אני נפרד ממכם

אביחי 33

New member
היי ספיר../images/Emo140.gif

בראש ובראשונה לגבי הקטע עם אגם,זה טעות וכולם יכולים לטעות זה בסדר גמור
תודה רבה לך על היותך אדם נפלא
נדבר אני מקווה

SweetOrSexy

New member
אביחייייייי ../images/Emo70.gif

מאוד נחמד היה לי להכיר אותך, להיעזר בך כשצריך, תאמין לי, אני מודה ואומרת שיש לי מזל שהכרתי חבר וירטואלי שכמוך. בלי כל קשר לפורום, כל הכבוד לפחות שבחרתך בדרכך.. שתדע, אני לא שוכחת שאתה האדם הראשון שדיבר איתי כשנכנסתי לפורום, ועזר לי כשהיה צריך, מקווה שתמשיך ככה גם בפורומים אחרים, אתה ילד מדהים. עזיבה נעימה, מוריה.

אביחי 33

New member
היי מוריה../images/Emo13.gif

המחמאות שנתת כאן חיממו את ליבי בצורה שלא תתארי לך אפילו. אני שמח שזה הרושם שהשארתי כאן לאחר עזיבתי. אני אקפוץ לבקר מידי פעם,ואפילו מידי יום. בבקשה על הכל
והמשך דרך צלחה
אביחי

היפה5

New member
לאביחי

קודם כל שיהיה לך מעבר נעים לפורם החדש שלך וזה חבל שאתה עוזב כי נתת הרבה השקעה על הפורום אז באמת תודה רבה ואני מקווה שהמנהל הבא יהיה טוב כמוך. אה.. ועוד דבר אם חשבת עד עכשיו שאני בת אז אני בן!! בהצלחה בהמשך דרכך!!

אביחי 33

New member
שלום גבר../images/Emo13.gif

באמת חשבתי בהתחלה שאתה נקבה,אבל בסוף התברר לי שאתה בן-גבר גבר
אז תודה רבה על המחמאות, והמעבר לפורום של עמרי הוא לא חדש,אלא אני נמצא שמה די הרבה זמן, רק סה"כ רוצה להשתקע שמה יותר
בבקשה על הכל
אביחי

לא ממש הספקתי להכיר אותך אבל....

אני רואה איך כולם מעריכים אותך ומפרגנים....
אני לא אהרוס את האווירה הכללית אס... ביי

לא ממש הספקתי להכיר אותך אבל....

אני רואה איך כולם מעריכים אותך ומפרגנים....
אני לא אהרוס את האווירה הכללית אס... ביי

יוו...

מופתעת...
חבל שאתה עוזב אבל אני מקווה שתמשיך להכנס לפה מידי פעם אה
בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה בהמשך...

wnba22

New member
אביחוש!!!!!!!!!!

מצטערת שאני כותבת רק עכשיו, פשוט לא הייתי פה פולל זמן...את יודע שאני עובדת ואני עמוסה...בקיצור רציתי להגיד לך שאני עצובה שאתה עוזב כי אתה באמת חשוב לפורום הזה וגם בגלל שנקשרתי אלייך.. אני מאחלת לך הצלחה בכל מה שתעשה ולאיפה שתלך...:) אתה עדיין יכול לבקש ממני הכל ובמיוחד לעשות לך רקעים!!! אוהבת המון המון!!!

אביחי 33

New member
תודה רבה מורנוש../images/Emo13.gif

דיברנו גם באי סי, אבל בכל מקרה זה בסדר גמור כבר אמרתי לך
תודה על הכל

למעלה