אני סיימתי

rrsstt

New member
נכון חלקי לקרוא

1. בכדי שישארו הפרידמנים 2. בכדי להכניס את שי למשימה הם צריכים את שיפרה רנין צבר ולאון 3. למה דווקא שי מפני שהוא נפגע לו הכבוד האבוד שלו הוא די מרוסק בחוץ לפחות מבחינה חברתית ולכן עושים לו מעין תיקון תדמית 4. גם בהישרדות גילנו בדיעבד כמה ההפקה התערבה

switzland

New member
כי רוצים להרוויח כסף?

אין מה לעשות, בלי הכסף הם לא היו מתקיימים. הם חייבים להתערב בעריכה (ראית אתמול את הדמעות של יוסי) , את השאלה של עינב (מה זה windows), את החיבור בין צבר ושפרה או את ההתנהגות של ונסה ... אחרי שציירו אותה כ"כ מלוכלכת בתכנית לא היה פלא שהם בחרו להדיח דווקא אותה ואז הם מצדיקים את ההדחה וכולם בסדר. עוד משהו ... הזכירו כאן את דן מנו ... גם שם זה עבד ... ככל ששונאים יותר את שפרה אז אתם נותנים עוד סיבות שישאירו אותה שם בוילה ... יש אנשים שצופים רק כדי לראות מתי היא תעוף אז למה לא להחזיק אותם עד סוף העונה? ככה זה היה עם דן מנו

ordiki

New member
לא בדיוק

את העריכה ביום שלישי הם קובעים לפי כמות ההצבעות. אם ההצבעות היו קובעות שצבר היה עף לדוגמה אז היו מראים קטעים הכי גרועים של צבר. ככה זה בכל תוכניות הריאליטי בארץ ובחו"ל. וכמו שסמדר שילוני כתבה בווינט, כשאתם שונאים מישהו, מישהו אחר מאוד אוהב אותו ובסופו של דבר משאירים את מי שרוצים לראות.

עדכני888

New member
שיף שיף - הגזמת!!../images/Emo196.gif

תגידו לשפרה שתשים כבר את המיקרופון לפני שאני נדלק
..., ושתפסיק לאכול...

ש liRon

New member
לא חדש...עניין המיקרופון כל יום מעירים לה

לפחות 4 פעמים,והיא שמה ז**.ואף אמרה שלא מעניין אותה והיא תעשה מה שהיא רוצה. היא אחראית לחלק גדול מהקנסות שהם מקבלים.

קפצילי

New member
צאטמן, לא הבנתי את דרך הסקת המסקנות שלך...

יוסי, שפרה, צבר, עינב... כולם אכן תרנגולות שמטילות ביצי זהב, ולכן ה-ק-ה-ל בבית משאיר אותן. למה לחשוד אוטומטית בהפקה ? את מי ציפית שהקהל ישאיר ? את בוריס ? את ג'ני ? אני מסכימה לחלוטין שהעובדה שהדיחו דווקא אותם עלתה בקנה אחד עם רצונות ההפקה, אבל זה לא אומר שהיא זו שגרמה במכוון לכך שהם יודחו. הם הודחו כי הם שיעממו את הקהל בבית שמצביע, והאחרים, לעומת זאת, נשארו כי הם משעשעים ומספקים עניין לקהל בבית.

צאטמן14

New member
מה לא הבנת?

שההפקה מגמתית? שההפקה מזלזלת באינטלגנצייה של הצופים? שההפקה אמש פיברקה את הדחתה של וונסה? שההפקה נותנת פרס לשי? שההפקה מתדרכת את הדיירים בחדר האח הגדול? שההפקה אומרת לעינב - תישארי את בגמר וכן לשיפרה וליוסי? שההפקה בכוונה מכשילה אותם במשימות שבלתי ניתנות להשמה? (כגון המשימה הנוחכית?) ההפקה היא ביזיון , משתמשים בהם כ-"עכברי-מעבדה" עובדה ראי בסקר 90 אחוז מהצופים אומרים שההפקה ניבזית

קפצילי

New member
"90 אחוז מהצופים אומרים שההפקה נבזית"

לפי איזה חישוב הגעת ל- 90 אחוז ? אבל עזוב, זה לא העניין. זה כמו אחרי בחירות - כל מי שהמועמד שלו הפסיד מיד מחליט ש"המדינה מפגרת" ומאיים "לעזוב את הארץ". וכמו שהרקדן שנופל מאשים את הרצפה העקומה.... מצטערת, על אף שהיה לי ממש עצוב אתמול שונסה עזבה, אני פשוט לא מצליחה להבין למה האשמה בהפקה !! ונסה הודחה בגלל שהיא עשתה טעות איומה. היא התנהגה בצורה מחפירה מאז שיוני נכנס, ושילמה מחיר. ונסה הועפה ב-ג-ל-ל-ה. לא בגלל שרוצים את שפרה, לא בגלל שרוצים את צבר, לא בגלל ההפקה... בגלל שהיא עשתה טעות איומה.

צאטמן14

New member
אני ריאלי

אני יודע שבעוד יום יומיים זה יעבור לי ואת דרומית כמוני ציפיתי שתנסי להבין את ההרגשה :( וונסה הועפה מההפקה תפנימי חמד (למרות שבאופן כתיבתך כמעט שיכנעת אותי)

קפצילי

New member
../images/Emo8.gif אני הכי מבינה אותך

גם אני לוקחת ללב כל מה שקורה באח הגדול (ובכלל... בעצם...). יש שם אנשים שמצליחים לעורר בי תחושות ורגשות כמוסים, שחלקם היו שמורים בבקבוק, ולחלקם לא הייתי מודעת בכלל... מדהים. ומה הקשר לזה ששנינו דרומים ?

צאטמן14

New member
עם כל,,,,

עם כל הכעס הגדול על האח הגדול ראי דבר ניפלא שקרה לנו הכרנו :)) ידוע שלדרומיים יש לב חם - זה הקשר "לנו כן איכפת"

קפצילי

New member
ולך יש לב חם במיוחד, נראה לי ../images/Emo9.gif

אני דרומית רק 4 שנים, במקור מהמרכז, אז כנראה שגם שם אפשר למצוא אנשים חמים...
אגב (סליחה שאני ממשיכה לחפור), לא הבנתי למה אתה חושב שלהפקה היה בכלל אינטרס להדיח את ונסה ? אם אני הייתי מפיקה, דווקא אותה הייתי רוצה להשאיר, כי היא מכניסה המון אקשן לתכנית, ונראה שהיא היחידה שהיתה מסוגלת להעניק להפקה את המתנה הכי נחשקת - סקס בוילה. לדעתי ההפקה דווקא רצתה שצבר יעוף. הוא משמים, והוא מנטרל לחלוטין את לאון ושפרה. עכשיו, כשיש "חתיך" תורן חדש בוילה, כלומר יוני (שאלוהים יודע איך אפשר להגיד על הזומבי הזה שהוא חתיך), צבר הופך למיותר מתמיד (ולא שאותו כן הייתי מגדירה "חתיך", אלוהים ישמור. אבל ככה רוב בנות ישראל חושבות).

צאטמן14

New member
את לא ,,,,חופר (ת)כיף לי לדבר איתך

לדעתי ,,,אבל לדעתי בלבד כן וונסה וצבר עברו את שיפרה בקולות הקהל כל הסקרים הראו כך וראי מה ההפקה עשתה הדיחה את וונסה כי היא אולי וולגארית,, צעקנית אבל הכי אמיתית שם בקשר לדרומיות שלך-התבשלת 4 שנים כמו חמין טוב :) ונהיה לך לב אחלה ובקשר ליוני את אומרת שהוא לא מושך אותך,,,,כעת סיקרנת אותי את מאלו שמסתכלת על התוכן של האדם ולא על המעטפת לכי מפה :) מי הרשה לך להכנס לי לחיים באמצע החיים ,יוו חחחחחחחחח

קפצילי

New member
הרגת אותי מצחוק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה ופרופורציות באמת לא הולכים יחד, הא ?
הכל אצלך מרגש, סוחף, גדול... מעניין לראות איתך פרק של האח הגדול. אתה בטח נזרק על הרצפה כשמצחיק ושובר את הטלויזיה כשמעצבן. מוכר לי. תשמע, אנשים תופסים את ה"אמיתיות" של ונסה כמשהו חיובי. אני לא רואה את זה ככה. מה, כבר לא צריך נימוס בסיסי ? לא צריך טקט ? איך שונסה התנהגה לאיתי זה לא "אמיתי" בעיניי. זו טיזריות לשמה. זה להתעלל בבן אדם שמאוהב בך דווקא כדי שיתפתל מקנאה וככה יגרום לך להרגיש הרבה יותר טוב, יותר נחשק, יותר אהוב. לא מתחברת לזה. היא יכולה להיות אמיתית, אבל בצורה אנושית יותר. ההפך מ"אמיתיות" הוא לא בהכרח "צביעות". דרך האמצע, כמו תמיד, היא הנכונה. ולגבי יוני... אני לא אומרת שהמעטפת לא מעניינת אותי. היא מעניינת אותי כמו את כולם. פשוט הוא לא הטעם שלי. העיניים שלו משדרות טמטום. הדיבור שלו עילג. לא מבינה איך אפשר להימשך לדבר כזה.

צאטמן14

New member
קודם כל

אני ניכנס לממ"ד בעת האח הגדול סוגר פלאפונים,,,, חלונות,,,חחחעם סיגרייה וכוס קפה יושב לי בפינת הבובלין שלי גם אני למשל לא יכול להמשך לאחת כמו אינה,,,היא לא הטעם שלי אני אוהב אותן מכוערות -כי עלהן חובת ההוכחה ,,, :) (קורץ לך) היא וונסה התעללה באיתי כי הוא טמבל לא גבר גבר (ואני די מחבב אותו) גם לך לא חסר להסחף,, להתרגש בגדול ,,ואהב זאת באנשים

קפצילי

New member
איתי הוא חידה

על כולם יש לי דעה מוצקה. רק לגביו אני לא מצליחה להחליט. אמביווילנטיות מטורפת. הבעיה שלו היא שהוא פשוט נטול אגו. אין לו אגו במיל. ובניגוד למה שחשבתי תמיד, זה רע. כי בעולם בו אנחנו חיים, חוסר אגו זו חולשה. וכשאתה סגור בוילה עם נחשים, שועלים, לוויתנים וחתולה מיוחמת אחת, זה בעייתי כפליים. אתה נשמע לי אדם רגיש, לכן אני מתפלאה עליך: אם הוא לא "גבר גבר", כהגדרתך, זה נותן לגיטימציה לונסה להתעלל בו ? לא הצלחת לשכנע אותי שאתה "אוהב אותן מכוערות".
וכן, עלית עליי. גם אני נסחפת בקלות. וגם אני לא רואה בזה משהו שלילי. לפחות לא כשמדובר בהיסחפות אנונימית בפורום...

צאטמן14

New member
חשוב שתדעי

איתי אומר כל הזמן שהוא עבר משהו בילדותו שמקרין על התנהלותו בחיים והוא ייספר זאת לאחר התוכנית,, לכי תדעי מה קרה לו אם הייתי סגור בוילה עם חתולה מיוחמת ,,לא הייתי מתנהג כ-איתי בהקשר להסחפות לאנשים אנונימיים - הכי כיף בחיים זה להסחף לצאת מהשגרה,, להשתובב קצת הרוטינה של החיים לא מאפשרים לנו הרבה לעשות זאת,,,וכשזה מתאפשר זה מתפרץ אגב מה זה אמביווילנטיות (כגון עינב ששאלה עינב מה זה WINDOWS. :)

קפצילי

New member
באמת ? מעניין מה הסיפור של איתי...

ולגבי החתולה המיוחמת - סביר להניח שלא קרה שום דבר בין ונסה ואיתי בגלל המצלמות. אם לא היו מצלמות - היא לא היתה משאירה לו שום ברירה ומדביקה אותו לקיר, כמו שהיא אוהבת לומר. בנוגע ל"יציאה מהשגרה": בדיוק בגלל זה אני כ"כ מקנאה בדיירי האח הגדול. החוויה שהם עוברים שם מדהימה. אבל עדיין, אני לא הייתי שורדת שם דקה. היו אוכלים אותי בלי מלח.
אמביוולנטיות = רגשות מעורבים. וסליחה על התגובה המאוחרת.

צאטמן14

New member
היית מגיבה לי חודש הבא למה מיהרת :)

בואי נעזוב את הפורמליות מתי את מדביקה אותי לקיר :) יש לי אמביווילנטיות לגבייך

קפצילי

New member
../images/Emo13.gif כן, לקח לי קצת זמן...

אתה הפלרטטן הכי מקצועי שפגשתי. ופגשתי.

למעלה