אני צריכה עזרה

another me

New member
אני צריכה עזרה

לא ממש מכם, אבל גם ההקשבה שלכם היא סוג של עזרה... כבר בכיתה ג' גילו שאני מחוננת (כיום אני בכיתה י"א), ומאז, כמו עוד הרבה מחוננים, כשהגעתי לחטיבה ולאחר מכן לתיכון התחלתי להשתעמם בשיעורים ויחד עם זה הציונים שלי ירדו משמעותית (75-80) ואני ממש לא מוצאת את עצמי... בבית הספר שלי אין כיתת מחוננים ומכיוון שאני גרה במושב שאומנם קרוב לעיר אבל גם בה אין חוגים למחוננים, אני לא יכולה להגיע לעיר מרכזית שבה יש... ואני כבר דיי אובדת עצות. משעמם לי, אני לא לומדת, הציונים שלי בריצפה, אין לי מה לעשות חוץ מלקרוא ספרים ולחפש דברים מעניינים באינטרנט, ולעבוד. אני לא יודעת מה לעשות

Felix 5

New member
אני קראתי את ההודעה שלך

ואני מניח שזה דיי קשה לך להיות ילדה מחוננת בכיתה רגילה. העצה שלי היא מאוד פשוטה, תכריחי את עצמך ללמוד הלימודים הם חלק מאוד משמעותי מהחיים שלך ויש להם השפעה עצומה על העתיד שלך. חבל לזרוק את הכל לפח ככה סתם. חוץ מזה לא כולם נהנים לשנן נוסחאות בכימיה, או ללמוד בע"פ סיכומים בהיסטוריה. אבל אין מה לעשות, זאת המציאות ואת צריכה לקבל אותה. תקשיבי, תסכמי, תשקיעי, תתאמצי ותתרכזי זה ישתלם לך.
בהצלחה פליקס.

kreacher

New member
המצב שלך דומה

למצב שני שרשורים למטה (נכון לעכשיו), השרשרור עם הכותרת- 'שלום לכם אנשים יקרים'. מלבד כל מה שנאמר שם, הייתי ממליץ לך להתעמק בדברים שאת אוהבת ומעניינים אותך, ועדיין לשמור על ציונים סבירים בתיכון כדי שתוכלי ללמוד מאוחר יותר באונברסיטה משהו שבאמת מעניין אותך. תעשי פסיכומטרי, תמיד מעניין. תקראי, תדברי עם אנשים באינטרנט (את מוזמנת, כמו כולם, להוסיף אותי לICQ שלך). אין פיתרון לשיעמום. למזלי אצלי הייתה כיתת מחוננים והיתה אווירה מצויינת ואף אחד לא למד וכולם הצליחו. לפחות אצל המורים שניסו טיפה לעניין ולאתגר. בהצלחה

לא צריך להשקיע

כולה כמה מבחנים בודדים לא רציניים במיוחד של כמה ימים ללמוד קודם...

another me

New member
איבדת את הפואנטה...

העניין הוא לא המבחנים, אלא שאין לי אתגר בשום דבר... ולכן אני לא לומדת

לא נורא, את גם לא צריכה

לא בשביל להצליח בבגרויות, בכל אופן. תלמדי מה שכן מעניין אותך...

another me

New member
אבל הלימודים הוא העניין השולי

העיקרי הוא שמשעמם לי... משעמם לי כי אין לי מה לעשות חוץ מזה, קראית ספרים, אינטרנט ועבודה..

Felix 5

New member
בכל זאת

אני לא רואה מוצא אחר בשבילך, נסי להתמיד אין לך ברירה.

ומה רע ב

לקרוא ספרים, אינטרנט ועבודה? את יכולה גם ללמוד קורסים באוניברסיטה הפתוחה...

או"פ זה קשה!!!! אני לומדת שם את

הקורס עולם הכימיה והמעיים שלי יוצאים כל שיעור!!!!!!!!!!!!!! המוח שלי מתאדה אחרי כל שיעור

Britush

New member
... לכן צריך ללמוד מתמטיקה, ../images/Emo42.gif

ולא כימיה.
טוב, האמת היא שגם מתמטיקה קשה. מה לעשות שאנחנו לומדים חומר שאנשים נורמליים בני-גילנו ילמדו רק בעוד 8 שנים בערך?...
בכל מקרה, אם את ממש סובלת באו"פ, אני מציעה לך לפרוש; ואם את נהנית במובן מסויים, תישארי.

אני נהנת alrighty

המרצה נראה לי מוכר מאיפשהו.. לא יודעת מאיפה.. קבוצת הלימוד היא 75 ב473 הכפר הירוק אני נהנת, ומבינה את הרוב ואם אני לא מבינה אז אני מתקשרת בלי בושה למרצה (לא הביישן למד) ו.. מתימטיקה פשוט לא!!

NoShadow

New member
אני מסכים עם kreacher...

הייתי במצב דומה לשלך בתיכון, סיימתי (לפני 7.5 שנים) עם ממוצע 80 בערך, במקום ללמוד דברים של התיכון חלק גדול מהזמן למדתי גרפיקה ממוחשבת כמו פוטושופ ותלת מימד והתעסקתי בזה שעות כל יום להנאתי... פשוט תגלי מה כן מעניין אותך ותתעמקי בזה, רוב הסיכויים שתצליחי להסתדר בחיים בלי קשר במה תעסקי בדיוק, אז תתקרבי מראש למה שמעניין אותך. ואל תרגישי רע שלא מעניין אותך מה שלומדים בתיכון - חלק מהאפקטיביות של למידה תלויה ברלוונטיות של הנושא לחיים שלך (ככל שיותר רלוונטי יותר מעניין ותוכלי להשקיע את הזמן בזה בלי לסבול).

למעלה