אני צריכה עזרה!

כפי שתארתי לעצמי...

ספרים תמיד יותר יפים מסרטים רק במעט מאוד מיקרים ראיתי שהסרט יותר טוב מהסרט...אבל בכזה זוג של סיפור זה הרי ברור שהספר מבריק יותר מסרט... תודה רבה אני אקרא את הספר ואגיד מה דעתי...

L e s t a t

New member
כן, מומלץ גם בצורה

יותר פרטית, אחרי הכל זה לא פורום ספרים וסרטים

תראה!

אף אחד לא יכול להחליט למה מאגיה נועדה ולמה לא יש אנשים שבשבילם מאגיה זו המציאות ויש אנשים שקשורים למאגיה בדיוק כמו אותם האנשים אבל בשבילם המאגיה מהווה שער למציאות אחרת ולחיים אחרים ואתה לא זה שתקבע עם זה נכון או לא נכון להחשיב מאגיה לכזה דבר אתה רק צריך לקבל מה שאנשים אחרים מרגישים כלפיי מאגיה!

יכול להיות...

האמת זה נכון זה באמת אולי הדבר היחיד שעוזר לי לברוח מפה לפחות בתת מודע אבל זה עדיין ניראה לי לא מספיק כי סה"כ אני חיה את החיים שלי במציאות הזאת ואין לי הרבה דרכים לשנות את זה אני רק יכולה להודות שאני היא זאת שבונה לעצמי את החיים אבל זה ניראה שלא משנה כמה אני מתאמצת לשנות את השיגרת חיים שלי זה לא יוצא מבחינתי העולם הזה מתדרדר משנייה לשנייה ואני חושבת שבגלל זה אני כ"כ אוהבת טבע כי זה הדבר היחיד שלא איבד את הבסיס שלו במשך כ"כ הרבה זמן אולי הוא עבר כמה שינויים אבל זה עדיין אותו כח מדהים שזה היה תמיד ואת זה בני אדם לא יוכלו לשנות!

adam_a

New member
מסכים

גם אני אוהב את הטבע מאותן סיבות בדיוק. שאמרתי מפלט מן המציאות התכוונתי שהמאגיה היא דרך מסויימת להתנתק מאותה שגרה יום-יומית ולהתחבר אל ה"אני" האמיתי, הרוחני, ואם יש אנשים מסויימים שזה לא מוצא חן לפי נקודת ראותם אז אין לי מה להגיד... אדם

אני מסכימה

אתה צודק לגמרי ויש גם אנשים שאין להם את הצד הזה או שאם יש הם לא פותחים אותו וזה עצוב להיות כ"כ מוגבל בשיגרת חיים כ"כ לא אמיתית למרות שיש אנשים שבישבילם זה אמתי אני פשוט שמחה שאני לא אחת משהאנשים האלה...

בוםבלנט

New member
מאגיה זו לא בריחה.

זה שמשהו מתעסק במאגיה זה לא אומר שהוא בורח. כמו שכבר אמרו, מאגיה זה מעבר למציאות. זה משהו יותר גדול מאיתנו ואני לא חושבת שקיים משהו שיכול להסביר עכשיו מה זו מאגיה ולמה הוא מתעסק בזה. טוב, למה הוא מתעסק בזה אפשר להסביר לפעמים. אבל שוב, כמו שאי אפשר להסביר אנרגיות, אי אפשר להסביר את המאגיה, אפשר לנסות להבין אותה, ואז לקבל או לא לקבל אותה ואפשר להתפתח אפילו יותר ולהתעסק בה לעומק. את צריכה לנסות להבין מה זו מאגיה בשבילך לא בשביל משהו אחר כי כל אחד תופס את זה בצורה שונה, אנחנו יכולים לעזור לך בחקירות למיניהם. בהצלחה ותזכרי שאנחנו כאן לעזור...

בדיוק מה שאני אומרת...

כמו שאתה אמרת אף אחד לא יכול להסביר את המאגיה אבל אני הבנתי כבר למה אני כ"כ אוהבת מאגיה כבר הסברתי מה מאגיה עושה לי ומה היא בשבילי אז אתה אומר שאף אחד לא יכול להסביר למה נועדה מאגיה במקור ובשביל כל אחד מאגיה זה משהו אחר אבל עם אותו בסיס אז אתה לא יכול להגיד שמאגיה היא לא מפלט מן המציאות כי בשביל אנשים מסוימים זה מה שהיא אז אל תגיד שמאגיה היא לא בריחה כי יש אנשים שתופסים מאגיה בצורה כזאת ואין זה מקומך או מקומי לשפוט את זה אז ט´חלס אני ואתה חושבים די אתו הדבר אבל מבטאים את זה שונה :) נ,ב- תודה על ההצעה של העזרה...

המון סליחה...

שכתבתי לך בתור בן רק הרגע שמתי לב שאת בת אז המון המון סליחות!!!

למעלה