אני מתפוצץ מאושר

recruta

New member
אני מתפוצץ מאושר

בחופשת הקריסמס אני בישראל לשבוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קבינימט.. כבר לא יכול לחכות..(((((((((:) עמי

recruta

New member
לא מדוייק

אמרתי שעוד שנתיים אני חוזר סופית אבל לא דיברתי על ביקורי ביניים. עמי

sivani

New member
גםםםםםםם אני רוצהההההה :(

תביא לי מילקי!! (חוץ מהעובדה שאתה גר בקצה השני של אמריקה, אבל זה לא אמור להוות מכשול
)

ronli inbar

New member
../images/Emo7.gifאווף איזה כיף לך!!!

גם אני הייתי אמורה לבוא!!! אווווף!!!

crazyness

New member
נראה לי שאתם משוגעים!!

אתם רוצים לבוא לישראל??? אני גרה בישראל!! ושונאת את זה!! אני מתה לעבור לפלורידה!!! נכנסתי לפורום הזה רק כדי לראות עד כמה כיף לכם לגור בחו"ל בלי כל הפיגועים והשטויות של הישראלים המגעילים!!! הלוואי , הלוואי ,הלוואי שהייתי גרה בפלורידה
אבל לא אני חייבת להיות תקועה פה!! it sucks!!!

FriendlyFriend

New member
אמממ......בבקשה תפסיקו!

אני שונאתתת שאנשים בוכים ואומרים "כמה רע לי", "אני כל כך עצוב", "הלוואי שהייתי חוזר" וכל הדברים האלה! תשמחו עם מה שיש לכם כבר! וחוץ מזה, לי יש מלא סיבות לא לחזור לישראל........

sivani

New member
../images/Emo45.gif מסכימה...פירוט בפנים

הסיבה היחידה שבגללה אני רוצה לבוא לבקר זה החברות שלי יש לי כל כך הרבה סיבות להישאר פה בקנדה, וזה גם התכנון שלי ל-20 השנים הקרובות לפחות.

FriendlyFriend

New member
את צודקת לגמרי (לדעתי)

לפי דעתי שהעתיד פה הוא יותר טוב...ואני רוצה לבקר בארץ רק בגלל הקרובים והחברות שלי, שום סיבה אחרת. והעתיד של ישראל הוא לא כזה טוב לפי התיאוריה שלי......עד עכשיו התיאוריה הזאתי נכונה מאוד....(בלי להפחיד מישהו, אבל ככה זה) וטוב לי פה, אז זה כל מה שמשנה.

crazyness

New member
מן הסתם.. אני חושבת שאתן צודקות..

אני מתה לעבור מארץ ישראל !! אני שונאת(!) את ישראל - תרבות הישראלים - יש דבר כזה בכלל? כלכלה? על הפנים בטחון? אין דבר כזה בארץ!! הלוואי שהייתי כבר עוברת מכאן!! וחוץ מזה - יש לי משפחה בפלורידה ולא ראיתי אותם כבר שנה וחצי
ואני לא חושבת שאני ארצה אפילו לבקר בישראל!! למה לסכן את החיים שלי? חברות חדשות אני אמצא לי.. וחוץ מזה על חברות טובה כזאת שרוצים לשמור אפשר לשמור גם בלי להיפגש כל כך הרבה.. וגם תמיד יש את האפשרות שהחברה תבוא אלי.. אבל מה אני מדברת - אני לצערי גרה בארץ ה"מובטחת" - עלק מובטחת.. מוות מובטח פה!!

orly 15

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמסכימה!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה ממש נראה כאילו אני כתבתי את ההודעה הזאת...!
isra-hell

FriendlyFriend

New member
הופה, עכשיו הגזמתם

אני יודעת שאתן רוצות לעבור- אבל עכשיו כבר עברתם את הגבול. "isra-hell"? אתן שוב מתחילות להתבכיין שלא טוב בישראל, עכשיו בדרך שונה-לומר דברים רעים עליה. למה אתן מסתכלות על דברים בדרך כל כך שלילית? תהנו מהחיים וממה שיש לכם, כי אחרי הכל חיים רק פעם אחת.

orly 15

New member
להתבכיין???

מה דרך שלילית? אני הייתי מאוד רוצה להנות ממה שיש לי, יש לי אזרחות אמריקאית ואני הייתי מאוד רוצה להנות ממנה!

crazyness

New member
יכול להיות שאנחנו מגזימות כי..

באמת לא טוב בישראל??? ארה"ב רולז!! (
פלורידה
9 וחוץ מזה - אתה הייתי נהנה לחיות במציאות של פיגועים, כלכלה גרועה אהה ואם שכחתי אז פוליטיקה מושחתת ביותר וחברה על הפנים!!!???!!! לא נראה לי.. ואני לא יודעת מתי עברת לחו"ל אבל בכל מקרה - באיזשהו שלב נמאס לשמוע על פיגועים,שחיתויות ושאר ירקות אופייניים לא"י

חשבתם לרגע

שארה"ב זה לא באמת "ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות"??? אתן חיות בבועה כזאת שארה"ב מושלמת ושם הכל טוב בניגוד לישראל. אמנם קצת יותר בטוח שם מבישראל אבל רבאק, כל מדינה והצרות שלה. אפשר לחשוב שהאמריקאים יותר טובים מהישראלים...

orly 15

New member
לא אמרתי שהם יותר טובים

כמו שלכל מדינה יש יתרונות וחסרונות, כך גם לאנשים שחיים בה. רוב הדברים הטובים שיש בישראלים, יש גם באמריקאים. רוב הדברים הרעים שיש בישראלים, אין באמריקאים. זאת לפחות הדעה שלי. את מחפשת באנשים דברים מסוימים שאני לא מחפשת. אני מעדיפה את האמריקאים. הם עם נהדר, לא כמו הישראלים. בשבילך הם אולי עדיפים מהאמריקאים, אבל לא בשבילי! לא קצת יותר בטוח שם, הרבה יותר בטוח שם! ואני מודה שארה"ב זאת לא "ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות", כי אין כזה דבר מדינה מושלמת. אבל יש שם הרבה יותר אפשרויות מאשר בישראל.

צודקת...

זה דבר אחד לרצות לעבור לגור בחו"ל ולקרוא לישראל isra-hell (סליחה אבל מי שאמרה את זה מטומטמת). תהנו ותעריכו את מה שיש לכם, אני בטוחה שהחיים שלכם לא כל כך רעים שאתם מקטרות כל היום!

FriendlyFriend

New member
../images/Emo45.gif well said

באמת שנימאס לי שאתן מקטרות כל הזמן, ועוד מכעיס אותי שאתן מכנות את ישראל בשמות. רוב החברים בפורום אמרו לך(או רמזו לך) אורלי, שזה מעצבן אותם שאת אומרת כמה ארצות הברית מושלמת, וישראל לא. אז קודם כל- WAKE UP TO REALITY שום ארץ היא לא מושלמת. אחת מהתכונות שאני שמחה שיש לי (בלי התכונה הזאתי אני לא יודעת מה הייתי עושה, כי עברתי בתים,בתי ספר ועוד-כל כך הרבה בחיים שלי) היא התכונה שטוב לי עם דברים, אני מנסה להתרגל אליהם- ולא מפסיקה לנסות עד שאני ירגיש שככה אני צריכה לחיות. וגם הcrazeyness(לא זוכרת את השם) את צריכה להבין שככה זה החיים, והם רק פעם אחת- אז אם את מקטרת ובוכה דקה אחת בחיים שלך-הפסדת עוד אושר. מה שאמרת על ישראל אורלי, ממש הגעיל אותי. אז בקיצור-או שתפסיקי, או שתשמרי את זה לעצמך. אחד מהדברים האלה חייבים לקרות, כי זה הפך לבלתי נסבל.

למעלה