אני עצובה

רננהלי

New member
אני עצובה

לא טוב לי. אין לי כוח ללכת לעבודה מחר. העבודה לא זורמת לי,לוקחת הרבה מאמצים ממני ולא תמיד אני יודעת אם מה שאני עושה טוב ונכון. ומחר יש יום ארוך ארוך עם המון שעות עבודה. וכל כך בא לי קצת חופש ומנוחה (במיוחד שהייתי חולה לא מזמן) וחבר שלי ואני לא מתקשרים טוב בכלל. אני מאוד אוהבת אותו,את זה אני יודעת. וגם הוא אוהב, אבל לא תמיד בטוח מה הוא רוצה ומה הוא מרגיש ולא תמיד מתלהב בכלל מהקשר ומלהיות ביחד. וזה כל כך קשה לי. אז אנחנו קצת פחות נפגשים ומדברים. בכוונה. כדי לראות איך מרגישים עם זה. ואני כל כך מתגעגעת. זה מה שאני גיליתי. אבל לפעמים יש רגעים שגם לא יודעת בעצמי מה אני רוצה ממנו.ואם טוב לי איתו, אם מספיק טוב לי איתו. ואני נורא מפחדת ממה שהוא חושב.. וממה שהוא מרגיש וקשה לי נורא ואני עצובה ואין לי כוח לשבוע הזה בכלל..
מעצבן אותי שכל פעם מחדש מגיע הכאב הזה והחוסר מסוגלות הזאת. כמו פעם. כמו הכאב של פעם..

../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif ענקי

בקשר לעבודה- אולי תקחי כמה ימי חופש לעצמך מהעבודה, תעשי time out ופשוט תפרגני לעצמך- צאי לבלות, נצלי את הימים לא לסידורים וכו' אלא רק לדברים שגורמים לך הנאה. בקשר לחבר- אני חושבת שהתשובה נמצאת אצלך בלב, אבל יותר מזה- אני חושבת שאם היית באמת רוצה להיות איתו, היית יודעת... יכול להיות אולי שאת איתו רק כי לא רוצה להיות לבד? יכול להיות שהגעגועים האלה מקורם רק בגעגוע לאהבה
לא יודעת אם זאת האמת- אבל נקודות למחשבה
. ואל תשכחי שאנחנו פה עבורך.

רננהלי

New member
תודה מתוקה

היום יותר טוב לא עם החבר אבל לפחות בקשר לעבודה. החלטתי כמה החלטות חשובות בקשר לעבודה והן עשו לי טוב וחופשי יותר. רגועה קצת אבל גם עדיין לחוצה מבחינות אחרות. החלטתי שאני רוצה להוריד שעות בעבודה כי זה מה שיעשה לי טוב עכשו, והסכימו לי. אבל אני עכשו טיפה חוששת שאחרי שבזמן האחרון הייתי לארג'ית עם עצמי לגמרי וקניתי כמעט כל מה שבא לי, כי עבדתי המון וגם הרווחתי יותר, אז עכשו אני ארגיש בצמצום הכלכלי שאני אצטרך לעשות. אז יתר חשוב שאני ארגיש טוב ולא לחוצה כל כך, אבל אני עכשו קצת חוששת שיהיה לי יותר זמן אבל לא כסף לעשות מה שאני רוצה ונהנית. ואז אני גם אהיה קצת מבואסת.מפחדת מיותר מדי זמן פנוי, במיוחד שחבר שלי נורא עסוק אז זה אומר שאני אתגעגע אליו עוד יותר. אני גם יודעת שזה טיפשי אבל כל הזמן עובר לי בראש:מה הוא יחשוב על זה שהורדתי שעות. האם הוא יחשוב שאני סתם עצלנית שלא מסוגלת לעבוד? הוא בן אדם מאוד חרוץ וקצת קשה לי לפעמים עם מה שאני מרגישה מולו. אוי,התלבטויות של החיים

למעלה