה בריקוד סוער
מלקולם ואלכס שיחקו אותה
ומעולם לא הייתי מאוהבת יותר במלקולם כמו ברגע זה
אהבתי את העימות בין ניל לאוליביה. סוף סוף הוא עושה לה קצת שרירים לכלבה הזאת. איך שהתחילה הסצנה איתם אמרתי "אוי לא, עוד שיחה מלוקקת בין השניים, שלא החליטו אם הם חברים אפלטונים או לא", ואני שמחה שטעיתי! ניל הצליח לעצבן את אוליביה סוף סוף! על תומס ונינה זה היה כזה צפוי! כתבתי את זה גם לא מזמן שברור שמפיק הסרטים יבחר בספר של נינה ולא בשל תומס, צפוי ביותר. ליאנה מרלין מונרו לאב שוב הפציעה כשהריחה פגרים, ואהבתי מאוד איך שהשומרים של ויקטור זרקו אותה משם מהר מאוד
דיאן חיה באשליות כרגיל בעוד ויקטור שומר על קור רוח. ויקי ממשיכה להטיח בפני טרישה וראיין את האמת הכואבת. ו... אני חושבת שזהו. דרך אגב, כשראיתי את מיימי מפצעיה לה לפתע לפני כמה פרקים מאוד הופתעתי
היא עדיין חיה

"speical guest star " ../images/Emo6.gif

לא רק שהיא עדיין חיה, היא גם פתחה את הפה הגדול שלה וסיפרה לבריטני שבילי מתנדב במקלט. ועכשיו באמת חוסלו כל הסיכויים שהשניים יתנדבו ביחד.

soapsfan

New member
אני חייב לומר משהו על הפרק של רביעי

בנוגע לטרישה וויקטוריה.הסצינות שלהם היו מעולות,במיוחד בגלל טרישה(את ויקי אני עדיין לא סובל).מה שעצבן אותי היה שכשריאן נכנס ויקי ישר אומרת לו:"היא תקפה אותי על הסדרי המגורים שלך!" וריאן ישר אמר לטרישה שהוא בכלל עובר לגור אצל ניל ושניהם התנהגו כאילו זו הייתה התוכנית מההתחלה וטרישה רק הגזימה ולא הבינה את המצב,כשהרי ריאן אכן התכוון לעבור אצל ויקטוריה.הם התנהגו כאילו טרישה סתם מעלה האשמות לא נכונות ושהיא הגזימה

Dawn12

New member
ריאן לא התכוון לעבור אל ויקי

ויקי היתה משוכנעת שזה מה שהולך לקרות אבל ריאן בכלל לא הסכים לזה. אחרי שהיא הציעה לו לגור איתה הוא הלך אל ניל ולא שמענו אותו אומר "כן".

soapsfan

New member
נכון

אבל הוא כן שקל את זה.ומצורת הדיבור שלו אל טרישה השתמע כאילו הנושא לה הועלה וטרישה סתם משוגעת

Dawn12

New member
צודק

טרישה לא סתם משוגעת - היא משוגעת עם סטייל

junny

New member
זה הפרק היחידי שראיתי השבוע

ואני חושבת שהיה אחלה פרק. אפילו נינה שהיתה כל כך מתוסכלת ובצדק הצליחה לעורר בי רחמים. זה היה כל כך אנושי התגובה שלה. ואיך היא הוציאה את כל העצבים על פול.. ודיאן ילדה בן.. וריב קטן של ראול ובילי- הם היו מעולים. רואים כמה רגשות הם עוצרים בתוכם של חברים טובים לשעבר שרוצים לחזור להיות חברים טובים אבל פשוט לא יודעים איך לעשות א זה וכמובן.. טרישה וויקי בסצינה לדעתי הטובה ביותר של השתים

NOAAAAA1

New member
חחח מלקולם

הוא הרס אותי בקטע שהם רקדו.. והאלכס הזאת איך היא השתגעה שם.. רק צחקתי
ובקשר לבילי ומאק.. כן, גם לי נצבט הלב בשביל מאקי.. היא כ"כ רצתה לחזור לעבוד איתו [כי הם צריכים עזרה במקלט] אה-הא בטח..חחח גם אותי ראול עיצבן עם ההתערבות שלו
אוף..מה הוא מתערב.. טוב לא נורא, העיקר שבסוף [עוד חצי שנה!]
הכל יסתדר.. נועה

python 4

New member
היי!

נעדרתי מפה הרבה זמן, I know, בגלל עומס בעבודה.. אבל השבוע סיימתי את מה שהייתי צריך לעשות (אה.. הממ.. תואר שני), ועכשיו אני חופשי ומאושר. אחרי שאת כל הפרקים של שבוע שעבר הפסדתי באופן גורף, ראיתי את חמשת הפרקים של היום (רק בחצי עין), והנה הסיכום המקוצר שלי:
כריס להונג קונג עוזבת שיהיה בשעה טובה; מפּול היא נורא מאוכזבת נותרה שם רק קצת אהבה. דייאן הלכה לה ללדת ויקטור, מסכן מה נורא; אבל אחרי הוֹפּ הבוגדת דייאן היא שדרוג כלל לא רע. בילי ומק - כבר נמאס לי אוהבים זה את זה בגומלין אולי קצת לא כמו בראד ואשלי אבל כמו מריסה ולין נינה - קורבן השבוע, קיבלה היא חוזה די שמן מצבה הנפשי די רעוע, די, תסתלקי כבר, אַמֶן אפרופו מצבים נפשיים תקחו לדוגמא את הטרִיש עם ראיין היא קצת בקשיים ועברה היא למאט - איזה איש
זה פחות או יותר מה שהיה השבוע.

python 4

New member
יאו, עכשיו אני עובר על השרשורים פה,

על השרשורים? התכוונתי על הכותרות, ואני לא יכול לקרוא חצי מהשרשורים בדף הזה! אנשים, יש לנו
ארץ נהדרת
. בואו חזרו אלינו, האנשים שאין להם עדיין מושג מי האבא של אבי (yeah, right) או באיזו תאונה מצטערת נינה תמצא את מותה עוד שנה. באמת, צח"מ אצלנו נמצא בתקופה מעולה, לא?

Dawn12

New member
וולקאם באק ../images/Emo24.gif

למרות שאתה מתחיל להיעלם לעתים תכופות מדי והשירים כבר לא מספיקים בתור פיצוי.

למעלה