אני נפרד ממכם

../images/Emo7.gifאל תלך היית מומחה פורום מושלם|כל

אני חולה עליך.. ואם זה מה שיעשה לך טוב.. אז.. פסדר... אני אתגעגע למרות שאני אוכל להמשיך לשגע אותך במסן (אוי אני כל כך אוהבת את זה חיחיח) מוווווווואה ענקית יפיופי(אפפם לא ראיתי אותך חיחיח
) חולה עליך (שוב) מואה ענקית(שוב) איך יראה הפורום בלי החבולים שלך?!, איך!? מקווה שתשתכנע לא לעזוב
הדס
ד"א, אני בטוחה שלא תמצא מחליף לבלוג של אגם!, אין מחליף לך... הבלוג שלה לא יהיה אותו דבר אם אתה לא תנהל אותו! בכל זאת.. תודה על תקופה מדהימה!
הדס

אביחי 33

New member
הדס תודה מותק../images/Emo25.gif

על הכל מאמי. ותוכלי להמשיך לשגע אותי במסנג'ר מאמי
אני אשמח
כפרעלייך המשך ערב טוב מאמי

../images/Emo85.gifשוב../images/Emo35.gif

פעם שניה שאני קוראת את ההודעה הזו... *מע* אני כבר מתחילה להרגיש דהז'וו.. אוךך נשמה שלי.. היה לי קשה להיות בלעדיך ובלדעי כולכם בחודש האחרון ויהיה לי ממש קשה גם עכשיו, אבל אנחנו נשמור על קשר.. לכן אני לא רואה בזו פרידה.. ובזו אני אסיים (כי רק עכשיו נכנסתי הביתה
) אז שיהיה לך המון המון בהצלחה בביה"ס החדש.. ובכלל בכל הדרך החדשה הזו שהחלטת לקחת בה חלק.. אוהבת המון המון (שאי אפשר לתארר) איילת

kerern

New member
אביחי....

בהצלחה בכל מה שאתה הולך לשנות.. כולל הבצפר מקווה שתשמור על קשר.. ותכנס לפורום מדי פעם..! ואל תשכח
קרן..

אביחי 33

New member
תודה איילת מאמי שלי../images/Emo24.gif

תודה על ה=כ=ל
וכמו ששמרנו עד היום על קשר בצבא, כך נמשיך
אוהב מליון מליון

בובייייייייייייי

אני בשוק ..
בחיייייים לא חשבתי שתעזוב ..
כולם עוזבים ת'פורום ...
בהתחלה יניב עכשיו אתה ..
אז אני רוצה להגיד לך תודה על כל מה שעשית בפורום ואתה היית מוחה פורום מצויין
ואני מאוד שמחה שיצא לי להכיר אותך ואת ה
שלך .. ואני מקווה שאתה תמשיך להיכנס לפורום בזמנך הפנוי ..
ותמשיך לשמור על קשר במסן ובאייסי
חולה עליךךךך תמידדדד
אורוש

אביחי 33

New member
תודה אור מאמי שלי../images/Emo24.gif

הבטחתי שאני אשמור על קשר, ואני אכתוב בסופי שבוע שייצא לי,אז אני אקיים
חולעלייך

הדסוש15

New member
אתה אומר ככה ובסוף אתה תחזור

כמו בפעם הקודמת..
אבל בכל זאת אם לא תחזור.. אביחי, אתה ממש בנאדם נהדר לכל הודעה אתה מגיב, איכפתי ומתחשב הלוואי וכולם היו כמוך
וממש חבל שאתה עוזב.. וגם אחרי שמונת להיות מומחה הפורום המשכת להגיב לכולם ולהתייחס לכולם ולמרות שהיו כאלה שרבו איתך והתווכחו איתך תמיד המשכת להיות איכפתי
אז אני הסכם הכל במילה אחת.. המון המון ת==ו==ד==ה

הדסוש15

New member
אהה ושכחתי עוד משהו..

אני מקווה שלמרות כל הלחץ וכל זה תמצא זמן לפעמים לבקר כאן
כי נתגעגע

אביחי 33

New member
תודה רבה הדס../images/Emo13.gif

ונראה לי שהפעם זה סופי. בפעמים שעברו זו הייתה החלטה שלי לעזוב או לא, אבל כיום אלו גורמים שמכריחים אותי ואני לא יכול לעמוד בפניהם. גורמים שפירטתי בכל המגילה שלי. תודה על שנה נפלאה
מוואה

../images/Emo39.gifאביחי../images/Emo70.gif

אביחי כבר דיברתי איתך במסן אני לא יגיד שאני לא עצובה שאתה עוזב אפילו מאוד אבל אני לא מאוכזבת כי אני יודעת שהשיקול שאתה עוזב לא היה נתון לבחירה אלא מתוך אילוצים ולחץ של לימודים וכל הדברים מסביב…. אני רוצה להודות לך באמת מכל הלב על השנה יותר מכל אני רוצה להודות לך להודות לך על היותך אתה ..! להודות לך על הקשבה מלאה לבעיות שלי ולפעמים כשהיה משעממם לי ולפעמים שהיית קצת צריך לסבול אותי .. על זה שהצחקת אותי שהיה קשה לי ושכחתי למה בכלל אני עצובה… להודות לך על זה שנהניתי לראות כל תגובה שלך איך אתה מגיב ביחס חם ורוחב לב…. אני מדברת כאילו אני לא יוכל לדבר איתך יותר בחיים למרות שיוצא לי לדבר איתך הרבה במסן כי אני יודעת שזה בגלל שבעיקר בפורום אני ובעצם כולנו הכרנו יותר ויותר את אשיותך המקסימה..! כמו שאמרתי מקוווה להיות ולהמשיך בקשר למרות שאתה עוזב לתקופה מקווה שהקשר לא יופחת ואפילו יוגבר.. תמיד מתי שיוצא לך תיכנס אנחנו נקבל אותך בידיים פתוחות! שיהיה לך המון בהצלחה בשנה החדשה אוהבת מעריכה ותמיד מתגעגעת ושוב תודה נופר.

אביחי 33

New member
נופר מאמי שלי../images/Emo9.gif

אני יודע שהיה קשה לך לכתוב את כל זה. וזה מה שהפך אותך למיוחדת מאוד בעיניי. הכנות,האהבה שיש לך בעיניים הותיר אותי ללא מילים.. אגב..היום שחזרתי עם עמרי באוטו מהמפגש, הבאתי לו דלבר עם דניאלה, חחח כמה הוא צחק ... הוא אמר שהיא כולה התלהבה
חחחחח הרגה אותנו מצחוק באוטו. במאמר מסוגר
כפרעלייך תודה על הכל

../images/Emo39.gif ../images/Emo13.gif

באמת היה קשה לי לכתוב את זה... חחחח לגבי הילדה הזאת אמרתי לך כבר שהיא קרועה?????????? חחחח ושוב תודה לך -
- נופר.

אביחי 33

New member
../images/Emo6.gif

חחח עמרי צחק הרבה בואי נאמר
וגם אמא שלו רונית
כפרע על משפחת רוטברד שלי

natali2007

New member
אביחיוש!

טוב אני מאוד אבל מאוד שונאת פרידות! השארת אותי בלי מילים.. אבל בכל זאת אני ינסה להוציא כמה אתה בן אדם ניפלא!! היה לי לעונג להכיר אחד כמוך!! כמעט וכבר אין ילדים/נערים (איך שתגדיר את עצמך) כאלו! אני מבינה את הלחץ שמימנו אתה עוזב אותנו.. אבל בכל זאת תמיד תידע שהדלת לפורום שלנו תמיד פתוחה בשבבילך! תיכנס כמה שיותר וכמה שאתה רק יכול!! שתיהיה לך דרך צלחה!! בכל דרך שרק תיבחר!! אנחנו עוד נדבר באייסי ובמסן אבל בכל זאת חחח חולה עליך!! ואם תצטרך משו אתה כבר יודע למי לפנות!! נטלי

אביחי 33

New member
תודה רבה נטלי../images/Emo25.gif

שמחתי להכיר ילדה כמוך
כבר אמרתי לך בעבר על עתיד בתור שחקנית
(מהפרויקט) יאללה המשך ערב מקסים מותק

למעלה