אני נפרד ממכם

אביחי 33

New member
אני נפרד ממכם../images/Emo140.gif

אז זהו נשמות, לא ידעתי שאני יגיד את זה כ"כ מוקדם וכ"כ מהר אבל באמת שעברה לה עוד שנה אחת בפורום הזה,שנה שאני חלקתי בה איתכם את ה=כ=ל. חלקתי איתכם רגשות,דיכאונות,עצבים וגם כמובן המון רגעים שמחים. רובכם בטח שואלים למה אני עוזב ולמה כ"כ מהר אז אני יסביר הכל. קודם כל,שנה הבאה אני כנראה אלמד בביה'ס שמסיים בשעות מאוד אבל מאוד מאוחרות בלילה וממש לא יהיה לי זמן להיכנס לכאן,בקושי יהיה לי זמן ללכת ולנהל את פורום רוטברד. וגם אם שמתם לב לאחרונה,אני אמנם כאן בפורום ומשתדל לעשות את עבודתי כמומחה בצורה הכי טובה שיש,אבל אני מפספס הרבה פרקי אהבה מעבר לפינה. מלבד זאת,אני לא מרגיש את הכימייה ואת האהבה שלי כלפי הסדרה כמו בתחילת העונה,שהיה לי להט בעיניים. להיות איתכם דוגרי, כעת,אני מנהל בפורום רוטברד ואני מתכוון להמשיך שמה את שהותי בתק' הקרובה ולהשקיע שמה כמה שאפשר. גם לבלוג של אגם אני מחפש מחליף שיעשה את העבודה כי בקרוב גם ממנו אני אפרוש,ואני מקווה למצוא אותו בקרוב
כמו שתרמתי פה ה=מ=ו=ן לדעתי,אני רוצה ללכת ולתרום בפורום המדהים הזה שלו,כי אני חושב שבאמת אני יכול ומצליח לעשות זאת. לסכם תק' כזו זה ממש לא קל. היה לנו הרבה דברים יחד,המון שיגעונות,המון אירוחים,המון רגעים שמחים וגם לא קלים כאחד. הכל ייזכר וייחרט בליבי לעד. הפורום הזה עבר איתי את השנה האחרונה וזה באמת כ"כ עזר לי. בכל המבחנים בתק' הלימודים,בכל הלחצים,בכל ההתרחשויות שהיו לי אתם הייתם חלק מאוד נכבד,ושיתפתי את רובכם בכל דבר שהיה לי. מהפורום הזה יצא לי המון ידידים/ידידות לחיים,טיפה מריבות פה ושם,אבל בכללי יצא לי פרח אדיר ומקסים מכולכם
. אני מקווה שכולכם יוכלו לשמור איתי על קשר ובעיקר מי שאני מדבר איתו כעת. אל תפסיקו לדבר איתי בגלל שעזבתי את הפורום. אתם חשובים לי ויקרים לי,ובכל בעיה או פנייה שתרצו רק תלחצו על הכינוי שלי,או על השם שלי בטלפון ואני תמיד אהיה לעזרתכם. זהו נראה לי שהתבגרתי לי בשנה
. אתם הייתם מקסימים כלפיי,וזוהי הפרידה שלנו
אני לא רוצה שהפרידה תהייה קשה,או שתנסו לשכנע אותי להישאר. אלא רק תנסו לזכור את הרגעים הכי נחמדים שהיו לנו ביחד,בלי כל המריבות,בלי כל האכזבות ובלי כל המצבי רוח הפתאומיים שלי שהיו לי מידי פעם. על השרשורי בוקר שהיינו פותחים ומריצים צחוקים, על האהבה שלנו זה כלפי זו, וגם על ה
שלנו
. הפורום הזה הקסים אותי מאז ומעולם. כל ה "תודה", "בבקשה" וכל האהבה והפרגון אחד כלפי השני,זה דבר שלא קיים כמעט בכלל בחברה הישראלית. הקמנו פה ביחד חברה איכותית וכיפיית שמאוד קשה לבנות כיום. יצאתי מפה עם ידידים רבים,עם המון פרגון(מקווה) וכמובן שיצאתי עם כלים לחיים החדשים. כלים שהביאו לי לדעת עד כמה אני לא לבד בעולם,כלים שהראו לי שאכפתיות הבנה והתחשבות אלו הדברים והיסוד להצלחה בחיים. תודה רבה לכם על שנה נפלאה. שנה של שגשוג פריחה אהבה אחווה שלום ורעות
את המומחיות שלי אני מאמין שעד מחר כבר יסירו מהשם משתמש שלי, ואני ימליץ כבר על מישהי כאן בפורום שממש מגיע לה.
תודה תודה ושוב תודה לכולכם
אוהב מיליון והכי הרבה בעולם כל אחד ואחד ממכם
-אביחי-
-הסוף-

../images/Emo41.gifאביחי..

ואיי ת'אמת אני בשוק.. אבל בכל זאת אני רוצה להגיד לך שאני מאוד שמחה שיצא לי להכיר אחד כמוך מאוד נהנתי לדבר איתך ולצחוק איתך תמיד.. וני מקווה מאוד שהקשר שלנו לא יתנתק ונמשיך לדבר במסן וכמובן תיכנס ותכתוב לנו לפעמיים והכי חשוב זה שתמיד תדע שהפורום שלנו תמיד פתוח בשבילך ואתה מוזמן לזור מתי שבא לך... אוהבתותך המווןןןןן מוֹר

אביחי 33

New member
תודה מור../images/Emo9.gif

על הכל
על שנה נפלאה,ועל היותך ידידה כזו מקסימה.

גזניוס

New member
לא קראתי הכל אבל הכותרת הספיקה לי!!

ממש נתגעגע
ווי איך הפורום יהיה בלעדייך????! ספיר

אז ככה ידעתי שזה יגיע

קודם כל שיהיה לך בהצלחה איפו שלא תיהיה באמת באמת ואני מאוד מאוד שמחה כמו שמור אמרה שמחתי להכיר אחד כמוך וכמובן תבוא לבקר במישרד של הסכונות אל תשיכח.. חחחחחחחחח(כרפעל המעריצות האלה בלעדיהם לע היתה לי עבודה) ומה שהכי הכי הכי הכי חשוב זה שתמשיך להיות כמו שאתה ותישמור על קשר חולעלייךך הודי רוטברד(הסכונת האישית לשעבר)

../images/Emo26.gifביחי כנס ומייד.....

אני חייבת להודות שהפתעת אותי....לא ציפיתי להיכנס לפורום ולראות הודעת עזיבה של חבר שאני מאוד אוהבת.... עברנו שנה נפלאה יחד, לפחות מבחינתי, עברנו משברים אבל כמו שאתה רואה הצלחנו להתגבר עליהם למרות הכל... אנ לא ינסה לשכנע אותך לחזור כי אני מבינה את הבעיה שלך עם שעות הלימוד.... חוץ ממשברים עברנו יחד גם רגעים יפים. אני לא ממש טובה בלכתוב דברים כאלה כי לא ממש ניתקלתי בעזיבה של בן אדם כזה מדהים . אף פעם לא הייתי במצב כזה! אני כותבת לך עכשיו מכל הלב ומי שלידי עכשיו יכול לראות איזה דימעה קלה, טוב נווו 2 דמעות. במהלך סוף השנה הזאת שמחתי לכנוות אותך בכינוי כל כך יפה
בובי! רק שאתה לא כל כך החזרת והעדפת לכנות אותי בכינוי שאני עד עכשיו לא ממש מבינה אותו
חבולה..חחחח וכפי שאמרתי אני לא טובה בלכתוב לכן אני יסיים פה את דברייי אבל לפני זה אני רוצה להגיד ששמחתי להכיר בן אדם כמוך. אתה ממש אחלה. אני מתה עלייך אתה לא מתאר כמה!! אני יתגעגע המונים
אל תשח לעולם שקיים דבר כזה בשם פ-ל-א-פ-ו-ן
זה מין מכשיר כזה עם מספרים שאתה מתקשר למישהו ברגעים קשים או משחים או סתם כי יתגעגעת אליו ובוא לך לשמוע אותו.... אוהבת
חופית

אביחי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני ממש עצובה שאתה עוז אתה לא יודע כמה
אני מקווה שתכתוב פהה מדי פעם מאמי
אני רק רוצה להגיד לךך תודדהה
עענקקקקקקקקייייתתתתתת
על זה שאתה מקסיםםם
ועל זה שאתה תמידד שםם שצרכים אותךך ועל כלל שאלה אתה עונה ועוזר לכולםם ותומך בכולםם ומשקיעע זמן ומחשבה בפורום ואתה פשוטט מלךךךךךךךךךךך
אין עליךך מאמיייי
אתה אישש פורוםם ומומחה פורוםם הכיי טובב שאפשרר ואפילו יותר מזה
אני מאוווווודד אוהבת אותךך
ואני ימשיך לאהובב אותך ולדבר איתךך גם שלא תיהיה בפורום
אני יתגעגע מאוווווווד
אוהבת מליון שירנוש

../images/Emo7.gifמומין סבאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif

אני יתגעגעעעעעעעעעעעעעעע חסר לך שאתה לא מדבר איתי במסנג'ר הבנת
חבל שאתה עוזבבבבבבבבב..
אני ישתדל לבוא לבקר בפורום של עומרי
אבל אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד עצובה.. למי אני יקרא מומין סבא
אה
למי
על מי אני ידבר על "אי הפיראטים" אהההההההה
מי ישיג לי שיחה עם עומרי אהההההה
(חחח סתם סתם
) ב'מת שאני עצובה שאתה עוזב
אוהבת אותך המון.. ובהצלחה בהמשך
-הילה-..

אביחי 33

New member
הילה כפרעלייך../images/Emo70.gif

זה לא הסוף אנחנו ממשיכים בפורום של עמרי אם תצטרפי
וגם יש מסנ וכל מיני כאלה
אני אשמח שתקראי לי במסנ מומין סבא
כפרעלייך תודה על הכל

אביחי...../images/Emo110.gif

לפני זה אמרת לי כבר במסנג'ר.. ואני יודעת שלא דיברנו כבר די הרבה זמן (חלק מכם לא ידעו אפילו אני יודעת...) ולא אמרתי את זה במסן כי באמת לא היה לי מה להגיד באותו רגע.. שנינו יודעים שהיה לנו קשר טוב לפני ה"ריב" הזה.. ואפילו שרבנו זה חשוב לי להגיב כי בכל זאת.. תודה על כל מה שעשית בשבילי.. באמת.. בזמן האחרון היה לא טוב אבל תמיד אתה הקשבת לי ועזרת לי ותמכת בי.. אז באמת תודה על הכל.. אני מבינה שאתה עוזב בגלל הלימודים והפורום של עמרי.. אבל אתה יכול לנסות לשלב.. או להכנס מדיי פעם בכל זאת לדעתי.. וזהו בערך מה שיש לי להגידד..

אביחי 33

New member
תודה מיכל../images/Emo23.gif

אני מקווה להיכנס לכאן בסופי שבוע
אני אשתדל מאוד
תודה מאמי על הכל.

יעל 13

New member
אביחי כנס

אני בשוק...אבל זה באמת קשה לשלב ואם החלטת לעשות את זה בפעם השניה כבר אז לא נראה לי שאפשר לשנות את ההחלטה שלך...תודה על הכל...באמת...אני שמחה שיצא לי להכיר בנאדם כמוך! תמשיך לשמור על קשר ותיכנס מידי פעם לפורום!

למעלה