אני נואשת :\

אני נואשת :\

אני בטוחה שהטילו עליי כישוף...לפני זה חשבתי שזה רק השיגעון שלי.. אבל עכשיו עשיתי איזה מין בדיקה כזו.. זה היה לפני שבוע שקרה לי משהו טוב אמרתי לעצמי שאם המשהו טוב הזה ילקח ממני עד סוף השבוע אז מישהו שונא אותי כל כך שעשה עליי כישוף ועכשיו יום שישי בדיוק סוף השבוע ובדיוק לפני כמה דקות עכשיו קרה הדבר שממנו פחדתי. אני בעצמי בהלם .. פתאום באו עליי פלאשבקים לכל המקרים בהם משהו שממש רציתי התרחש בדיוק להפוכה.. אני לא יודעת מה לעשות אני מרגישה חסרת אונים.. כאילו כוח עליון חוסם אותי ואיני יכולה לעשות שום דבר.. אני זקוקוה לעצות דחוף.. איני מנוסה בכישוף לכן שאני בעצמי יעשה כישוף להסיר את הכישוף לא נראה לי שזה יפעל. אני חייבת פיתרון אולי לפחות דרך לבדיקה אם החשדות שלי באמת נכונות, האם מישהו פוגע בי באיזשהי דרך. בבקשה :[ תודה לכל העוזר

RainBird

New member
תנסי טיהור מקום ואדם, נקי את הבית במי מלח, ואת עצמך תשטפי גם במים עם מלח. המלח הוא מטהר חזק ומנקה את רוב צבירויות האנרגיות השליליות. ארדן.

לא נראה לי..

לא נראה לי שמי מלח יפתרו את זה.. האם יש איזשהי דרך לבדוק האם זה נכון בכלל ולא הפרנויה שלי שמתרחשת בעקבות כמה.. די הרבה צירופי מקרים ?

ToryMaster

New member
זה לאו דווקא מי המלח

כמו הכוונה והאמונה שלך. יש במאמרי הפורום מאמר על העניין, אפילו שניים, את מוזמנת לחפש.

ראיתי את המאמרים

לא היה משהו שיכל לעזור לי או בכלל שקשור לעניין הזה ולפי מאמר אחד.. זה כן חוסר מזל מתמיד ולא של פעם אחת.. אני כבר לא חושבת שזה צירוף מקרים... האם יש כזה דבר בכלל צירוף מקרים :[

ToryMaster

New member
אני בהחלט מאמינה שיש צירופי מקרים

הייתי מציעה שבכל זאת תנסי ליצור טיהור לעצמך ולסביבה (פיזית, כמו בית) הקרובה שלך, אולי זה לא מישהו שמנסה לפגוע בך, אלא עכירות בסביבה האנרגטית שלך.

גם אני מאמינה בצירופי מקרים..

אבל כל כך הרבה...זה כבר יותר מדי מוזר... אינ למעשה מכייוון שלא כל כך מנוסה ולא חוויתי משהו אל טבעי או יוצא דופן אפילו לא כל כך מאמינה בכל הכישוף הזה.. אבל מאז שהתחלתי להתעניין בזה ולקרוא על זה .. דברים נראו לי יותר הגיונים ונגלה בפני עולם אחר לגמרי .. וכך בראשי התחלתי לתת הסברים לכל מיני דברים... מה הכוונה שלך לעכירות הסביבה האנרגתית..? כלומר שזה אני שגורמת לזה .. האנרגיה שאני מקרינה? זה ממש לא נראה לי כי אני בן אדם שלרוב חושב חיובי ומנסה להתעלם כמה שיותר מדברים רעים ככה אם כבר זה באמת כוחות חיצוניים שמשפיעים עליי אז אלה לא כוחות שבאים ממני.. האם ישנה איזשהי דרך לבדוק ? :\

RainBird

New member
אני עדיין אומר שתנסי את המי מלח. פעולה פשוטה- אבל עושה פלאים. ארדן.

.m

New member
ע" פ היהדות מי מלח הם סימן לאבלות

מי ים, לעומת זאת, נחשבים למטהרים מאוד. גם מי גשם.
mai

Diableror

New member
אתה בפורום מאגיה,לא ביולוגיה ימית

תנסה להפריד בין המים כחומר גשמי לבין ה"סגולות" של המים. Diableror

ToryMaster

New member
את יודעת

מים זה לא יותר סתם משיקוי מורכב מכנפי עטלף,\ שיערות חתול, דם של יונה, וקצת קינמון.

Tatu4Taty

New member
מתנגד.

עד כמה שהרוח חשובה גם החומר חשוב. אם אתה תשטוף את הבית שלך עם מים מלוכלכים, מן הסתם אתה לא תרגיש עם זה טוב כמו שהיית מרגיש לו היית שוטף אותו עם מים נקיים. זה בכלל לא קשור לביולוגיה ימית, זה קשור גם לאסוציאציה, סמליות, רגשות שזה מעלה בך. אלו דברים שקשורים מאוד למאגיה, אין צורך להפריד.

השאלה היא

במה מאמינים. האם רק האסוציאציה חשובה? האם מי ים יטהרו רק בגלל שאתה מאמין שהם יטהרו, או שהם יטהרו כי באמת "יש בהם משהו"..? אגב, גם אסוציאציות יכולות להשתנות מקצה לקצה.

The Patryn

New member
אנחנו נכנסים לשאלת הגלולה והפלצבו

לשני האלמנטים יש השפעה, ולדעתי היא תלויה בהמון משתנים. יש פעמים בהן הפן הפסיכולוגי משחק תפקיד חשוב יותר ויש פעמים בהן החומר עצמו קריטי להצלחה.

ToryMaster

New member
ובכן

הגלולה והפלצבו, שניהם עובדים, לא? כשאדם מאמין שמשהו יקרה, הוא יקרה. זה בעצם, חלק גדול ממהות המאגיה, לא? להאמין.

The Patryn

New member
אם הגלולה והפלצבו עובדים באותה צורה

אז הגלולה לא טובה. ולהאמין לא תמיד מספיק. לפעמים צריך להניע דברים ולהיות אקטיבים כדי להגשים רצונות. בואי נניח, חס וחלילה לא עלינו, שיש לי סרטן. אני יכול לשבת ולעשות מדיטציות וטקסים כדי לרפא את עצמי, ובאמת להשקיע את כל הכוונה והאמונה שלי שהמחלה תעלם. מה לעשות, שללא טיפול רפואי, סביר מאוד להניח שהסרטן יכניע אותי בסוף. אני לא אומר שהאמונה לא חשובה. להפך, אמונה וגישה בריאה יכולים לחולל ניסים ולהטות את הכף במקרים רבים, אבל מה לעשות שלפעמים זה לא מספיק ולעיתים נדרשת התערבות מסוג כזה או אחר כדי להגשים את הדברים.

למעלה