"אני צריך להתאמן"...

"אני צריך להתאמן"...

בוקר אור. מה נשמע? רק רציתי לשאול שאלה, אולי דרכיכם אני אבין טוב יותר. החבר שלי בן כמעט 20 (עוד חודש) ומכיתה ט' הוא מכור לספורט. יש לו לפחות שעתיים אימונים ביום. הוא לומד קונג-פו (גמל שלמה, זה עם התנועות המצחיקות..) וקארטה\קאראטה\קראטה (תבחרו מה שנכון
). אוקיי - ספורט זה חשוב. זה נכון. זה חשוב לבריאות וכו'. אבל מה יש בזה שהוא עד כדי כך מכור לזה? הוא לא מוותר על שום אימון שלו (יש לו סדרות - פעמיים בשבוע חזה, פעמיים בטן, פעם הרמת משקולות...) אני ממש מעריצה אותו שהוא מתמיד בזה (הוא הכין בשבילי פעם קלסר חמוד כזה עם כל מיני תרגילים... אבל זה היה משעמם וקל מדי וגם לא הצלחתי להתמיד בזה יותר משבועיים). תגידו, גם אתם ככה? עכשיו הוא בצבא ומתוסכל עד עמקי נשמתו שהוא לא יכול ללכת לקונג-פו (מכירים את ספיר טל? הוא המורה שלו). וחוץ מזה זה גם גורם לתופעות משנה שפעם חשבתי אותן לחמודות אבל היום זה כבר קצת מעצבן - הוא הולך ברחוב ונותן בעיטות לעמודים (לא יותר מדי חזקות) או שהוא מרביץ לשרירים שלו (בטענה שזה מחזק אותם). טוב, אז אני מבינה אותו, אבל הלו, מי שמסתכל על זה ברחוב יחשוב שהוא מינימום משוגע. אז ככה: א' - מה עושים? (להיות נינג'ה זה טוב, אבל למה בחוץ?) ב' - גם אתם ככה?... טוב, נו, יש לזה גם צדדים חיוביים...
יום נעים!

mickeym

New member
את במקרה גם החברה שלי? ../images/Emo6.gif

קראתי את מה שכתבת ודמיינתי אותה אומרת את אותו הדבר...

נשמע לי מורעל רציני...../images/Emo3.gif

אין לך ברירה אלה ללמוד לחיות עם זה.... יש לי פתרון לגבי זה שהוא בועט בעמודים: אני מציע שתלכי להתאמן איתו ואז תבעטו אחד בשני..... .....................................................................

אני?? לבעוט??

חס וחלילה. בטח שלא בו. אנחנו די הפכים
הוא זה שבועט, אני זו שמדברת
(לקירות, לעמודים...למי שמקשיב..חחח..)

מלאכית יקרה

בתור שותף לשיגעון של החבר שלך (אני מתאמן אצל אותו מורה כבר כמה שנים) אני יכול להגיד לך שאת נמצאת עוד במצב סביר. תארי לעצמך איך מרגישות החברות של אלו שנמצאים בביה"ס יום-יום, שישה ימים בשבוע, שלוש-ארבע-חמש שעות ביום?
נכון, יש בעיה (לפחות אצלנו) שמתפתחת לבעיטות בעמודים, תרגול של התנועות תוך כדי הליכה ברחוב ועוד ועוד. כל עוד הוא לא קושר לעצמו את הידיים אחת לשניה והולך לישון עם זה, הוא עדיין בצד השפוי. אם זה מפריע לך, תגידי לו ולפי דעתי הוא יבין ולפחות ינסה לרדת במינון...
אם זה מי שאני חושב שזה, הוא בחור רציני והוא יבין, אבל מצד שני הוא בתקופה מאוד מתסכלת של חוסר באימונים בגלל הצבא - עד היום רק אדם אחד מביה"ס הצליח לשמור על מתח אימונים לאורך השירות הצבאי וזה קשה מאוד מאוד. בתקופות כאלו קשה לפעמים לראות שהעיסוק האינטנסיבי בקונג-פו גורם לך לשכוח דברים אחרים, אבל ההבנה הזו מגיעה, צריך קצת סבלנות. בינתיים, אולי הוא יתעודד בכיתה החדשה שאנחנו פותחים במוצ"ש ואז יצטרך להתאמן פחות במהלך השבוע כשהוא איתך. אבל רק אולי

היי אוהד...נסעתי איתך../images/Emo13.gif

אני החברה של אלרואי
יקשור לעצמו את הידיים? שיזהר, מה אני אעשה לו...
אבל למה בעיטות לעמודים? מה עשה העמוד?... ניסיתי גם אני פעם, זה לא הזיז לעמוד... אבל זה כן הזיז לרגל שלי
פותחים קבוצה במוצ"ש?? הוא כל-כך ישמח...הוא לא אמר לי, כנראה שהוא עוד לא יודע. כמה פעמים אתה בבי"ס? תודה על הכל

הבנתי ../images/Emo13.gif אז ככה:

בעיטות לעמודים זה חלק ממה שהפגועים באמת (כלומר, מתאמנים כמו אלרואי ויותר) עושים בשביל לחשל את הרגליים. רק בעיטות ידידותיות, כן?
על הקבוצה במוצ"ש הוא לא יודע כי הוא לא היה בזמן האחרון. יום שבת 21:00, שיגיע! ותמסרי לו ד"ש חמה ממני.

הוא כנראה יהיה מחר

יש לו מבחן או משהו והוא משגע אותי כבר חודש עם המבחן הזה...שיעבור כבר וזהו
אני אמסור לו והוא יהיה בהלם מאיפה בדיוק אני מדברת איתך
באסה שזה ב21:00... הוא יאחר... לא נורא. עדיף מכלום...

נו, שוין

אני אהיה במבחן שלו, והגיוני שהוא ישגע אותך: תארי לעצמך להדגים את כל מה שאת אמורה לדעת מול כיתה שלמה? כמו מבחן בע"פ בבי"ס רק שכל ביה"ס מסתכל עליך! ולא נורא אם הוא יאחר, אנחנו נהיה שם עד מאוחר.

bizhar

New member
מה עשיתי הפעם?!

ציטוט "שיזהר, מה אני אעשה לו..." לא יפה! אני בכלל לא בועט בעמודים! מה באמת הם עשו?! כלום!! ואולי הוא פשוט לא רואה את העמודים? אלרואי נכון?

מה יותר גרוע

מלבעוט בכל מה שלא זז?... רק לדבר על זה ש"השריר שלי גדל בס"מ" (מזל טוב) או לדבר איתי 2 דקות בדיוק ביום כי "הוא צריך להתאמן"...??? מה אני מקטרת, מזל שהוא עוד סובל אותי עם השומנים שלי

NetDragon

New member
תראי...

בעיטה בעמוד מחזקת את העצם, אין ספק בכך. אבל בנוסף לזה, נגרם נזק לטווח ארוך (בגלל שחיקה של העצבים) לכן אני לא עושה את זה. אני גם לא מראה לאף אחד מה למדתי מכיוון שאני לא אוהב למשוך מבטים. אבל רבים מחברי הפורום הזה מורעלים לא פחות מחבר שלך. אמנויות לחימה הן ממכרות :) אם תתחילי להתאמן - תביני גם את.

avshalomat

New member
אני יכול לנסות

תירגול בזמן העבודה (זה עבודה בטלפון) של קאטות (אפילו צילמו אותי במצלמה ). הליכה עם חרב עץ לעבודה (כי שי אימון מייד אחר כך ואין לי מכונית לשים אותה בו)

h a p k i d o

New member
אני גם מתנהג כמו חבר שלך...

ואולי אפילו יותר גרוע... אני גם בועט בעמודים אם אני מחקה למישהו ברחוב ... גם אני מרביץ לשרירים שלי לפעמים ( זה באמת מחזק אותם ) . אני גם מראה לחברים שלי כל יום בבית ספר מה למדתי אתמול באימון...אבל הכל בקטנה. אל תדאגי זה נורמלי...נראה לי...כי משוגע בחיים לא יגיד על עצמו שהוא משוגע ..

לפי דעתי ידידי אתה טועה...../images/Emo4.gif

רק לומדים על כל מיני סוגי פציעות מהדבר הזה... וגם יש כל כך הרבה פציעות--- שזה משבית אותך מבכלל להתאמן באופן רציני... ככה שלא יוצא לך כלום....

h a p k i d o

New member
לא שאני תומך בקרבות רחוב אבל...

יש לזה הרבה יתרונות לפי דעתי... אתה יודע מה באמת עובד ומה לא...מה נוח לך לעשות בקרב ועוד דברים דומים.

למעלה