אני מתפוצץ מאושר

crazyness

New member
למה מקטרות?? אני לא מקטרת!!

אני מביעה את דעתי. גם אני שמחה עם מה שיש לי - ובמציאות אני לא יושבת כל היום ומקטרת על זה שאני רוצה לעבור כי אני שונאת את ישראל - אבל המחשבה הזאת כן עולה אצלי רבה- כי אני באמת לא אוהבת את הארץ. אני ממש לא יושבת כל יום ומקטרת כמה רע - להיפך - טוב לי בחיים. מה שכן קורה - זה שאני חושבת שעד כמה שטוב לי בחיים - זה לא בגלל המקום שבו אינ חיה - אלא גלל המשפחה שלי,ובגלל החברים שלי, וגם בגלל מי שאני! אני מודעת לעובדה שצריך להתפשר בחיים - אבל יש דברים שבכל זאת - פשוט אני מרגישה שבארץ הזאת אי אפשר לעשות, אי אפשר לחיות בלי פחד. והפחד הזה מפיגועים - כבר הפך אצלי לטראומה שבגללה אני כבר בקושי יוצאת מהבית. הרגשתי יותר בטוחה שהפיגועים היו תמיד באיזור תל-אביב וירושליים -לא הרגשתי טוב עם זה - אבל כן הרגשתי יותר בטוחה. אבל אחרי שלפני שנתיים- ביום שבו חזרתי מביקור בארה"ב לקריות - היה פיגוע במוצקין - כשאני עמדתי במרחק של פחות מ-100 מהמקום - ממש באותו הרחוב הרגשתי שאני פשוט חייבת לעזוב!! ואני מנסה הרבה פעמים לשכנע את ההורים שלי אבל זה לא עובד! אני בחיים שלי עברתי מספיק חוויות עצובות שאני פשוט מעדיפה לעבור ,לצאת מפה. גם אם החוויות שלי לא קשורות לפיגועים. יותר נכון - אני מוכנה לחלוק את זה אתכם - אחותי עברה תאונת דרכים - בגלל השישראלים פשוט לא שמים פס על אף אחד- והיה לה מזל גדול שהיא לא מתה בתאונה הזאת. אצל אמא שלי גילו עכשיו סרטן - וכשצריך להשיג תור לMRI כדי לראות באיזה קצב גדל הגידול- אי אפשר לקבל תור בלי לצרוח עליהם!! זה לא זז אחרת!! ככה שאני פשוט מאוד מעדיפה - לצאת מכאן. לנשום קצת אוויר נקי, שלא מהול בפסולת של מפעלים. וזהו. מקווה שגם אם אתם לא מסכימים אותי- לפחות הבנתם את הצד שלי.

orly 15

New member
מכנה את ישראל בשמות????

בחיים לא אמרתי שארצות הברית מושלמת! מה שבטוח שישראל מאוד לא מושלמת. אבל אני מעדיפה את ארה"ב על ישראל. תראי, אני חייבת לקבל את העובדה שאני חייה כאן, כי אין לי ממש מה לעשות בעניין כל עוד אני קטינה. אני חייה את חיי, אבל חושבת על העתיד. אני לא יודעת אם בעתיד אני אגור בארה"ב או בישראל, למרות שאני מעדיפה ארה"ב, אבל הכל יכול לקרות. למשל אמא שלי עברה לארה"ב בערך כשהיא הייתה בגילי, ועובדה שהיא חזרה לכאן בסופו של דבר, למרות שהיא ראתה את עצמה אמריקאית לכל דבר וממש לא התגעגעה לארץ. אני רוצה לעבור לארה"ב בעוד כמה שנים. אני חייבת לנסות, אם אני לא לפחות אנסה, אני אצטער על כך כל החיים. שהייתה לי הזדמנות ולא ניצלתי אותה. בינתיים אני חייה כאן, אבל אני לא מחכה בקוצר רוח ליום שבו אני אעבור, למרות שהייתי רוצה לעבור אפילו עכשיו, אבל זה לא תלוי בי.

orly 15

New member
את קוראת לי מטומטמת???../images/Emo46.gif../images/Emo122.gif../images/Emo46.gif

אני לא התחלתי עם הביטוי isra-hell שמעתי את זה ממישהו באיסיקיו, וזה הצחיק אותי. מה אתם לוקחים ללב??? אני לא מקטרת כל יום, כאילו אני כן אבל לא על ישראל. אני מקטרת על המבחנים והשיעורי בית והבצפר הדפוק שלי, על זה שקר לי וזה מעצבן, על זה שאני נורא רוצה קריסמס, על זה שהפסדתי את ההתחלה של "מכושפות", ועוד... אני לא מקטרת כל היום על זה שאני גרה ב"מדינה" הזאת.

FriendlyFriend

New member
מכושפות ../images/Emo6.gif אורן יודע...

ולא קראתי לך מטומטמת, וחוץ מזה-לא כל מה שאת שומעת את צריכה לומר גם, במיוחד שהבנאדם האנטישמי הזה שאמר לך הוא לא נשמע חכם

Doctor Evil

New member
יו... עכשיו באמת עיצבנתן אותי!

אתם כאלה כפויי טובה. לוקחים הכל כמובן מאליו. חושבים שבחו"ל הרבה יותר טוב וכיף והכל ורוד שם... רק שתדעו שלא כל כך קל לעבור לחו"ל ולהתחיל חיים חדשים, עם שפה חדשה וחברים חדשים. אני ממש לא מבין איך אתן יכולות לקרוא לישראל ככה, ההורים שלכם נלחמו בשביל הארץ הזאת, חיילים נהרגו כדי שאתם תוכלו להיות קצת יותר בטוחים. נכון שהמצב עכשיו הוא לא בדיוק מזהיר, והכלכלה והביטחון לא נמצאים בעננים, אבל ישראל זה המקום היחידי בשביל היהודים (ואל תגידו אני לא מגדיר את עצמי יהודי, אני בכלל אתאיסט). ולא רק אני אלא גם ההיסטוריה אומרת את זה. וההיסטוריה חוזרת על עצמה. ואם לעם היהודי לא תהיה דרך להגן על עצמו כמו בעבר, אתם הרי יודעים מה יקרה. עדיף שאנשים כמוכם בכלל לא יחיו בישרא-הל. אז קדימה- תעברו לחו"ל! ונראה מה אתם חושבים שאתם גרים שם.

crazyness

New member
עכשיו אתה עיצבנת אותי!!!../images/Emo46.gif

אני לא סתם יושבת ומקטרת
!!אם יכולתי לעברו מזמן הייתי עושה את זה הבעיה היא שאני לא יכולה לעבור לבד
.. אני קטינה, זה קצת מקשה על הרעיון!!
אני לא יודעת איך זה להתחיל הכל מחדש - אבל אין שום שפה חדשה אם אני עוברת לארה"ב ויש לי כבר משפחה שם וכמה ידידים כי אני מבקרת שם.. ואני למען האמת לא חושבת שישראל המקום היחיד ליהודים ואני לא כזאת קרובה ליהדות גם ככה, אז זה לא כזה משנה לי!! ומה זאת אומרת כולם אומרי? ההיסטוריה טוענת שמדינת ישראל שייכת לנו בגלל התנ"ך - ואני ממש לא מאמינה במה שכתוב בתנ"ך ככה שלא, א"י היא לא הארץ המובטחת בשבילי!! הבנת?? יופי!! תודה..

orly 15

New member
../images/Emo45.gif

אם הייתי יכולה, הייתי עוברת לשם. אם הייתי יכולה הייתי רוצה להיוולד שם. אם הייתי יכולה הייתי עושה המון דברים. אבל אני לא יכולה. אז אתה אל תגיד לנו "תעברו לחול" כי אנחנו לא יכולות. מתי שכן נוכל, זה מה שנעשה!!!

orly 15

New member
אתה אומר לי???????

אני לא כפויית טובה! הארץ הזאת לא עשתה שומדבר טוב בשבילי! אני יודעת איך זה בחו"ל, הרבה יותר טוב מכאן! אני יודעת כמה קשה זה לעבור לארץ זרה, ההורים שלי עשו את זה! (פעמיים!) ההורים שלי לא נלחמו בשביל לעבור לכאן, הם עברו מכאן. הסבים שלי כן נלחמו, אבל עברו מהארץ הזאת לארה"ב, ואלה שנשארו כאן לא אהבו את העובדה שהם חיים במדינה הזאת. אני לא ביקשתי מאף אחד למות בשבילי, אני שונאת מלחמות, וישראל=מלחמות. תמיד היו כאן מלחמות ותמיד יהיו. גם אני אתאיסתית, ואני חושבת שזה דפוק לעשות מדינה ששיכת רק לדת מסוימת. בגלל שאנחנו "מדינה יהודית" אנחנו לא יכולים לעשות שופינג בסופשבוע וכו´. נו, מה יש לך להגיד עכשיו????

Doctor Evil

New member
דיברתי אל שתיכן

אני לא מדבר דווקא על ארץ ישראל בגלל שהיא מוזכרת בתנ"ך. אני לא אדם מאמין, ולא מחשיב את עצמי דתי. אם המקום ליהודים היה באוגנדה, הייתי אומר אותו דבר, בלי שום קשר לתנ"ך! ומה לעשות שיש לנו אויבים שלא אוהבים אותנו, ואנחנו צריכים להילחם על הזכות לחיות פה. אני גם לא חושב שהדת צריכה להיות קשורה למדינה, ואם היינו יכולים לפריד את הדת מהמדינה זה היה יותר טוב לפי דעתי. אבל זאת המדינה שלנו! ואם כל אחד היה עובר מפה בגלל שטיפה קשה אני לא רוצה לדעת מה יהיה. ודבר נוסף, בקשר למצב הכלכלי: רוב האנשים שמהגרים לחו"ל, אני בטוח שמצבם הכלכלי הוא סביר ביותר, והם מבוססים, אחרת הם לא היו מסוגלים להקים חיים חדשים בארץ אחרת.

Doctor Evil

New member
אוף.. אני שונא להתווכח עם בנות..

הן כמו הדוסים, יש להם תשובה לכל דבר!

FriendlyFriend

New member
תפסיקו לריב!

סיון רק הלכה, ואתם כבר רבים ועושים לה חיים קשים?! כל מה שיש לי לומר זה שתעזבו, זה לא שווה את זה. תאמרו מה שאתם רוצים על ישראל, תבכו כמה שאתם רוצים- רק אל תתבכיינו פה בפורום, כי זה ממש מעלה את העצבים, אז בבקשה-תפסיקו.

crazyness

New member
אנחנו מעלים לך את העצבים???

אנחנו לא מנסות להתבכיין פה!! אנחנו מביעות דעה!!! אתם תוקפים אותנו כאילו שאמרנו לכם על ארץ חלומותיכם שהיא חרא של מקום - ואנחנו דווקא להיפך!! (אלא אם כן אתם חולמים על ישראל -ואז הז לא מובן לי..) ולזה שאמר שהוא שונא להתווכח עם בנות:: שני דברים לי אליך: 1) יש לי תשובה לכל דבר כי אני לא מבינה את ההגיון שלך - אתה מחו"ל אומר לי להפסיק להתבכיין למרות שאני מרגישה שאני שונאת את המקום בו אני חיה. אתה מחו"ל אומר לי שאני אפסיק להתעצבן על החיים בא"י!! באיזה מציאות אתה חי עכשיו? של פיגועים או של שקט?!?! אני לא אומרת שבחו"ל הכל ורוד - אבל בהחלט - העתיד טוב יותר מאשר פה !! 2) לעולם, אבל לא, אל תזכיר משהו שקשור אלי במשפט - יחד עם דוסים!! זה חייב להיות במרחק של לפחות 3 משפטים!! מובן?? וחוץ מזה זה ממש לא קשור לזה שסיוון לא נמצאת!! אני לא התחלתי ריב!! אני רק אמרתי שאני לא מבינה איך אתם מסוגלים לרצות לבו לישראל ושאני מתה לעבור לפלורידה - אז תרדו ממני

ronli inbar

New member
אני לא מתכוונת לתפוס צד אבל...

אני שחייתי בארץ רציתי לעבור ושאני גרה פה אני רוצה לחזור... מה שאני מתכוונת זה שאתה לא יודע מה יש לך עד שאתה מפסיד את זה! שתי הצדדים צודקים בטיעונים שלהם... ודוקטור איול הצחיק אותי שאמר על הנשים...אני עד עכשיו צוחקת

Doctor Evil

New member
בדיוק!

ומה שאמרתי על הנשים זה כמובן היה בצחוק... אבל זה באמת נכון!

orly 15

New member
"הדשא של השכן ירוק יותר"

כשגרת בישראל- רצית את ארה"ב. עכשיו כשאת גרה בארה"ב- את רוצה את ישראל. וזה נכון ש- "אתה לא יודע מה יש לך עד שאתה מפסיד את זה". בגלל זה אני רוצה לנסות ולראות איפה יותר טוב לי.

למעלה