אני עוזבת את הפורום.

axnholic

New member
אוי

הבכי שלי לא עוצר!!! קשה לכם לנהל את הפורום? הוא לא מסודר מספיק בשביל לנהל אותו? תסלחי לי אבל הסקרים שלי זה יותר ממה שאתם ניסיתם לעשות! אז הפינה שלך ארוכה מדי? דורשת יותר מדי השקעה? מזל שיש כאלו שלא מתעצלים. למה הדגשת את האתם? זה רמז? אני רואה פורומים אחרים עם פי 100 יותר זבל ממכם והם פי 10000000 יותר משקיעים ממכם. אז תחסכו את זה מאיתנו מכתב זה נכתב ע"י סרבני פורום מש"ה

Magical me

New member
מעניין,../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אם גם בפורומים האלה הקהילה כפויית טובה. ותאמין לי, אני מכירה פורומים, אני אפילו חלק מאחד כבר במשך שנתיים. קורה שמנהלים מאבדים סבלנות. קורה גם קורה. ואה, כן, סרבן זה מישהו שמסרב לקחת חלק בפעולה כלשהי. אולי כדאי שאתה תפנה למילון, במקום לשלוח אותנו אליו?

axnholic

New member
סרבני פורום מש"ה

אני מסרב לשתף פעולה איתכם לנסות להחיות את הפורום. חלק נכבד כבר שנתיים???? הלו!?!?! יש לך פורום משל עצמך!

Magical me

New member
והקשר הוא?..../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

א. אל תחיה את הפורום... במי אתה פוגע בכך? בטח שלא בי או בצחי. ב. יש לי שניים. אחד אני אוהבת. אותו אחד שאני כבר חלק גאה מהקהילה שלו (מה שכאן, אין, אגב. אפילו מפגש פורום אחד לא היה...) כבר כמעט שנתיים.

axnholic

New member
את צוחקת?

את עכשיו ממספרת את הדברים שאתם לא עשיתם! בתור המנהלים אתם צריכים לעשות מפגש פורום! ואת עוד אומרת שהפורום הוא זבל? על מי את מנסה להגן?על עצמך בתור בן אדם או מנהלת?

Magical me

New member
הקהילה היא שלכם.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

למה שאנחנו נהיה אחראים עליה? רוצים מפגשי פורום? מי מפריע לכם לארגן כאלה? בכלל, מה אתם חושבים שהנוכחות שלנו תפתור כאן? מתי תבינו שהבעיה היא לא רק בנו? ואני לא מנסה להגן על עצמי בכלל. אני פשוט לא יכולה לסבול את היחס המזלזל הזה.

axnholic

New member
אנחנו לא

את זאת שאמרת שאין... אז תעשי את! ובקשר לנוכחות- כן! מה אתם חושבים? שהפורום שלכם רק במצבי גאות (מבחינת אנשים)? תשקיעו! תעדכנו אותנו... מה אנחנו? חיות? אנחנו לא בני אדם? אנחנו לא נושמים? אם תרצחי אותנו לא נמות? (טוב הגזמתי קצת). "למה שאנחנו נהיה אחראים עליה?"- הפורום הוא שלכם ואתם יודעים... למחוק הודעות, לעדכן, לעזור... זה חלק מהאחראיות. צריכים להגיש אותכם למנהלים הכי גרועים ואת זה אתם לא יכולים להכחיש, זה נכון. היחס המזלזל הזה נפתח רק בשירשור הזה. מתי זילזלנו בכם? תמיד שעידכנתם פעם היינו אומרים אחלה סיכום או יפה מאוד. אף פעם לא אמרנו יא חראות אנחנו מנסים לנהל את הפורום בכוחות עצמנו ואתם מפריעים.

StainedCow

New member
למה אנחנו חושבים שאתם תיהיו אחראים?

אולי כי אתם המנהלים?! פאק, את לא מבינה שאת מנהלת את הפורום הזה?! וכן, את האחראית עליו! את לא יכולה לסבול את היחס המזלזל הזה?! ואיך את קוראת ליחס שלך?! חם ואוהב?! תגידי לי את בסדר?!

Magical me

New member
נכון, את הפורום.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

לא את הקהילה. עם מישהו ירצה מפגש, הוא לא צריך להיות תלוי בנו. עם כל הכבוד, אתם לא יכולים לצפות ממני ומצחי לחולל ניסים. אם הפורום במצב כזה וזה מדאיג אתכם, במקום להאשים אותנו- תעשו משהו בנוגע. ואם אתם כבר עושים-נהדר. עזבו אותנו בשקט. אני לא יודעת מה בקשר לצחי, אבל לי נמאס מהיחס המזלזל הזה של כולכם. לא רוצים אותנו בתור מנהלים? תאמינו לי שגם אנחנו לא שמחים בכם יותר מידי. אני וצחי עוד נדבר, אבל נכון לעכשיו- אני לא רואה בשבילנו מקום בפורום הזה.

StainedCow

New member
יודעת מה?

נכון, מפגשי פורום אחרים יכולים לארגן. אבל לסדר את הפורום, לעשות עמודי שאלות נפוצות, לשרשר הודעות למקומות הנכונים-אנחנו לא יכולים לעשות את זה, וכן, היינו שמחים לעשות את זה
. בגלל זה אתם צריכים להבין שיש עבודה לעשות, ואנחנו לא יכולים לעשות אותה! ודיי כבר עם המשפט הזה "נמאס לי מהיחס המזלזל הזה"! שמענו כבר, את לא צריכה לחזור על זה שוב, ושוב, ושוב! לפני שאת מתלוננת לאחרים-תבדקי את עצמך. "אם הפורום במצב כזה וזה מדאיג אתכם, במקום להאשים אותנו- תעשו משהו בנוגע. ואם אתם כבר עושים-נהדר." את כנראה באמת לא היית פה בתקופה האחרונה. אנחנו עושים מלא, אבל מה לעשות, יש דברים שרק המנהלים יכולים לעשות! אבל כנראה שאת מנהלת כבר כמה פורומים, שזה נראה לך כבר דבר נורמלי לגמרי, שכולם יכולים לעשות! זה שאת אומרת שלך ולצחי אין מקום פה, זה לא איום, אוקיי?! אנחנו רק רוצים מנהלים שיעשו את העבודה שלהם, ויהנו גם לעשות אותה, אחרת הם לא יעשו אותה, ורק ישבו ויתלננו שנורא קשה [מזכיר קצת מה שאמרת לפני כמה זמן, לא?]. אם אתם לא רוצים, לא נאה ולא נחמד לכם לנהל את הפורום הזה, אתם יכולים לפסוע החוצה. אתם בחרתם בתפקיד-אתם גם תצאו ממנו.

Magical me

New member
אמרתי שאני מאיימת?../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אני לחלוטין רצינית, ואני לא מצפה שיהיה לכם איכפת. רציני. ועם כל הכבוד, אני וצחי עשינו את כל הדברים האלה. אולי לא בחודש האחרון, אבל עשינו. ואני אחזור על עצמי אם אני ארגיש את הצורך, תודה רבה. ובבקשה אל תגידי לי מה אני חושבת ומה אני עושה, כי את זה, עם כל הכבוד, אני יודעת הרבה יותר טוב ממך.

axnholic

New member
את בבקשה

מוכנה להגיד לי מתי זיזלנו בכם חוץ מעכשיו? ומה זאת אומרת עזבו אותנו בשקט. עזבו את הסדר של ההודעות, אתם צריכים להיות כאן. בשביל מה? בשביל להגיב להודעות של אחרים... את לא רואה בשבילכם מקום בפורום? אז יש רק לי, לנוגה, לשרונות ולמור מקום?

Kryptonite

New member
אולי../images/Emo168.gif

כי בפורומים אחרים (שעליהם אתם כל הזמן מתלוננים שאנחנו גולשים בהם) נותנים לנו פידבק חיובי, מכירים אותנו, מדברים אלינו. "תסלחי לי אבל הסקרים שלי זה יותר ממה שאתם ניסיתם לעשות!" סליחה? מאיפה אתה מביא את החרא הזה? יש לך מושג כמה קשה זה היה לעדכן גלריות לפני שפתחו את זה לגולשים? כמה השקענו בשרשורי פרקים (שעוד היו פה גולשים נורמלים שאשכרה ידעו להתבטא ולא רק לדחוף עוד ועוד ועוד תמונות של אשטון כאילו לא ראינו אותן קודם 4359743250438043 פעם), כמה השקענו בקישורים, כמה מחקנו, כמה יעל השקיעה בשרשור - אתם זוכרים את זה בכלל? שרק באתם בטענות שאתם לא אוהבים את זה, ולא נוח לכם, ולא, בלע. אתם מזבלים. אל תנסו רק להאשים אותנו כל הזמן במצב של הפורום, לפחות חצי מזה - וכן, אני לא מתבייש לומר את זה - ואפילו יותר, באשמתכם.

Magical me

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

עזבו אותי, אבל יש לכם מושג כמה צחי רק השקיע כדי לפתוח את הפורום הזה? שלא נדבר על להפוך אותו ממצב של אפס, לפורום שראוי לגלישה. אה, נכון, אתם לא יודעים.

axnholic

New member
וואו צחי

למי איכפת???? את יודעת שלפני 50 שנה בגילגול הקודם אני המצאתי את האינטרנט! תריעו לי! יופי השקעתם... עד שהסידרה נגמרה! מה אתה רוצה שנגיד? תודה רבה על ההשקעה בעבר זה מפצה על החצי שנה האחרונה? לא! ותעשו טובה... היה הרבה ריספקט מתי שעוד הייתם כאן... וגם אחרי... עד לפני בערך יומיים

Kryptonite

New member
וואו,../images/Emo168.gif

לכתוב הודעה שבנושא שלה "סקר" בצירוף אלפי סימני קריאה (חס וחלילה בלי, הא?) ואיזו שאלה שמועתקת מהסקרים שלנו (
כמובן) בשינוי נוסח קל, בהחלט השקעה מדהימה. גאד, איך אתה מוצא זמן לעשות את זה? זה פשוט כל כך מקורי, מושקע, מעניין ומרתק שזה מדהים!

axnholic

New member
הסקרים שלי

באו מהראש שלי... לא בדקתי את הארכיון סקרים, באמת שלא.

AsHtOn GiRl 3

New member
לפחות הוא מנסה לעשות משהו../images/Emo70.gif

כדי להחיות את הפורום שאתם הרסת
גם אם הוא העתיק אז מה
לפחות אכפת לו מהפורום והוא יהיה מנהל פי 1000000000000000000 יותר טוב ממכם

למעלה