אני סיימתי

אני לא מסוגלת לצפות אני ממש נגעלת

אני רצינית נגעלת איזה רוע לב? איך אפשר ככה להציג בן אדם שכל חטאו היה הידלקות? ואם באמת רוצים להציג ככה את התמונה שיציגו גם את השינאה והאנטי של שפרה וצבר ביזיון מה שהולך שם וההפקה נהנת לא יכולה לצפות גם אם אני רוצה כשלקחו את ונסה אני נגמלתי באותו רגע

פלדי1

New member
זה מאד מוזר

איך לכולנו נגרמה תגובה זהה? מהתמכרות כבדה , הגעתי למצב של חוסר ענין מוחלט. לא רוצה להיות שותפה ברמאות שנועדה לצ'פר את שפרה במליון .

פלדי כל הכבוד, אם היו אומרים מההתחלה

שההפקה תתערב במכוון ותערוך כרצונה למתמודדים שהיא רוצה אז לא היה אכפת לי לראות אבל עצם המחשבה שמנסים לעבוד עלינו לא מקובלת עלי

אני לא מסוגלת לצפות אני ממש נגעלת

אני רצינית נגעלת איזה רוע לב? איך אפשר ככה להציג בן אדם שכל חטאו היה הידלקות? ואם באמת רוצים להציג ככה את התמונה שיציגו גם את השינאה והאנטי של שפרה וצבר ביזיון מה שהולך שם וההפקה נהנת לא יכולה לצפות גם אם אני רוצה כשלקחו את ונסה אני נגמלתי באותו רגע

צאטמן14

New member
חבל לנו על העצבים

הם ממש "שחטו" את וונסה אתמול לעומת שי שאפילו קיבל פרס (בא לי להקיא) אני מפציר בך (וכך גם בעקיפין לי) א,לעולם לא להצביע יותר ב,לא להקשר לדיירי הבית ריגשית יותר ומי שכבר ניקשר (כמונו) , נחשוב ביחד על דרך לתקן זאת אני ואת ג,יש לנו חיים גם מעבר לתוכנית ,,,, התאמיני ?? מחבב אותך אבי

אבי אתה מקסים באמת :) אבל

לא לא אצפה לא אצביע וכן אגיב אגיב על מה שהיה ועוד מעט גם להגיב אפסיק ליבי עם ונסה יש דרך להעביר לה מסר?

צאטמן14

New member
ראשית אני שמח :)

חשבתי שגם בפורום אאבד אותך,,,, מה שעשו לוונסה לא עשו לשי כי וונסה לא תוקפנית כמוהו וונסה אין לה כח להתמודד עם ההפקה וכן יש דרך להעביר לה מסר,,, תכתבי בפורום של מאקו ,,היא בטוח תקרא

הפורום שם לא כיפי ויש מלא תגובות, קשה

לי להאמין שהיא תקרא שם את התגובות אבל אני אנסה בייחוד כי אני יודעת שהם מסננים את התגובות דרך אגב לא ראיתי אותך אף פעם פה

צאטמן14

New member
יש לי רעיון :)

מה דעתך קורס רכיבת סוסים? וונסה נימצאת בכל מקום שיש סוסים לך קל יותר כי את גרה במרכז:(

rrsstt

New member
מתחילים לעבוד עלנו ההפקה חשוב לקרוא

אני לא מבינה למה מכניסים דווקא את שי העלוב הזה בחזרה לבית זה רק בגלל להציל את הכבוד האבוד שלו בגלל שכנראה נעשה לו נזק תדמיתי וההפקה רוצה לתקן את זה וכל העניין הזה בכלל לא נראה לי הוגן 2. בואו ולא ניהיה פריירים ואל תראו את המשימה שהרייטינג ירד כי כל התוכנית נבנית על רמת רייטינג וכמו כן לא לשלוח SMS אנחנו נראה להם שאנחנו לא פריירים מתחיל להיות מגעיל ברמות

נו באמת!

המשימה היא להתעלם ממה שקורה בבית ההנחה היא שאם שי פתאום יגיע שם להכי הרבה אנשים יהיה קשה להתעלם ממנו אתם מצחיקים עם תיאוריות הקונספירציות שלכם כשהדברים לא מסתדרים כמו שאתם רוצים

להסביר שוב? בבקשה

מונסה רק איתי ואולי יוני האדיש ינידו גבה... ג'ני, בוריס, קרן, ערן, לא מעניינים אף אחד. בטח שלא נעמה. מיקי... אולי.. אך כבר הספיקו לשכוח אותה. לעומת זאת שי - לאון הרגיש ירעד... מהחשש.. ויתלהב כי אוהב אותו. רנין תתלהב... שניהם כמו ילדים שיהיה להם קשה לא להגיב. צבר ושיפרה אוהבים אותו אך ישמרו על פנים חתומות. לעומתם, עינת תהיה בהלם, כי הצביעה לו ואמרה לו שהחברים שלו הצביעו לו..... וגם החדשים יודעים במי מדובר... אין ספק ששי היה דמות משמעותית במשחק - לטוב ולרע

שכחתי אותו - אשר

רק עינב אולי תגיב אליו.... אהבו אותו או לא אבל לא הייתה דינמיקה איתו. הוא לא 'מעורר'. מקסימום חיוך קטן. שי מושך אש. חמה וקרה. אישית, הוא חסר לי בנוף שם, ולא משנה כמה סכסכן היה. לפחות היה אקשן.

jrkob

New member
כי הוא לא ניפרד מהבית כמו שצריך סטו

אז מצאו דרך מתוחכמת להכניס אותו זה משהו בסגנונ האבנ של תייסיר בכלל האח הגדול הזה ממש יצירתי?:`:)-*B-)

ש liRon

New member
להפך-הוא היחידי שנפרד כמו שצריך....

להזכירך-לכל המודחים יש דקה וחצי להפרד מהדיירים, לשי היה הרבה זמן להפרד כמו שצריך,ולבקש מחביו להמשיך את המורשת שלו...

rrsstt

New member
שי לא לוקח את התוכניתנכון ולטמטומו נשאר בשלו

במקום שישנה הילוך ויודה שטעה הוא ממשיך להתעקש בדעותיו ולהשתחצן וביננו אין על מה הוא שילם מחיר הכי יקר עד עכשיו מכל המודחים

jrkob

New member
אתה טועה סטו!

גם רנין השחקנית כל הזמן אומרת:`` יו הלוואי שיכניסו לפה את שי``מאיפה היא יודעת את זה?טוב כנראה לבחורה הזו יש חושים עלטבעים ?

למעלה