אני על סף ייאוש!!!

דנה ZX10R

New member
בנות לא טובות ברכיבה על אופנועים?!?

כנראה אתה לא מכיר את הבנות הנכונות....

tygger

New member
מעניין, כאשר אדם ללא רישיון מרשה

לעצמו להגיב בצורה כזאת. האם הבנות הנכונות הן אלה שמדברות על רכיבה כאילו הן רוכבות שנים על גבי שנים מבלי שיהיה להן שום ניסיון רכיבה בכלל על אופנועים? לא. לרכב על DT זה אולי לרכב על אופנוע, אבל לא מקנה לך שום זכות להגיב על רכיבה על אופנועים בנפחים גדולים יותר, וגם לא לקחת סיבוב פעם במספר חודשים על אופנוע של... בכלל, מה הקטע של הילדים עם לשים איזה שם של אופנוע מפוצץ בכינוי? זה הפך להרגל שכבר אפשר לזהות שאנשים עם שם כמו R750 או ZX10R, זה ילדים בני 16-18 (אני מקווה לפחות) בלי רישיון שחושבים שהם מכירים את כל עולם האופנועים ומרשים לעצמם להגיב. אז אני אבהיר את עצמי בצורה ברורה ביותר: את, לא בעלת רישיון? לא בעלת אופנוע? את כנראה גם לא אחת מהבנות הנכונות.

עזוב אותה.

בנות הם רוכבות גרועות ! כמה בנות יש במוטוGP ? ובנות הפורום יודעות טוב מאוד למה הם לא נכנסות לויכוח הזה, וטוב שכך.

tygger

New member
זאת דרך אגב דיעה גרועה גם כן.

אני יכול לומר לך שאני מכיר מספר נשים רוכבות שיכולות בקלות להראות לך סגנון רכיבה, מה הוא. אני לא אכנס לעניין הזה יותר מדי ולא מוצא את זה מכובד כאשר אתה מציג את זה בצורה כל כך כוללנית. חוץ מזה, א-ת-ה בטח לא רוסי, או אפילו קני רוברטס ג'וניור ולצאת בהצהרות כאלה, זה די יומרני שלא לומר טיפשי לחלוטין.

עברתי קורסי רכיבה בחו"ל.

ואם הייתי רוצה להתחרות באופן מקצועני, הייתי מתחרה. אני לא רוסי, אבל עדיין, לדעתי כל רוכב מ-מ-ו-צ-ע רוכב הרבה יותר טוב מבחורה שנחשבת לספצית ברכיבה (ביחס לשאר הבנות).

asparagos

New member
../images/Emo6.gif

וזה לאחר מחקר סטטיסטי מעמיק ע"י גורמים בלתי תלויים? גם סבתא שלי יכולה לעשות קורס בחו"ל ולהתחרות אם היא רוצה... אבל למה שתרצה אם היא תגיע אחרונה בהפרש של 8 הקפות?...

במילה אחת:

מיצובישי לנסר אוטומט!!
בווואהאהאהאהאהאהאהא!!

DiscoCat

New member
../images/Emo24.gif בהצלחה ../images/Emo70.gif

קראתי את כל השרשור... זה היה ארוך בקיצור זה נשמע שאת לומדת אצל אהוד, כי מיקי זקן מדי בשביל לרוץ במגרש אחרי איזו כוסית... אני למדתי אצל מיקי. אני גם אמליץ לך לעבור לDR, אז מה אם את לא אוהבת אותו? רק לצורך מעבר הטסט... אח"כ תקני איזה אופנוע שבא לך. בDR זוית ההיגוי נוחה הרבה יותר מאשר בER או GS, האופנוע יותר קל ותלמדי ממנו יותר. אני אחזור על מה שאמרו..., ידיים משוחררות, אין צורך להחזיק בכוח את הכידון, הוא לא יברח. אל תסובבי את הכידון עד הסוף - הוא ינעל ואת תפלי. תקפידי על המבט, האופנוע יסע לאן שתסתכלי. תחבקי את המיכל עם הברכיים. בשמיניות שיגביה את הטורים ותעבדי רק עם הקלאץ. בקוים המקבילים תסתכלי כמה שיותר רחוק, אם תסתכלי על הקוים את תגיעי אליהם... המון
ניר

למעלה