אני סיימתי

צאטמן14

New member
לאחר

לאחר שעברנו את שלב הסמול -טוק מתי אנו רואים האח הגדול ביחד ?? את מבאר שבע?

קפצילי

New member
../images/Emo9.gif לא נראה לי שזה יקרה.

אני מאשדוד. נשואה. נראה לי שגם אתה.

צאטמן14

New member
אני גם

אני מבאר שבע נשוי גם,,, לפחות נסנכרן כאילו אנו יושבים ביחד ורואים את התוכנית ביחד את צריכה לראות אותי כמו אוהב כדרוגל שרוף,, על כל מילה צועק,, גם מגדף,, משתולל חחחח לפחות נתחלף במייל ???

קפצילי

New member
טוב, זה לא מפתיע אותי

כבר הסכמנו שאתה טיפוס רוגש וגועש
דווקא מול הטלויזיה אני לא צועקת. את העצבים שלי אני מוציאה על אנשים, על כל מי שמעז לחשוב אחרת ממני
אני טיפוס כזה שמדבר על הכל בלהט, לכן הרבה פעמים טועים לחשוב שאני טיפוס עצבני, ובעצם אני לא. אני פשוט לוקחת דברים עמוק עמוק ללב. לא נראה לי שנתחלף במייל. עדיף שלא.

ordiki

New member
סליחה אבל שני הסעיפים האחרונים

זו בדיוק התוכנית, מה אתה רוצה שנראה? אנשים יושבים ושרים קומבייה מסביב למדורה? ויש סקרים שקובעים ש-80 אחוז מהאנשים לא מאמינים לסקרים.

צאטמן14

New member
לא מאמין להפקה

כמות גדולה של אנשים ניסו כמה ימים שלוח אס.אמ.אסים ולא הצליחו לא ניראה תמוה קצת?

ordiki

New member
מה זה בדיוק משנה?

אם היתה תקלה בשליחה זה היה לכל המתמודדים. מעריצי שפרה יכולים להגיד שזה לא הוגן שהיא קיבלה את הספרה 1 כי אז צריך לעבור בין כל הסמלים המוזרים בטלפון וזה מאט את השליחה. בקיצור אפשר למצוא אלף ואחד סיבות ולא לקבל את זה שצבר ושפרה נשארו כי אנשים רצו שהם ישארו בדיוק כפי שהם רוצים שיוסי ישאר.

סיי1

New member
הכל מכור ההפקה העיפה את וונסה במקום את שפרה,ל

אתם לא הבנתם שיש כאן היתערבות של ההפקה,מי אוהב את שפרה וצבר הם הכי משעממים שם,הם לא רואים ממטר אף אחד הם כל כך עסוקים בעצמם,ושפרה כל כך מאוהבת בצבר ממש לא מעניין אותה שום דבר שם,רק צבר מעניין אותה,היא כשלידו נמסה בכוס מרוב שהיא חולה עלין,מה שהוא אומר לה היא אומרת אמן,מה קרה לכם,אתם צריכים להעיף אותם מהר,הם שם לזוגיות שלהם

bigbro8

New member
אם אף אחד לא אוהב את צבר ושפרה

למה ההפקה משאירה אותם בכל זאת? תעבדי על התיאוריה שלך עוד קצת

חרם אמיתי התכנית עד לאחר התכנית ביום א' 9.11

חרם אמיתי ולא איום על התכנית עד לאחר התכנית ביום א' 9.11.08!!! צבא הדורבנים מכריז בזאת על חרם אמיתי על התכנית באופן שכל חייליו לא יצפו בתכנית בשום צורה עד לאחר התכנית ביום א' ולהלן הסיבות: 1) 4.11.08 00:01 שפרה סומכת על ההפקה שתתערב ותשאיר אותם!! בשעה ובתאריך הנ"ל שפרה ישבה עם צבר, רנין ולאון בחצר ואמרה להם באילו המילים בדיוק: "אני לא דואגת שמישהו מאיתנו יודח, אני סומכת על האינטליגנציה של האנשים בבית, ובואו נהיה ריאליים - גם על ההפקה למעלה." 2) ונסה הובילה על פני שפרה וצבר בכל סקר אפשרי – אתם יכולים גם לראות באתר סקרים וכו' – איך ממצב של הובלה על שני האחרים ביחד – הגענו לכך שונסה "הפסידה"? 3) שפרה לאון ורנין ממש איימו על ההפקה שאם צבר יועזב – הם גם יעזבו 4) אבל יותר גרוע מהכל – הכנסה של שי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לוילה!!!!!!!!!!!! – הוא יספר הכל לחברים שלו, הבנאדם כל-כך לא אהב מה שקרה לו עד כדי שהוא מספר לכולם כאילו "לא ראה עדיין את התכנית, רק רבע שעה ממשדר ההדחה שלו"– ועל זה נאמר: בסדרררר יאלה ביי ביי ביי! לסיכום: צבא הדורבנים איבד כל בדל אמון שעוד היה לו בתכנית. נראה שמדובר במשחק מכור 100%. היות וכך מוטל בשלב א' חרם על כל צפייה שהיא בתכנית עד לאחר התכנית ביום א' הקרוב – אנחנו לא נצפה בשי חוזר לשעתיים, ולא נצפה בשמחת שפרה וצבר ( אומרי: יהודים יד2, יהודים משומשים, שאריות אדם) על העוול שנעשה לונסה. נתראה אחרי התכנית ביום א'!!!!! המנון צבא הדורבנים: מאילת ועד לדן, כולנו חיילים בצבא הדורבן. כתער חדים קוצינו, וסלולארים בידינו. לעינב ויוסי נסמס בגיל, ופירנות נדוג ונעלה על הגריל. נכבד ונשפד מתמודדים אחד אחד, עד שהדורבנים יצאו עם מיליון ביד.

ווה עאלק, יה רבי שמעון בר יוחאי

שמע אין על מה להתעצבן ככה ובטוח שלא להכריז מלחמות, אל תקח את זה כזה ללב, זה משחק וזה כל היופי, גם אני חשבתי שצבר יהיה זה שיעוף ודי הופתעתי, אבל זו התוכנית וזה מהותה, לא צריך להניף דגלים ולשבות רעב, אחרת אתה עושה בדיוק את ההפך מהנדרש ממך ונותן קרדיט גדול ל"צבא" רשל"צ. לא נורא בפעם הבאה גלידה (אם שחר לא יאכל לי אותה). אל תשנא (באנגלית זה יותר שווה להגיד)

נועה21

New member
אני איתך. הפסקתי לראות את התוכנית עד

צבר או שפרה יוצאים (מספיק לי אחד מהם...)

תזכיר לי את מי יוסי בובליל רצה להדיח?

הדורבן ועייני בעצמם הצביעו לונסה וקיוו שונסה תלך. אגב - שפרה לא העמידה את ונסה להדחה בכלל... אז אל תתיימר לייצג את הבובלילים.

קפרי

New member
איך תמיד הגבתם כשכתבתי, קחי בסבבא, הכל

משחק, הכל משחק ולא, המשחק לא לטובת שיפרה וצבר כי אתם לא יודעים מי מצביע ברגע האמת (גם אני חשבתי ועדיין שההפקה דווקא לטובת הבובלילים שנשארו כ"כ הרבה), פרט לכך-נאמר לי שהיו כתבות שבכל מקרה יוסי ועינב יהיו בגמר. ההכנסה של שי הכי מתאימה (לא כי אהבתי אותו), כי הוא הכי מתאים, הוא כפי שכתבתי - אחד ששונאים ואוהבים ומעריצים או נגעלים ופוחדים בניגוד לכל אחד אחר, ומה כבר יכול לקרות? יהיה צחוקים, אולי משהוא יפוצץ את המשק אפילו עינב-כי רגשנית ואימפולסיבית וזהו. מקווה שהמשחק לא מכור אבל אמרו לי שכן ולבובלילים דווקא, בקשר להצבעות לא יודעת אבל לכן אני לא מסמסת, אתמול בעלי אהב את שיפרה ושלח פעמיים לראשונה, אני פוחדת וחושבת שחבל על הכסף כי כפי שאתם מעריצי בובליל חושבים שיש עניין של ההפקה לסדר לטובת אחרים כמו שיפרה וצבר גם אחרים חושבים כמוכם שיש נטיה לטובת הבובלילים. ואת רוב הכסף שלהם עשו כבר לדעתי!

צאטמן14

New member
תיקראי חמד

אנו כן ניצפה אך לא נתערב,,, תני יד :) חיפשתי חיזוק כזה מכם שיעשו תוכנית "בידור" כמו שקראתם לזה,,, שלא יגידו ריאליטי

למעלה