אני סיימתי

klapim

New member
איפה האגודה למלחמה בסרטן????

כל הזמן אני שומע ממר יוסי בולביל סגריות סגריות סגריות!!!!!!!!!!!!!!!! במקום לעודד אנשים לא לעשן,כל מה שאני שומע מהאיש הנערץ עליכם סגריות,עישנתי לעשן תעשן מעשנים די נמאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עילי01

New member
בקשר למשימה

אני משוכנעת שההפקה תחסום את השידור בכל פעם שיגיע מישהו לבית ידוע כדי שיוכלו לשמור את זה לשידור של יום ראשון....ממש אין לי ספק וזה כבר מבאס מראש כי שמעתי שהם מתכננים להביא לבית את שי, סבנימינל ואת הזמר ששר את שיר הדבורה שיוסי כ"כ אוהב...

זואי35

New member
וואלה?

איפה?

צאטמן14

New member
יו,,, כמעט הרגשתי את החיבוק :)

אומרים שאם גרמת לבחורה לחייך היא שלך כרגיל כולם כמו ההפקה משקרים אותי :))) רעים

זואי35

New member
חחח.. ברור שמשקרים

לגרום לבחורה לחייך זו התחלה טובה, אבל לא מספיק בשביל שתהיה "שלך".. אז כן..יש הסכמה שהם משקרים כמו ההפקה
והחיבוק מה

צאטמן14

New member
לפחות

לפחות משהו טוב יצא לי מהאח הגדול (פרט לעצבים ,קללות וכו,,,) יצא לי להכיר אותך ווירטואלית כמובן כך שאת השבוע לא מועמדת להדחה :)

זואי35

New member
../images/Emo6.gif אוהבת את ההומור שלך..חח

באמת נחמד שעולה קצת חיוך בתוך כל ים התגובות העצבניות שיש פה.. ואיזה כיף לי שהשבוע פטרת אותי מהדחה..קיבלתי אויר
קבל עוד
וגם לי נעים שהכרת אותך, ורטואלית, כמובן.

צאטמן14

New member
בחיבוק הזה עם הידיים את מזכירה קצת את שפרה:)

יש לך חסינות מהדחה עד שתעצבני אותי ולא תגיבי לי :)

זואי35

New member
צאטמן../images/Emo46.gif../images/Emo6.gif

דווקא את שפרה אני מזכירה לך???
חחחחחחחחח אתה יודע מה...במחשבה שניה יש משהו בגו, למרות שאני כל כך לא מתחברת אליה.. לשפרה יש תכונה בולטת שהיא אוהבת מגע, וגם אני כזאת...אוהבת לחבק..באמת באמת, והנה, אני שולחת לך חיבוקים ורטואלים בטבעיות.. אז תודה שהעלת לי למודע. ואני לא אגיב לך רק כשתשלח סימן שאתה מתחיל להשתעמם..קאפיש? יאללה..עוד אחד ודי

למעלה