אני עוזבת את הפורום.

mor kutcher

New member
אוקיי!

יש לי כמה רעיונות: חוצמזה שביום שני מתחילים הש"ח, שזה כבר משו שיעסיק את הפורום, ראיתי בפורום "מכושפות" שהם עושים ימים לכל כוכב! הם בוחרים יום מסויים ומקדישים אותו רק לו! זה יכול להיות נחמד... גם, נראה לי שכדאי לארגן מפגש פורום- מה אתם חושבים? ד"א שחר, הסקר אחלה, למה אתה חושב שלא?

axnholic

New member
תשאלי את המנהלים

ובקשר ליום לכוכב... יש לנו בערך כל שבוע 3 ימי אשטון עת תמונות... וזהו. מה זה? כל חודש יום אחד? מה נעשה ביום הזה?

L i l A L o

New member
אוקיי...כולכם, כנסו../images/Emo26.gif

מה שיש לי להגיד מופנה גם אליכם, המנהלים וגם לחברי הפורום. דבר ראשון עובדה: המנהלים לא פעילים בפורום בחודש (בערך, לא בדקתי) האחרון. וזאת עובדה , אין מה לעשות בקשר אליה. מה שאפשר, ואפילו רצוי לעשות, זה לשנות את העובדה הזאת כדאי שהיא לא תהיה תקפה לגבי החודש, חודשיים, שנה הבאים. בסדר, אולי גם אנחנו חברי הפורום לא היינו כל כך בסדר שזלזלנו, פיקפקנו בתפקודכם כמנהלים אבל אני חושבת שאתם יכולים להבין אותנו, בכל שלפחות העלינו את הנושא הזה לדיון. אני יכולה להעיד, בתור אחת שהייתה פה בערך מתחילת הפורום (אמנם לא כתבתי פה אז, אבל קראתי...) שהייתם אחלה מנהלים והפורום הזה בימים טובים במיוחד. עכשיו, אני באמת שלא יודעת למה נטשתם מעט את הפורום, אבל מאז שהפסיקו לשדר את מש"ה בערוץ 3 בפורום התחיל להתדרדר. הרבה אנשים עזבו וגם אתם המנהלי התחלתם קצת להעלם לנו. אתם צודקים בזה שאתם אומרים שהפורום לא תלוי רק במנהלים, וחברי הפורום יכולים לנהל אותו יפה, אבל מה לעשות שכשיש מנהלים פעילים, לחברי הפורום יש יותר מוטיבציה להשקיע ולהשתתף בפורום. בקשר למפגש פורום ולקהילה עצמה, נכון שאתם לא חייבים להיות חלק מהקהילה אבל לא חבל לכם להיות מנהלים של פורום ולא להיות חלק מהקהילה עצמה? אני בטוחה שלאף אחד מאיתנו ובטח ובטח שלא למנהלים יש אינטרס שהפורום הזה יסגר, ולכן מה שאני חושבת שצריך לעשות זה לפתוח דף חדש, כי זה ממש חרא שיש ריב בין ההנהלה לחברי הפורום(ע"ע ה"פ - הספר) ושכולם נגד כולם. אני חושבת , בעיקר מקווה שעכשיו שיחזרו השידורים החוזרים לערוץ 3, הפורום יתחיל לחזור לעצמו, וכשתגיע העונה החדשה גם. אז עם עכשיו גם המנהלים יתחילו לכתוב בפורום זה יהיה עוד יותר נחמד...באמת שזה לא נורא להכנס לפורום פעם-פעמיים בשבוע, להגיב, למחוק ולשרשר. ואם אין לכם זמן לכתוב בפורום, לחץ וכו', אתם יכולים להודיע לנו ולא להיעלם ככה פתאום, אנחנו נבין אתכם, כולנו בני אדם.. וזהו , זה מה שיש לי להגיד בעיניין, ואני מקווה שתקחו את עצתי ונפתח דף חדש
סליחה על המגילה.

axnholic

New member
והם חיו בעושר ואושר עד עצם היום הזה

זה לא מגילה... זה סיפור אגדות... אתם עדיין מאמינים בלפתוח דף חדש? לא מכיר את המושג. בחיים שלי לא ראיתי שפותחים דף חדש ובאמת שוכחים מהכל, זה לא אנושי! מנהלים יקרים- זה לא שאני עכשיו יתנקל אליכם. פשוט רציתי לכתוב מה שהיה לי לומר. אני הכי חדש כאן אז אין לי כל כך הרבה נתונים אבל אני חושב שלא הייתם בסדר. דתבתי את זה, ודנו בזה. זה נגמר הדיון! אני לא מתכוון יותר לכתוב כלום. רק רציתי להעביר פה מסר. אני לא מתכוון להבעיר צמיגים רק הפגנה קטנה. מנהלים שתבינו אני לא רואה בכם כזבל של מנהלים, חרא בני אדם ואנשים בעלי מידת סבלנות של ילד בן 3 היפראקטיבי (טוב הוצאתי עכשיו הכל). אבל ברצינות, אם אתם לא רוצים יותר לנהל ואין לכם סבלנות לשירשורי האוף אז או שתתפטרו או שתעלו עוד מנהל. אישית אני מאמין שלא צריך אף מנהל (חדש) ועם קצת השקעה הכל יסתדר. אני חוזר. לפתוח דף חדש? לא יעזור! התווכחנו ואני הגעתי למסקנתי אותה אתם קוראים. יש לכם מה להגיב על זה? זב"שכם אני לא מגיב יותר לנושא הנ"ל.

StainedCow

New member
ביי ביי.

זהו, הלכתי מכאן. בהצלחה בהמשך הפורום. וצחי ויעל-באמת שאני לא צריכה את התגובה ה"תומכת" שלכם להודעה הזאת. אם אתם יכולים, איפוק, ואני מבקשת את זה יפה ובשיא הרצינות. ביי.

axnholic

New member
../images/Emo7.gifנוגה!!!

טוב מה אני עוד יכול לומר לך... ביי

AsHtOn GiRl 3

New member
שרון ונגה../images/Emo26.gif

אני באמת מבינה אותכם ואם אתן רוצות לעזוב אני אהיה נורא עצובה
אבל זו החלטה שלכם ואני באמת מבינה אותכם כי אני מתעצבנת על המצב
בכל זאת מקווה שתחזרו מהר!!!!!! לאב יו

popit

New member
שררווןןן!!!וכל השאר!!

אני בקרוב אשנה בפרטים שלי את המס' שלי לאיסי החדש, נוכל לדבר שם! או במסנג'ר[email protected] פשוט היחס של המנהלים פה מגעיל, ואם הם כל כך "מסתכלים כל יום ופשוט לא כותבים כלום" אז הם היו רואים את התלונות של נגה.רק שעושים חרם ענק הם שמים לב... לא נראה לי שאני אחזור, חולה על כולכם!נדבר... שרון

axnholic

New member
כאן מדבר "וכל השאר"

נו.... די כבר! אוף! לפחות תגידי את האייסי שלך! ואני מפציר בך כפעולה אחרונה שלך לענות לסקר!

popit

New member
חח סורי על "וכל השאר" פשוט לא היה

לי כוח שוב לכתוב את כל השמות(לא שיש הרבה). האיסי שלי החדש זה 292064138. ואני עונה לסקר!!

StainedCow

New member
לכולם.

הכוונה היא לכל החברים שלי, לא ל"מנהלים". אני לא יודעת מסנג'רים ואייסיקיום שלכם, אבל אני אתן לכם את שלי, ותשמרו על קשר, אחרת אני אטריד אותכם במסרים
. אייסי-179462576 מסנג'ר- [email protected] חוצמזה, אם אתם שוכחים יש את זה בפרטים שלי
.

למעלה