DoRiNuS sMiNiA
New member
תגובה על העניין...
אני כבר מזהירה את מי שקורא (ביקי וליהי) יכול להיות שתעלבו פה ממה שאני אכתוב אז אני מבקשת לא לקחת ללב ולא לקחת ברצינות כי לא בא לי להסתכסך כאן. לליהי-צריך ללמוד להבליג,גם אני פעמים רבות נעלבתי מביקי (ביקי לא לכעוס) אבל לא חשפתי את זה בפני כולם והבלגתי. לא צריך להתייחס לכל דבר קטן שמישהו אומר גם אם זה מעליב. אני לא מצדיקה את ביקי כי באם זה נכון מה שהיא אמרה זה באמת מעליב. אבל גם מוטי
זה רק אייקון זה יכול לפגוע בביקי. ביקי-כמו שהבנתי ממך,היא העליבה את מוטי(
) וזה באמת מעליב אבל גם את פגעת בעניין המעריצה,אני לא מצדיקה אותה אבל אם מה שהיא כתבה "כמה שמעתי שנפנפת לאנשים "אני מעריצה שלה ואתם לא כי אני פגשתי אותה ואתן לא" זה באמת יכול להעליב לפעמים,את הודית שאת חסרת טאקט וגם אני כזאת ולפעמים יכולות להיות לך יציאות מעליבות,גם אני פכעתי באנשים בגלל זה לפעמים צריך לדעת אבל לסתום את הפה. בקיצור אני מתנצלת אם פגעתי כאן במישהו,סליחה סליחה סליחה! ולשתיכן,במילה אחת "תתעלמו".
אני כבר מזהירה את מי שקורא (ביקי וליהי) יכול להיות שתעלבו פה ממה שאני אכתוב אז אני מבקשת לא לקחת ללב ולא לקחת ברצינות כי לא בא לי להסתכסך כאן. לליהי-צריך ללמוד להבליג,גם אני פעמים רבות נעלבתי מביקי (ביקי לא לכעוס) אבל לא חשפתי את זה בפני כולם והבלגתי. לא צריך להתייחס לכל דבר קטן שמישהו אומר גם אם זה מעליב. אני לא מצדיקה את ביקי כי באם זה נכון מה שהיא אמרה זה באמת מעליב. אבל גם מוטי