אוקיי...כולכם, כנסו../images/Emo26.gif
מה שיש לי להגיד מופנה גם אליכם, המנהלים וגם לחברי הפורום. דבר ראשון עובדה: המנהלים לא פעילים בפורום בחודש (בערך, לא בדקתי) האחרון. וזאת עובדה , אין מה לעשות בקשר אליה. מה שאפשר, ואפילו רצוי לעשות, זה לשנות את העובדה הזאת כדאי שהיא לא תהיה תקפה לגבי החודש, חודשיים, שנה הבאים. בסדר, אולי גם אנחנו חברי הפורום לא היינו כל כך בסדר שזלזלנו, פיקפקנו בתפקודכם כמנהלים אבל אני חושבת שאתם יכולים להבין אותנו, בכל שלפחות העלינו את הנושא הזה לדיון. אני יכולה להעיד, בתור אחת שהייתה פה בערך מתחילת הפורום (אמנם לא כתבתי פה אז, אבל קראתי...) שהייתם אחלה מנהלים והפורום הזה בימים טובים במיוחד. עכשיו, אני באמת שלא יודעת למה נטשתם מעט את הפורום, אבל מאז שהפסיקו לשדר את מש"ה בערוץ 3 בפורום התחיל להתדרדר. הרבה אנשים עזבו וגם אתם המנהלי התחלתם קצת להעלם לנו. אתם צודקים בזה שאתם אומרים שהפורום לא תלוי רק במנהלים, וחברי הפורום יכולים לנהל אותו יפה, אבל מה לעשות שכשיש מנהלים פעילים, לחברי הפורום יש יותר מוטיבציה להשקיע ולהשתתף בפורום. בקשר למפגש פורום ולקהילה עצמה, נכון שאתם לא חייבים להיות חלק מהקהילה אבל לא חבל לכם להיות מנהלים של פורום ולא להיות חלק מהקהילה עצמה? אני בטוחה שלאף אחד מאיתנו ובטח ובטח שלא למנהלים יש אינטרס שהפורום הזה יסגר, ולכן מה שאני חושבת שצריך לעשות זה
לפתוח דף חדש, כי זה ממש חרא שיש ריב בין ההנהלה לחברי הפורום(ע"ע ה"פ - הספר) ושכולם נגד כולם. אני חושבת , בעיקר מקווה שעכשיו שיחזרו השידורים החוזרים לערוץ 3, הפורום יתחיל לחזור לעצמו, וכשתגיע העונה החדשה גם. אז עם עכשיו גם המנהלים יתחילו לכתוב בפורום זה יהיה עוד יותר נחמד...באמת שזה לא נורא להכנס לפורום פעם-פעמיים בשבוע, להגיב, למחוק ולשרשר. ואם אין לכם זמן לכתוב בפורום, לחץ וכו', אתם יכולים להודיע לנו ולא להיעלם ככה פתאום, אנחנו נבין אתכם, כולנו בני אדם.. וזהו , זה מה שיש לי להגיד בעיניין, ואני מקווה שתקחו את עצתי ונפתח דף חדש
סליחה על המגילה.