אני עוזבת!

DoRiNuS sMiNiA

New member
תגובה על העניין...

אני כבר מזהירה את מי שקורא (ביקי וליהי) יכול להיות שתעלבו פה ממה שאני אכתוב אז אני מבקשת לא לקחת ללב ולא לקחת ברצינות כי לא בא לי להסתכסך כאן. לליהי-צריך ללמוד להבליג,גם אני פעמים רבות נעלבתי מביקי (ביקי לא לכעוס) אבל לא חשפתי את זה בפני כולם והבלגתי. לא צריך להתייחס לכל דבר קטן שמישהו אומר גם אם זה מעליב. אני לא מצדיקה את ביקי כי באם זה נכון מה שהיא אמרה זה באמת מעליב. אבל גם מוטי
זה רק אייקון זה יכול לפגוע בביקי. ביקי-כמו שהבנתי ממך,היא העליבה את מוטי(
) וזה באמת מעליב אבל גם את פגעת בעניין המעריצה,אני לא מצדיקה אותה אבל אם מה שהיא כתבה "כמה שמעתי שנפנפת לאנשים "אני מעריצה שלה ואתם לא כי אני פגשתי אותה ואתן לא" זה באמת יכול להעליב לפעמים,את הודית שאת חסרת טאקט וגם אני כזאת ולפעמים יכולות להיות לך יציאות מעליבות,גם אני פכעתי באנשים בגלל זה לפעמים צריך לדעת אבל לסתום את הפה. בקיצור אני מתנצלת אם פגעתי כאן במישהו,סליחה סליחה סליחה! ולשתיכן,במילה אחת "תתעלמו".

R o n 2 5 6

New member
ליהי

באמת חבל שתעזבי,אני חושב שעושים פה הרבה כיף ואני לא חושב שבגלל ריב אחד כדאי לנתק קשרים הכרת פה אנשים נהדרים לא?את לא רוצה להמשיך? אני מבין שהיה לך איזה סיפור עם ביקי,אבל אני בטוח שזה ריב טיפשי וחבל סתם לעצור ולעזוב את הפורום בגלל דבר אחד. אולי את קצת לא היית בסדר,אולי גם ביקי לא,את זה אני לא ממש יודע אבל צריך להמשיך הלאה. וגם חבל לאבד אותך אז אני ממליץ לך בחום להישאר ולהמשיך הלאה

אוקיי תקשיבו רגע

אני מצטערת אם פגעתי בך בדרך כלשהי כנראה שלשתינו היה צד לא טוב בעניין ואני חושבת שאני אשאר בפורום... כיף לי וראיתי שחשוב לכם שאני אשאר אז תודה לכם ליהי לאב הילי

ואל תחשבו עלי שאני ילדה מגעילה...

כי אני לא הייתי אומרת את המשפט הזה בחיים ולא אמרתי.. אני מעריצה שלה ואתם לא כי אני פגשתי אותה ואתן לא- זה פשוט לא לרמה שלי לומר משפט כזה אז אני לא רוצה שתחשבו עלי דברים לא נכונים

chen010189

New member
לא חושבים עלייך ככה!

ואת יודעת זה ממש כיף שהחלטת להשאר בסוף בפורום אני הייתי מתאכזבת אם היית עוזבת..... כי את פעילה פה, ואת ממש חמודה בקיצור טוב שהחלטת להשאר

Titush Black

New member
לא ליהי../images/Emo2.gif

למה לעזוב?
זה יהיה ממש חבל עם תעזבי
אני אתגעגע
עכשיו לא תהיה מי שתאמין ביחד איתי שאיה לא מתה ולא תיהיה מי שתגן אליה
חבל שתעזבי.אני מצטערת עם עשיתי לך משהו אי םעם ומבינה אותך שזה לא נעים לקבל ביקורת שלילית בקשר למה שאת חושבת אבל אני בטוחה שהכל יכול להשתנות. האותה מידה את צריכה גם להבין אחרים שאת מותחת אליהם ביקורות או מדברת לא יפה (אני אומרת את זה כי ראיתי פה הודעה שאומרת את זה..) הקיצר- בבקשה אל תעזבי
תיתוש

Titush Black

New member
אוקע...

עכשיו קראתי מה קרה. ואני מודה שזה לא נעים. אבל ביקי גם את לא יצאת בסדר. עם ראית שהשיחה הזאת מתדרדרת למה לא עזבת את זה? למה לא שינית נושא? כנ"ל לליהי. הבעיה בריבים שכולם רוצים להיות צודקים ולא מנסים להבין את האחרים. אז לפי מה שהבנתי ביקי כביכול נפגעה בגלל שאמרת שהיא פאנטית ל
מוטי וליהי נעלבה כי אמרת שהיא לא מעריצה אמיתית של הילי ושהיא פאנטית בקשר אליה. תנסו להבין אחת את השניה.{סורי על כל הפסיכולוגיה הזאת
הייתי פעם מגשרת (סיפור ארוך) אז איך שהוא אני מרגישה קצת חובה לנסות לשר ביניכם} ובאמת אני לא חושבת שמישהו יכול לקבוע עם הוא מעריץ אמיתי או לא. בכל מקרה אני בטוחה שתצליחו ליישב את זה. פשוט תשכחו מזה ותתחילו דף חדש.אף פעם לא מזיק לסלוח לאנשים ודעו שכמה שאתן רבות וחשבות שאתן צודקות אז זה לא נכון כי זה ממש לא צודק לריב. והילי {ליהי
נדלקתי על לקרוא לך ככה}אני מקווה שתשני את דעתך ותראי שיש אנשים אחרים שרוצים שתישארי {המפ.. אני
} אני מקווה שתשני את דעתך. ורק בשביל הפרוטוקול אני חושבת שאת מעריצה אמיתית של הילי והיא צריכה להיות גאה שיש לה מעריצה מסורה כמוך. זה ראוי לשיבוח. תיתוש

KiShKooSh

New member
אוי אוי אוי זה הרבה יותר מסובך...

חבל לי על דבר אחד,ף שהמריבה יצאה על הפורום ככה חלק מהדברים שנאמרו לפני לא יצאו אבל זו נוסחא מתמטית פשוטה פוגעים בי, אני אתגונן, ואני לא נפגעתי על
מוטי נפגעתי על משהו אחר שאני בטוחה שאני מבינה וליהי מבינה אבל אתם לא אז בבקשה אל נא תתערבו בסיפור, זה ביני לבין ליהי ואני אסיים את זה ביני לבינה, אבל ההתערבות הזו של הפורום עברה גבול זה ביני לבינה דיי

o r t a l13

New member
למה את עוזבת?!?!?! ../images/Emo12.gif

בגלל הריב?.. אל תעזבי בגלל זה.. קראתי כמה התגובות שלך ושל ביקי מה קרה וכל זה.. הבנתי שאת אמרת משהו על מוטי, וביקי אמרה משהו על הערצה שלך להילי, אוקיי.. אז לפי דעתי שתיכן לא צריכות לקחת כלום קשה!.. כל אחד חושב משהו אחר.. ואם נגיד מישהו אומר לילדה את שמנה או משהו אז הילדה הזאת לא תלך לעשות דיאטה רק בגלל שילד אחד אמר לה שהיא שמנה.. [עזבו סתם דוגמא מטומטמת אבל הבנתן ת'עיקרון..
] אז ככה שאף אחד לא צריך לעזוב, ובטח שלא לריב על זהה.. אל תעזביי..

KiShKooSh

New member
עכשיו אתם מוצאים אותי ממש מפגרת

ה"ריב" איך שאתם קוראים לזה היה שונה מזה, אבל זה לא עקורני עכשיו שמחתי לראות דבר אחד, שהפורום התחלק לקבוצוטת שמתחרות על השליטה, שזה דבר שלא היה ואני מצטערת שזה כך

למעלה