אני רואה ש...

taish

New member
פייתון, טוב שחזרת ../images/Emo24.gif

ואחלה שיר!

taish

New member
מועדון ראול נכלם וחפוי ראש ../images/Emo4.gif

הרמוניקה, מה שנכון - נכון. ראול באמת סטה מההתנהגות הכ"כ מתחשבת והמלאכית שמאפיינת אותו בדר"כ. לא חשבתי אי פעם שהוא יעשה משהו שיפגע במאק ("אבל זה היה לטובתה" - yeah, right, give me a break...). אני מאוכזבת מההתנהגות שלו... אבל שלא תטעו: זה חד-פעמי בהחלט. אני עדיין מהגרופיס המטורפים של ראול, עד שלא תהיה לי סיבה טובה שלא להיות כזו. ובינתיים, ממש אין סיבה כזו. ראול הוא מאותם יחידי הסגולה ששמים את טובתם של היקרים להם מעל לטובתם האישית, חבר אמיתי ונאמן... נשמה טהורה. גם לגבי המקרה הנוכחי עם מאק - למעשה לא יצא לי לראות את הסצינה שלו עם בילי אלא רק שמעתי שמזכירים אותה אח"כ, כך שאפילו לגבי זה לא לגמרי השתכנעתי שהוא היה עד כדי כך לא בסדר, אני בטוחה שהיו לו את הסיבות שלו ושהן היו לגיטימיות. נכון שקצת התביישתי בשם מועדון ראול כשהבנתי מה הוא עשה... אבל זה ראול. והוא יישאר בשבילי האחד והיחיד (טוב, חוץ מג'ק... וכמובן צהובון!
).

NOAAAAA1

New member
אל תדאגי../images/Emo58.gif

הוא יוכיח את האכפתיות וההתחשבות שלו עוד כמה חודשים בגדול...

על מה שראול עשה בפרקים האחרונים

הוא יכול להמשיך להתעטש לנצח מצידי...
אבל זה בסדר אורטלוש, אני לא תולה עליך את האשמה
וחוץ מזה שנעהל'ה הבטיחה שראול עוד יגרום לנו לשמוח ולהתגאות

Dawn12

New member
אני לא יודע מה כולכם רוצים מראול

זה לא שהוא מנע מבילי ללכת להתנדב במקלט כי הוא רוצה את מאק לעצמו. הוא עשה את זה שוב וכמו תמיד - בשביל מאק. במה יתרמו לה הפגישות השבועיות עם בילי במקלט בזמן שהוא ממשיך להתגפף עם בריטני בכל הזדמנות אפשרית? עד שהיא סוף סוף הצליחה להתקדם ולקבל קצת ביטחון מול בריטני וג'יל הדבר האחרון שהיא צריכה עכשיו זה להתערב שוב בסיפור הזה. הרי ג'יל תעשה לה את המוות אם היא תגלה את זה. ראול בסה"כ הבין שזה יפגע במאק יותר מאשר יתרום לה (דבר שהיא עצמה עדיין לא הבינה) והחליט לעשות מעשה, למרות שהוא ממש לא היה חייב לעשות את זה. ולא - אני לא מצטרף למחנה ראול. אני נמצא כבר במספיק מחנות משלי.

וואו... אחלה תמונה של הת'ר../images/Emo45.gif

ואם זו היא שתופסת את המקום אז זה בסדר גמור
שחר, יש עכשיו בערוץ ביפ, "חברים" עם הפרקים על החוף, המכתב של רייצ'ל עם ה-18 עמודים (משני הצדדים
) שרוס קרא ונרדם באמצע
...

taish

New member
אוי, ראיתי את הפרק הזה 18 פעם

ואני נהנית כל פעם מחדש. פרק מעולה!
עכשיו יש את הפרק הזה שפיבי מוצאת חתולה ומאמינה שבתוכה נמצאת הנשמה של אמא שלה...

taish

New member
../images/Emo6.gif

"A little girl misses her cat - a crazy lady thinks her mother is in a cat".
חמוד רוס הזה.

חמוד זו לא מילה! ועד היום אני לא

מבינה איך הוא לא זכה בפרס השחקן הטוב ביותר ב"חברים"? או שאני טועה והוא כן?

taish

New member
זהו, שאני לא ממש יודעת...

לא עקבתי אחרי הזכיות של שחקני "חברים". והאמת היא שאם היו נותנים לי לבחור מישהו מהם כשחקן הטוב ביותר, לא הייתי יודעת במי לבחור. לדעתי כולם שם שחקנים דגולים ומצחיקים בטירוף...
צ'נדלר לרוס בפרק היום לאחר ששדדו לו את הכורסאות בגלל ג'ואי:"Joey was born... and twenty-eight years later I was robbed!!!". אין, כולם שם קורעים, קשה לבחור....

הרבה דברים קרעו אותי שם ואחד מהם

זה הקטע עם הספה שרוס רצה לחסוך בהובלה אז הוא צעק במדרגות לצ'נדלר ורייצ'ל : " pivat pivat pivat" והתגובה של צ'נדלר לא איחרה לבוא: "shut up shut up shut up". או, כשרוס ורייצ'ל חשבו על שמות לילדה וכל אחד הציע שם, אז רוס הציע את השם רות, ורייצ'ל אמרה "סליחה, אנחנו יולדים אשה בת 89 ?? "
את לא מתארת לעצמך כמה צחקתי, אפילו בפעם ה-8,000 כשצפיתי שוב ושוב.

Dawn12

New member
הפרק הכי טוב לדעתי

הוא כשכולם גילו שמוניקה וצ'אנדלר ביחד.
"They don't know that we know they know we know"

והתגובה של רוס כשהוא גילה שהוא

האחרון לדעת "? you worry about me" והפרק שראיתי הכי הרבה פעמים : "הריקוד" !
הריקוד ההורס של רוס ומוניקה בערב השנה החדשה בתוכנית הטלויזיה

taish

New member
הרמוניקה ושחר ../images/Emo24.gif

הצחקתם אותי עד דמעות!
נהניתי להיזכר בפרקים האלה, וזה רק מוסיף למצב-הרוח המרומם שאני חשה ממילא, מסיבה שלא קשורה לא לצח"מ ולא ל"חברים" ובכל-זאת ארשה לעצמי לכתוב אותה עוד דקה בשרשור העליון ביותר שמופיע...

sherilyn

New member
../images/Emo32.gifהיי לכולם...

לא יכולתי לראות צח"מ השבוע
המירוץ נגד הדד-ליין
בעיצומו... אבל קראתי עכשיו את התגובות על
f*r*i*e*n*d*s ונזכרתי בפרק ההורס שרייצ'ל נכנסה לדירה עם איזה יצור מד"ב מבהיל בלי פרווה בכלל (משהו בסגנון תרנגול מרוט), על כרית אדומה (שעלה לה 1000$) ואמרה שזה חתול מצרי
יוקרתי
... ואיך ג'ואי, כל הפרק,
goes: It's not a cat ואחרי שהחתול שרט אותה, רייצ'ל ניסתה להיפטר ממנו ולא ממש הלך לה (איך ההיא ברחוב: !?what's wrong with your baby)... הכי הרס אותי הקטע שמוניקה נכנסה לדירה וצעקה: "רייצ'ל! מה החתול שלך עושה בקערה שלי??!!" ורייצ'ל (בלי להיבהל מתסביך הניקיון של מוניקה): "זה לא החתול.. זה עוף קפוא"...
גדול.. כמובן שגונתר קנה בסוף את החתול (מסיבות ברורות... "תבואי לבקר אותו, רייצ'ל..."), אבל גם אחרי שהוא שילם עליו 1500$ (רייצ'ל לא ויתרה על הרווח
), הוא עדיין לא ידע מה זה... איך הוא מסנן לג'ואי בסוף: but really what is it, some kind of a snake, right?!... פרק גדול... רייצ'ל והחתולים.... כיף להיזכר.... טוב אני אחזור לעבודה
... אורטל'וש
no offence meant אבל אני מתחילה לתעב
פסיכואנליזה בגדול... שנויה במחלוקת, את אומרת?! לדעתי צריך להוציא אותה מחוץ לחוק
ולשלוח את פרוייד/לאקאן/שו"ת בע"מ להסתכלות דחוף... באמת, הדימיון עבד אצלם שעות נוספות ו- not in a good way... מזל שהם מתים... אם לא, הם היו עכשיו בסכנת חיים...
... אחרי שלאקאן 'הרג' כמה וכמה סרטים ממש טובים, עם כל ה-over analizin ממבו-ג'מבו פסיכואנליטי dribble שלו, חשבתי
מה הוא היה עושה אם צח"מ היתה אצלו על הספה... מצמרר... אין אחד שלא היה יוצא ממנו בשן ועין
.... בעצם, חוץ אולי מ-good old reliable, do right/think right/say right John Abott... באמת, ג'ון אבוט כל-כך בריא ושפוי (אפילו אחרי כל מה שויקטור עשה לו, הוא לא שמר טינה, לא התנקם, לא חרש מזימות ותככים... פשוט עבר ל-NY...באמת דמות יוצאת-דופן בצח"מ...) בטח הוא היה מבריח את הפסיכו' הפסיכי מהחדר בצעקות, מרוב שפיות... וטוב שכך....one
for John... (אחרי כל המאמרים הפסיכואנליטיים האלה, אני יכולה לומר בוודאות ש: הניתוח אולי הצליח... אבל החולה מת... dead... גמור... finnished... קפוט...
בערך כמו כל מתנגדי המאפיה ב"סנדק" שקיבלו an offer they coulden't refuse...) טוב, רציתי לכתוב תגובה קצרה על "חברים"... יצאה לי הגדה של פסח
... מספיק to stall time... עוד שמונה ימים ל-countdown... (עשיתי טבלת-יאוש... ממש כמו בצבא
) חזרה ל-
דרך אגב, מרפרוף על השירשורים רציתי לומר שאני ממש לא מצליחה להתרגל ללוק ה-אית'ן הוק אחרי שבוע בלי שינה שהשתלט על ניק...
ושוב פעם
מי אחראי לזה בכלל??!! חשבתי שהספר של נינה בכלא... ביי בנתיים
.

למעלה