אני עוזבת!

אני עוזבת!

אני עוזבת את הפורום כי אני לא מוכנה שישמיצו אותי ויקללו אותי ולא יקשיבו לי בכלל ויחשבו רק שהם צודקים יש פה הרגשה לא נעימה ואני לא רוצה שיתיחסו אלי ככה ויאמרו עלי דברים שקריים לא נכונים!

KiShKooSh

New member
היא ירדה עלי על משהו וטענתי שהיא

אינה מעריצה אמיתית של הילי.

את מספרת רק מה שאת רוצה

מהתחלה את כל הזמן אומרת לי דברים רעים על ההערצה שלי עליה ועוד כל מיני דברים שנועדו לפגוע בי אז אני מקבלת את הדעות שלך אבל אם תראי מה רשמת עלי ואיך השמצת וקיללת אותי אז תביני!

הנה מה שכתבת!

תראי כבר שמעתי ממספיק אנשים וראיתי לבד שאת כזו את לא מעריצה אמיתית של הילי ושאת טוןענת להיות כזו כמה שמעתי שנפנפת לאנשים "אני מעריצה שלה ואתם לא כי אני פגשתי אותה ואתן לא" זו התהגות של ילדה בת 10, ועוד המעצבנות שבניהן. הרעיון של מוטי זה רעיון מקורי שהתפתח והתפתח זה נחמד זה חביב וזה לא פוגע באף אחד את פשוט מנסה לרדת עלי כי את רואה שאני צודקת כמו שבמסר רק דיברת על כמה שהילי כזו וכזו ואז הבנת שאני חושבת שזה עלוב אז פתאום נזכרת לדבר על ההצגה כמו הילדה הקטנה הזו מטיפו שהבינה שהיא טעתה אז במקום להודות והצטער היא תקפה את הצד השני. את לא מעריצה אמיתית של הילי, ואני יכולה להצביע בלי בעיה על מספר כאלו בפורום. את פשוט ילדה קטנה ופאנטית, שמעריצה משהו כי הוא בטלווזיה. וכל מה שכיביכול סיפרו לך עלי שניפנפתי לאנשים וכאלה זה שקר !

KiShKooSh

New member
אם את אומרת שזה שקר...

אין איך לאמת את המקורות כי זו מילה מול מילה אז נעזוב את זה....

ny22

New member
מנהל
מה זאת אומרת?

איך ניתן לקבוע מי מעריץ ומי לא?

orel4400

New member
טוב אתן יודעות שאין דבר כזה

מעריצה אמיתיתי כל אחת או אחד מעריץ את מי שהוא אוהב בצורה שונה.. לדוגמא אני מעריצה את מיכאל למרות שאת לא הכי מחבבת אותו.. אני תולה תמונות שלו בחדר ופוסטרים שלו וכל מיני כאלה.. אז למה לריב על שטויות כאלה?! אשכרה נהייתי פסיכולוגית!

KiShKooSh

New member
סחטיין על הפסיכולוגיה../images/Emo3.gif

זה סיפור הרבה הרבה הרבה יותר מסובך ממה שהיה פה, ואתם רואים את הצדדים השיטחיים שלו ושופטים ע"פ הצדדים השיטחיים שלו תראו אני אדבר עם ליהי ונראה

orel4400

New member
אין בעיה!

הרגשתי פתאום מין מגשרת כזאת ... אשכרה פסיכולוגית!

KiShKooSh

New member
סליחה ליהי, אבל את ירדת עלי...

את מצפה שלך יש את הזכות לומר הכל, ושכל האחרים יסתמו את הפה? סלחי לי אבל בעולם האמיתי זה לא עובד ככה.

KiShKooSh

New member
תראי ליהי אני אספר הכל...

הייתה לנו את השיחה ההיא על הערצה והכל מה שאני לקחת כדיון. וןאז ליהי באה וירדה על על
מוטי ושאני קוראת לה מעריצה שאני בכלל עם
מוטי(עכשיו חפש קשר) וכן היא כבר באמת עיצבנה אותי, אז כתבתי לה שהיא מתנהגת כמו ילדה קטנה, ושהיא לטעמי לא מעריצה אמיתית של הילי רק פאנטית (ויש לי משפטים שהיא אמרה שהוכיחו זאת) היא פשוט כמו הילדה בטיפו היא יודעת שהיא אינה צודקת אז במקום זאת היא תוקפת

נעמקה19

New member
בגלל ריב אחד את הולכת?

את צריכה להתמודד עם הבעיות. לא לחסום ולעזוב. אני שונאת שאנשים עושים את זה. פשוט הולכים. תתמודדי, ותפתרי את הבעיה. כי את יודעת שכייף לך בפורום.

chen010189

New member
אבל נעם אני מבינה אותה....

אני פעם עזבתי פורום בגלל קללות לא קיללו אותי אישית, אבל היו שם מריבות בין חברי פורום כמוהו גם עזבתי את פורום אודישן באינדקס אתרים שכל הזמן מקללים בו את מאיה קורן וחברות שלה, וזה ממש מעצבן..... אפילו שלא מקללים אותך אישית זה הורס את הפורום ופורום זה בשביל לדבר, ואם זה מגיע למצב של קללות אז חבל על הזמן אי אפשר לקרוא לזה פורום למרות שאני מצדיקה בדברייך את העובדה שלא צריך לעזוב אבל אני בהחלט מבינה אם ההנאה שלה לגלישה פה יורדת, כי במקום דיבורים יש קללות

למעלה