../images/Emo32.gifהיי לכולם...
לא יכולתי לראות צח"מ השבוע
המירוץ נגד הדד-ליין
בעיצומו... אבל קראתי עכשיו את התגובות על
f*r*i*e*n*d*s ונזכרתי בפרק ההורס שרייצ'ל נכנסה לדירה עם איזה יצור מד"ב מבהיל בלי פרווה בכלל (משהו בסגנון תרנגול מרוט), על כרית אדומה (שעלה לה 1000$) ואמרה שזה חתול מצרי
יוקרתי
... ואיך ג'ואי, כל הפרק,
goes: It's not a cat ואחרי שהחתול שרט אותה, רייצ'ל ניסתה להיפטר ממנו ולא ממש הלך לה (איך ההיא ברחוב: !?what's wrong with your baby)... הכי הרס אותי הקטע שמוניקה נכנסה לדירה וצעקה: "רייצ'ל! מה החתול שלך עושה בקערה שלי??!!" ורייצ'ל (בלי להיבהל מתסביך הניקיון של מוניקה): "זה לא החתול.. זה עוף קפוא"...
גדול.. כמובן שגונתר קנה בסוף את החתול (מסיבות ברורות... "תבואי לבקר אותו, רייצ'ל..."), אבל גם אחרי שהוא שילם עליו 1500$ (רייצ'ל לא ויתרה על הרווח
), הוא עדיין לא ידע מה זה... איך הוא מסנן לג'ואי בסוף: but really what is it, some kind of a snake, right?!... פרק גדול... רייצ'ל והחתולים.... כיף להיזכר.... טוב אני אחזור לעבודה
... אורטל'וש
no offence meant אבל אני מתחילה לתעב
פסיכואנליזה בגדול... שנויה במחלוקת, את אומרת?! לדעתי צריך להוציא אותה מחוץ לחוק
ולשלוח את פרוייד/לאקאן/שו"ת בע"מ להסתכלות דחוף... באמת, הדימיון עבד אצלם שעות נוספות ו- not in a good way... מזל שהם מתים... אם לא, הם היו עכשיו בסכנת חיים...
... אחרי שלאקאן 'הרג' כמה וכמה סרטים ממש טובים, עם כל ה-over analizin ממבו-ג'מבו פסיכואנליטי dribble שלו, חשבתי
מה הוא היה עושה אם צח"מ היתה אצלו על הספה... מצמרר... אין אחד שלא היה יוצא ממנו בשן ועין
.... בעצם, חוץ אולי מ-good old reliable, do right/think right/say right John Abott... באמת, ג'ון אבוט כל-כך בריא ושפוי (אפילו אחרי כל מה שויקטור עשה לו, הוא לא שמר טינה, לא התנקם, לא חרש מזימות ותככים... פשוט עבר ל-NY...באמת דמות יוצאת-דופן בצח"מ...) בטח הוא היה מבריח את הפסיכו' הפסיכי מהחדר בצעקות, מרוב שפיות... וטוב שכך....one
for John... (אחרי כל המאמרים הפסיכואנליטיים האלה, אני יכולה לומר בוודאות ש: הניתוח אולי הצליח... אבל החולה מת... dead... גמור... finnished... קפוט...
בערך כמו כל מתנגדי המאפיה ב"סנדק" שקיבלו an offer they coulden't refuse...) טוב, רציתי לכתוב תגובה קצרה על "חברים"... יצאה לי הגדה של פסח
... מספיק to stall time... עוד שמונה ימים ל-countdown... (עשיתי טבלת-יאוש... ממש כמו בצבא
) חזרה ל-
דרך אגב, מרפרוף על השירשורים רציתי לומר שאני ממש לא מצליחה להתרגל ללוק ה-אית'ן הוק אחרי שבוע בלי שינה שהשתלט על ניק...
ושוב פעם
מי אחראי לזה בכלל??!! חשבתי שהספר של נינה בכלא... ביי בנתיים
.