אני נפרד ממכם../images/Emo140.gif
אז זהו נשמות, לא ידעתי שאני יגיד את זה כ"כ מוקדם וכ"כ מהר אבל באמת שעברה לה עוד שנה אחת בפורום הזה,שנה שאני חלקתי בה איתכם את ה=כ=ל. חלקתי איתכם רגשות,דיכאונות,עצבים וגם כמובן המון רגעים שמחים. רובכם בטח שואלים למה אני עוזב ולמה כ"כ מהר אז אני יסביר הכל. קודם כל,שנה הבאה אני כנראה אלמד בביה'ס שמסיים בשעות מאוד אבל מאוד מאוחרות בלילה וממש לא יהיה לי זמן להיכנס לכאן,בקושי יהיה לי זמן ללכת ולנהל את פורום רוטברד. וגם אם שמתם לב לאחרונה,אני אמנם כאן בפורום ומשתדל לעשות את עבודתי כמומחה בצורה הכי טובה שיש,אבל אני מפספס הרבה פרקי אהבה מעבר לפינה. מלבד זאת,אני לא מרגיש את הכימייה ואת האהבה שלי כלפי הסדרה כמו בתחילת העונה,שהיה לי להט בעיניים. להיות איתכם דוגרי, כעת,אני מנהל בפורום רוטברד ואני מתכוון להמשיך שמה את שהותי בתק' הקרובה ולהשקיע שמה כמה שאפשר. גם לבלוג של אגם אני מחפש מחליף שיעשה את העבודה כי בקרוב גם ממנו אני אפרוש,ואני מקווה למצוא אותו בקרוב
כמו שתרמתי פה ה=מ=ו=ן לדעתי,אני רוצה ללכת ולתרום בפורום המדהים הזה שלו,כי אני חושב שבאמת אני יכול ומצליח לעשות זאת. לסכם תק' כזו זה ממש לא קל. היה לנו הרבה דברים יחד,המון שיגעונות,המון אירוחים,המון רגעים שמחים וגם לא קלים כאחד. הכל ייזכר וייחרט בליבי לעד. הפורום הזה עבר איתי את השנה האחרונה וזה באמת כ"כ עזר לי. בכל המבחנים בתק' הלימודים,בכל הלחצים,בכל ההתרחשויות שהיו לי אתם הייתם חלק מאוד נכבד,ושיתפתי את רובכם בכל דבר שהיה לי. מהפורום הזה יצא לי המון ידידים/ידידות לחיים,טיפה מריבות פה ושם,אבל בכללי יצא לי פרח אדיר ומקסים מכולכם
. אני מקווה שכולכם יוכלו לשמור איתי על קשר ובעיקר מי שאני מדבר איתו כעת. אל תפסיקו לדבר איתי בגלל שעזבתי את הפורום. אתם חשובים לי ויקרים לי,ובכל בעיה או פנייה שתרצו רק תלחצו על הכינוי שלי,או על השם שלי בטלפון ואני תמיד אהיה לעזרתכם. זהו נראה לי שהתבגרתי לי בשנה
. אתם הייתם מקסימים כלפיי,וזוהי הפרידה שלנו
אני לא רוצה שהפרידה תהייה קשה,או שתנסו לשכנע אותי להישאר. אלא רק תנסו לזכור את הרגעים הכי נחמדים שהיו לנו ביחד,בלי כל המריבות,בלי כל האכזבות ובלי כל המצבי רוח הפתאומיים שלי שהיו לי מידי פעם. על השרשורי בוקר שהיינו פותחים ומריצים צחוקים, על האהבה שלנו זה כלפי זו, וגם על ה
שלנו
. הפורום הזה הקסים אותי מאז ומעולם. כל ה "תודה", "בבקשה" וכל האהבה והפרגון אחד כלפי השני,זה דבר שלא קיים כמעט בכלל בחברה הישראלית. הקמנו פה ביחד חברה איכותית וכיפיית שמאוד קשה לבנות כיום. יצאתי מפה עם ידידים רבים,עם המון פרגון(מקווה) וכמובן שיצאתי עם כלים לחיים החדשים. כלים שהביאו לי לדעת עד כמה אני לא לבד בעולם,כלים שהראו לי שאכפתיות הבנה והתחשבות אלו הדברים והיסוד להצלחה בחיים. תודה רבה לכם על שנה נפלאה. שנה של שגשוג פריחה אהבה אחווה שלום ורעות
את המומחיות שלי אני מאמין שעד מחר כבר יסירו מהשם משתמש שלי, ואני ימליץ כבר על מישהי כאן בפורום שממש מגיע לה. תודה תודה ושוב תודה לכולכם
אוהב מיליון והכי הרבה בעולם כל אחד ואחד ממכם
-אביחי-
-הסוף-
אז זהו נשמות, לא ידעתי שאני יגיד את זה כ"כ מוקדם וכ"כ מהר אבל באמת שעברה לה עוד שנה אחת בפורום הזה,שנה שאני חלקתי בה איתכם את ה=כ=ל. חלקתי איתכם רגשות,דיכאונות,עצבים וגם כמובן המון רגעים שמחים. רובכם בטח שואלים למה אני עוזב ולמה כ"כ מהר אז אני יסביר הכל. קודם כל,שנה הבאה אני כנראה אלמד בביה'ס שמסיים בשעות מאוד אבל מאוד מאוחרות בלילה וממש לא יהיה לי זמן להיכנס לכאן,בקושי יהיה לי זמן ללכת ולנהל את פורום רוטברד. וגם אם שמתם לב לאחרונה,אני אמנם כאן בפורום ומשתדל לעשות את עבודתי כמומחה בצורה הכי טובה שיש,אבל אני מפספס הרבה פרקי אהבה מעבר לפינה. מלבד זאת,אני לא מרגיש את הכימייה ואת האהבה שלי כלפי הסדרה כמו בתחילת העונה,שהיה לי להט בעיניים. להיות איתכם דוגרי, כעת,אני מנהל בפורום רוטברד ואני מתכוון להמשיך שמה את שהותי בתק' הקרובה ולהשקיע שמה כמה שאפשר. גם לבלוג של אגם אני מחפש מחליף שיעשה את העבודה כי בקרוב גם ממנו אני אפרוש,ואני מקווה למצוא אותו בקרוב