אני עוזבת!

Punkitty

New member
ליהי נו באמת...

אל תתנהגי כמו ילדה קטנה. לא משנה הריב, לא משנה מי עשה לך מה, בלה בלה בלה. לא צריך בגלל ריב אחד ללכת באמת חבל.

ny22

New member
מנהל
טוב, היא נעלבה....

אפשר להבין אותה. ולכן אני אומר שחשוב לסלוח....

KiShKooSh

New member
אז נסכם את זה כך

נעזוב את כל נושא ההערצה, זה יש לנו דעות אחרות מיצינו. אבל חיפשת לריב התחלת לרדת עלי על
מוטי ואמרת "ואת אומרת שאני פאנטית" עכשיו אשאל מה הקשר? בסדר מצידי את יכולה לא להבין איך אני לא מעריצה כמו שאני לא מבינה איך את מעריצה. אבל אין שום קשר הגיוני ל
מוטי.
מוטי הוא אייקון. זה סתם חיפוש לריב. ודווקא חבל הדיון על מה היא הערצה הייתה מעניין. ואני אמרתי במפורש "סליחה שהכללתי, טעיתי שהכללית" ו"בשבילי זהו דיון" את חיפשת ריב ומצאת. אני לעיתים מגיבה מכעס לפני המשבה, אני קשתית, ועוד קשתית על לחץ(מי שסיפרתי לו על יום חמישי)

KiShKooSh

New member
תקראי את ההודעה שלך על ../images/Emo9.gifמוטי

את כן אמרת , לא מפורשות אבל אמרת בצורה שלא יכולה להשתמע לשני כיוונים

לא נכון!!

עזבי אותי אין לי כוח לריב איתך נחתוך את זה פה וזהו! אין לי מה לעשות בפורום שאת רק רבה איתי כל הזמן!!

KiShKooSh

New member
אני לא רק רבה איתך כל הזמן...

ובאמת חבל שאת עוזבת בגלל זה, יש עובדות את ירדת עלי אני החזרתי לך(כן אני יודעתף אני לעיתים מאוד "עושה לפני שחושבת") מצידי נסיים את זה כאן כאילו עבר אני לא מנסה לריב איתך, אבל אינך יכולה לצפות שאת יורדת על אנשים והם לא יחזירו לך על זה. תחשבי על זה

ny22

New member
מנהל
הילי, אני רוצה להגיד לך משהו...

אנשים טועים לפעמים וזה בסדר גמור. מותר לטעות, אבל חשוב יותר זה לסלוח להם אם הם מתנצלים... אני לא רוצה להתערב בין מה שקורה בינך לבין ביקי, אבל אני מציע שכל אחת תבקש סליחה והשנייה תסלח לה, רק ככה פותרים סיכסוכים. כי באמת שהתרומה של שתיכן לפורום חשובה. הילי, קיבלת את מה ששלחתי לך?

chen010189

New member
אני התחלתי לקרוא לה הילי בהכחשה../images/Emo3.gif

כאילו, אני לא קוראת לה, אז היא לא יודעת אבל אם יש לי פנייה אליה, זה "הילי" כי היא גם מעריצה אותה, וגם קוראים לה ליהי אז הילי יותר מגניב

ny22

New member
מנהל
../images/Emo45.gif וקצת ../images/Emo31.gif...דעתי....

אין לך סיבה לעזוב.... את צודקת שזה נראה כאילו ביקי קיללה אותך, אבל בסה"כ דנו. אני מסכים עם ביקי, שלכל אחד ואחת יש פה את הזכות לומר את דעתו ועליו להשתדל כמה שפחות לפגוע. ביקי אמרה את דעתה ואת אמרת את דעתך. אני אישית, ממש ממש לא רוצה שתעזבי! באמת שחשוב לי שתישארי!!! ואני לא חשוב שלביקי יש בעיה עם זה שאת מעריצה. היא בסה"כ מארה את דעתה. לי אין בכלל בעיה אם זה שאת מעריצה, ולי היה מאוד מעניין לשמוע אותך! בתקוה לראות אותך פה המון, נתאי.

KiShKooSh

New member
אין לי בעיה שהיא מעריצה

יש לי בעיה שהיא "חיפשה" מקום לריב איתי ושאני קצת "מגיבה מהר מידי" כמספר ימים אחרונים (וזה תאשימו אך ורק את הפיגוע בחמישי, ואת העובדה שהפלאפון של ידיד שלי היה על רטט, כמעט השתגעתי)

ny22

New member
מנהל
ניסית להתנצל?

ןמה זאת אומרת מגיבה מהר מדי???

KiShKooSh

New member
.....

לפעמים אני אומרת דברים שהיו נשמעים אחרת אם היו שומעים את הטון שלי וזה בגלל שאחנו בפורום, וכן אני מודה לעיתים אני חסרת טאקט, קשת.

chen010189

New member
ליהיייייי../images/Emo10.gif

אני לא מרשה לעזוב! דווקא כשהולך להיות משהו מגניב בחופש(אמן והוא ייצא לפועל) אם מישהו גורם לך להיעלב, או לא לרצות להכנס לפורום אל תפתחי איתו קשר ותתעלמי ככה אני עושה..... את מגיבה למי שאת רוצה ומדברת עם מי שאת רוצה מי שלא טוב לו, ורוצה לגרום לך להיעלב(ולצערי מצליח אני רואה) שיילך להזדיין אבל אל תלכי את נעם שיר אופיר ותום מן קבוצה כזאת שאסור להפריד

DoRiNuS sMiNiA

New member
חן צוקדת!

אני זוכרת אתכן מהמפגש פורום שהייתן חברות כאלה טובות,חבל לעזוב. אני אפילו לא העליתי בראש שלי את האפשרות הזאת ונעלבתי כאן מהרבה אנשים אבל בגלל מישהו אחד רע לא כדאי לעזוב חבורה אחת טובה (ואני לא מדברת על ביקי או משהו בכללי "רע") לי אישית יש פה חבר'ה אמיתיים ואני אוהבת פה אחד אחד כאילו הוא חבר טוב שלי. אל תעזבי.

למעלה