אני עוזבת את הפורום.

StainedCow

New member
אני עוזבת את הפורום.

כן כן, זה לא בדיחה. אני עוזבת את הפורום. אני מעדיפה לא לעשות את זה ארוך, אז אני אוהבת את כולכם, ואני אמשיך להסתכל פה, ואולי אני אחזור כשהסדרה תשודר. בינתיים, להתראות.

axnholic

New member
ישר כוח!

אבל באמת... עוד 5 ימים מתחילה הסידרה שוב, אני אומר וותרי על השביתה ונקים אוהל מחאה

popit

New member
גם אני!!

תזכורת למנהלים הנחמדים שלנו...חוצמזה כבר אין לי זמן והכל....אולי שהסדרה תחזור ואיתה ההתלהבות אני אחזור...

axnholic

New member
מה???

אתן הוותיקות היחידות שעדיין כותבות יותר מפעם בחצי שנה (טוב אולי יש יותר וותיקות אבל אתן מאוד וותיקות) אתן לא יכולות לעזוב! באמת... מה יהיה עכשיו? פעם הייתה פה עוגה... כשהגעתי נשאר רק הבצק והסוכר והשוקולד התפוגג... עכשיו גם לא יהיה בצק?!?! זה משאיר... כלום!

popit

New member
שכולנו נסכים לא לכתוב ושתפוז יאמרו

לצחי ויעל שהפורום נסגר אולי הם יזכרו... חוצמזה, הם לא כ-א-ל-ה מפריעים לי כבר, מדי פעם אני אחזור לכתוב, אבל פשוט לא הרבה.

L i l A L o

New member
מה ? גם את?

שתיכם עוזבות? ואז מי ישאר בפורום? שלושה אנשים? יטס נוט גוד... יו שוד סטיי היר. אבל.. תעו מה שאתן רוצות ומה שאתםחושבות שנכון.. וזהו... מקווה שתחזרו מהר..לפחות לפני שהמנהלים ישימו לב שהפורום אט אט מתרוקן לגמרי...

popit

New member
לי לא ממש מפריעה בעיית המנהלים...

פשוט אין לי כל כך הרבה זמן והכל, כמו שאתם רואים גם האתר שלי לא מתעדכן הרבה...נקווה שהסדרה תחזור תחזור גם ההתלהבות שהייתה לי פעם...

Kryptonite

New member
האם יש לך ולו מעט אינטילגנציה?

axnholic

New member
לא

אני רק עובש שרוצה להרוס פורומים. זאת המטרה שלי בחיים! אולי תפסיק לדבר שטויות (אל תדאג אני כבר הפסקתי). אני יכול להמשיך עם זה שנים! אבל מה הקטע פה? שתשימו לב אליי? הרי אתם לא תעשו את זה! אז במקום לחשוב על דברים "אכזריים" לכתוב לי, תתחיל להתעסק בדברים קצת יותר חשובים כמו הפורום שלך (המשפט האחרון לא אמור להראות כאילו זה חלק מהריב, אני רק אומר שאולי במקום לזבל ת'שכל נמצא פיתרון)

Magical me

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אה, וביי ל...מי שם פרשה?
אה, כן, נוגה, סורי. ביי.

StainedCow

New member
או, אתם כאן../images/Emo4.gif

איזה כבוד ששלחתם הודעה בשירשור שלי! ואת יעל, שבכלל זכרת את השם שלי! NOT! ביי גם לכם.

Kryptonite

New member
את צודקת.../images/Emo4.gif../images/Emo168.gif

זה באמת כבוד גדול.
את צריכה להודות לנו. ^^;;

StainedCow

New member
צחי ויעל.

אתם יודעים מה? במהלך הזמן הבנתי שאתם חרא של מנהלים, אבל עכשיו גיליתי שאתם גם חרא של בני אדם. אני, השרוניות, מור ושחר היחידים שהיו פה בזמן שאתם לא! אני במקומכם לא הייתי מרשה לעצמי לכתוב תגובות כאלה דוחות. אני לא מבינה איך תפוז בכלל מינו אותכם למנהלים!

popit

New member
כל הכבוד לנגה!!!ולשחר, ולשרון,ולענת

ולמור!!!(סורי אם שכחתי מישהו יש זיכרון גרוע) אין לכם שום זכות! SHARON HAS LEFT THE BULIDING!!!

למעלה