אני סיימתי

צאטמן14

New member
אני סיימתי

נירשמתי לתפוז בשביל לנסות ולהשפיע חשבתי שזה פורום "משקף" הערפדים יישארו בתוכנית בערך עוד חודש למה אני מתעצבן,, כאילו אני מרוויח את המיליון לא אתן יד להפקה שעושה איפא ואיפא לא אתן יד להפקה שמפחדת לרדת על שי,, אבל את וונסה החלשה קטלו לא אתן שקל מהוני להפקה שקרית כמו הכל בארץ הכל מושחת פתאום אין עונשים על תיאום הדחות ?? פתאום אין עונש לשפרה שמסרבת לשים את המיקרופון 4 פעמיים והאח הגדול לא עושה כלום פתאום שי הוא חלק מההפקה זה מראה לנו שההפקה דומה לשי,,, ולשי לא הייתי נותן שקל קחו את זה לתשומת לבכם אבי

morPUMA

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

וזה לא בציניות
לא צריך לשלוח שום הודעה, ובטח שלא להתעצבן. אתה חלק לא קטן שמעשיר את ההפקה. אני ממש נגד שליחת הודעות, ומקוה שכל המטורפים ששולחים הודעות בלי סוף יפסיקו גם הם. חבל, חבל על כל אגורה קטנה שיוצאת ממכם!

switzland

New member
איך אתה הופך מצופה בתכנית לפרייר

אני לא כותב אליך אישי אבל גם לך. כדי להשאר להיות צופה של התכנית, להנות ולא להפוך לפרייר של המדינה אתה צריך, לדעתי, לצפות בתכנית בימי א' ו-ג' בשידורים של הטלויזיה, לראות פעם או פעמיים את הסיכומים של האתר באינטרנט ולא לשלוח sms בשום מקרה. אל תשכח שהתכנית כמה בשביל להרוויח כמה שיותר כסף והם לא יתנו יד להדחתם המוקדמת של הכוכבים ובמקרה הזה הכוכבים הם יוסי, עינב, שפרה ולאון. אתמול ארז טל אמר שברגע זה קווי ההצבעה נסגרו כשהמעטפה של התוצאות כבר היו בידיים שלו. אחרי 10 שניות הוא כבר קרא לדיירים את ההדחה ... זה היה כזה שקוף ... ועוד משהו: הפורום הזה אינו משקף כלום, בדיוק כמו הsms ששולחים אנשים. מישהו אחד יכול לכתוב אם 30 כינויים שונים את אותה דעה, לחזק את ההודעה שלו וכו', כאן בפורום כותבים בערך 400 איש, רובם מאותו החתך ונניח יש עוד 1000 פסיבים שרק קוראים ולא כותבים בכלל. זה לא משקף אפילו 1% מכלל הצופים בתכנית שביום רגיל מגיע ל-2 מיליון אתה קולט? sms אותו דבר ... חבל על הכסף ... יש לי תמיד את המועדף שלי שאני רוצה שיישאר (אתמול היו שפרה וצבר) ותאמין לי מעולם לא שלחתי sms ואם הם היו עפים אז לא היה קורה כלום, לא הייתי מבזבז 1 ש"ח בשבילם. יש גורמים אינטרסנטים שהם יעשו בשבילי את העבודה. אני מציע לך לא לצאת בהצהרות על חרם, הפסקה וכו' ... אפשר להנות מהתכנית ולא להפוך לפרייר

צאטמן14

New member
נהנתי לקרוא

גרמת לי להירהורים ,,,גרמת לי להיות בטוח שאני טמבל לפני זה רק חשדתי,,, תודה

switzland

New member
זה לא עיניין של טמבל

זה עיניין של פרופורציות, לא צריך להיות קיצוני בחיים בשום התנהגות, צריך להזהר מהתמכרויות ומאוד קל ליפול בידיים של אלה שמפתים אותך. זה קורה בהימורים, בספורט ובהרבה תחומים ... אתה נכנס בשביל להנות ובלי שאתה שם לב אתה מתמכר ומקדיש לזה כל יום עוד קצת עד שאתה עמוק בפנים. מה שקורה שאתה חושב שכולם כמוך אבל לא ! וכאן ההבדל, אנשים, לרוב, נשארים בפרופורציה הנכונה ונהנים. כשאתה בקצה, אתה גם מגיב ככה: חרם !! לא רואה יותר !!! ... מה שניסיתי להציע להרבה אנשים בפורום הוא להשאר בפרופורציה ולהנות yes we can

ishba

New member
הפורום לא משקף כלום, רק את הפורום

אני חושב שאתה היית large עם מספר הכותבים, בהתחלה כתבת שלכל גולש יש יותר מכינוי אחד אז אם 400 כותבים, נשארנו רק עם 200 גולשים שזה באמת כלום לעומת מיליוני צופים בטלויזיה ובאינטרנט. השבוע כל מיני גושלים רצו לבדוק האם באמת הפורום משקף את רצון הצופים, מקווה שעכשיו הבינו את מה שאתה כתבת. חד וחלק, הפורום משקף רק את הפורום ואין בכלל קשר עם המציאות. מי שכותב בפורום הוא גם "מכור" לתכנית, מי שרואה בבית מדי פעם, לא יודע את הפרטים הקטנים או השטויות שכאן אנחנו כותבים ומושפע בעיקר מהעריכה של התכנית ואז רואה הכל בקטנה.

זה היה בדיוק אותו דבר

בהישרדות, הפורום היה ברובו כנגד דן מנו וההפקה דאגה להשאיר אותו עד הסוף. נכון ששם ההדחות היו שונות ולא באמצעות הודעות אבל העריכה היתה כ"כ מגמתית שאנשים רק צפו בתכנית כדי לראות מתי הוא עף .... בסוף, כשהוא הגיע לגמר, כבר דאגו להשפיל אותו ולהשאיר אותו עם אפס קולות

בדיוק כך !!!

לצפות אני אצפה , לראות אראה כי זה מסקרן ומהנה. אבל שישכחו שאסמס להם יותר !! נוכחתי לדעת שאין שום משמעות לסימוסים ואין לי כל כוונה להעשיר את ההפקה יותר . ההפקה משוחדת, מכורה וברורה כשמש בעד מי היא, את איזה דיירים היא רוצה להשאיר-ותשאיר על אף חמתם של כל האחרים, כך שחבל על הזמן, העצבים והכסף. בוא נסתכל על התוכנית כתוכנית בידור כמו שאר התוכניות האחרות וסיי טו.. !!!

קפצילי

New member
קל לומר, קשה ליישם

ברמת העקרון אתה צודק. מעצבן שאנחנו נסחפים כ"כ אחרי תכנית ריאליטי, שכולה משמשת את מטרותיהם של חבורת וואנביז וחברות הסלולר. אבל... קשה שלא להיסחף, ולקחת הכל אישי, כי כל אחד מאיתנו מוצא את עצמו בתכנית הזאת, ומוצא את השכן שלו, ואת החבר שלו מהתיכון ואת המפקד שלו מהצבא. כולם שם. ישראל הקטנה. כל הדברים שבנפשנו עולים שם: פוליטיקה, עדתיות, מרכז מול פריפריה, עשירים יותר מול עשירים פחות... הכי אמיתי שיכול להיות. זה היה ברור שמתישהו יתחילו לצוף טענות כלפי ההפקה (זה קורה בעיקר אחרי שמדיחים לך את הפייבוריט. הכי אנושי שיש), אבל בעיני הן לא ממש מוצדקות. כל מי שירצה לחוש עצמו "נפגע מההפקה" יוכל למצוא מספיק סיבות לכך. כל אחד ואחד מהמועמדים. גם ה"תחקיר" שעשו בידיעות אחרונות היה טיפשי בעיני. לא היה שם שום גילוי מרעיש. לא משהו שהפיל אותי מהכסא. אפילו לא משהו קרוב לזה.

שטויות - אין מעטפה של תוצאות

אומרים לו את התוצאות בזמן אמת באוזניה. מסכים איתך בנוגע להצבעות. אני מעולם לא הצבעתי ולעולם לא אבזבז כסף על התוכנית הזאת. עם זאת, אני סומך על כך שיש מספיק אחרים שלא אכפת להם לבזבז כסף על שטויות והם יחזיקו את התוכנית בחיים.

צאטמן14

New member
הם נישארים כי,,,,

אני הבנתי מזמן שיוסי ,עינב, שפרה, וצבר אלו תרנגולות שמטילות ביצי זהב לכן אני מאשים את עצמי איך נפלתי לתוכנית כזו שקוראת לעצמה "ריאליטי"

switzland

New member
לפני ריאליטי היא תכנית בידור

והמטרה שלהם היא לאו דווקא לעשות צדק בעולם כי אם להנות את קהל הצופים, כדי שיצפו, כדי להביא פרסומות וכו' ... זה תכנית בידור ותמיד אבל תמיד תהיה התערבות, אין מה לעשות, צדק תדרוש מבית המשפט, כאן זה תכנית טלויזיה שמנסה להרוויח כסף.

SWATMAN89

New member
למה אתם חושבים שההפקה מתערבת?

אם וונסה קיבלה יותר קולות משפרה זה אומר שהיא מביאה יותר SMS מה שאומר שמביאה יותר כסף, להפקה אין סיבה אחת לגרום לזה שוונסה תעוף מהבית אם היא מביאה מספיק SMS

ssst20

New member
בדוק ההפקה מתערבת!!!!

תקשיב לי ,זה ממש בדוק!!!! שיפרע זה דן מנו של ההפקה

loli20

New member
קשה להאמין שההפקה מתערבת , כי כל

ההצבעות עד היום היו בסדר ואף אחד לא אמר מכור. אם כל זה שאני שונאת את שפרה , יכול להיות שהקרב היה ממש צמוד בקולות ואולי ונסה הייתה מאחוריהם בכמה קולות בודדים, כפי שרונית עוז בפורום אמרה. לא נורא יהיו עוד פעמים להעיף את החבורה הזאת

למעלה