אני מתפוצץ מאושר

orly 15

New member
אני מאוד לא דתייה

הדת רק מגבילה את הבנאדם. כמו שאתה אומר, שבגלל שאנחנו יהודים- אנחנו צריכים לגור במדינה של היהודים. מי יגיד לי איפה לגור? אם אני נחשבת יהודיה, אני צריכה לגור במקום מסוים? לא. אני אגור איפה שבא לי ואיפה שטוב לי.

Miss p

New member
מאוד קל לכם לכעוס עלינו

מאוד קל לכל אלה שלא גרים בארץ להטיף לציונות, ולהגיד לנו לא לקטר. אתם לא אלה שסובלים מהמצב בארץ. אתם לא אלה שפוחדים לחזור מביצפר באוטובוס אתם לא פוחדים ללכת לקניון אתם לא פוחדים לאכול במסעדה אתם לא פוחדים שסדאם-מטומטם יפציץ אתכם אנחנו אלה שסובלים. אנחנו אלה שפוחדים. עם כל הכבוד לכם, לנו יש זכות לקטר

orly 15

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif

תראו לי עוד מדינה בעולם שאנשים מפחדים לנסוע באוטובוס, לצאת לבלות, או אפילו רק לצאת מהבית! וגם לא צריך לצאת מהבית, הטילים כבר בדרך לבית שלנו!!! תראו לי עוד מדינה שהתושבים שלה צריכים לסבול ככה ולפחד כל הזמן! אני לא רוצה לחיות ככה, והמצב כאן לא הולך להשתפר, רק להחמיר. זאת לא המציאות שאני רוצה לחיות בה.

Doctor Evil

New member
זה לא שלא גרנו בארץ!

כל בן אדם מגיב אחרת למצב, ואנחנו לא שופטים אתכם איך להגיב, אם זה בפחד, או בשינאה לארץ. אני רק אומר שזה מעצבן שיש אנשים שמתים לעבור ובטוחים שזה כל כך קל והכל טוב וורוד. אז נסעתם לקרובי משפחה שלכם פעם או פעמיים... זה לא אומר שאתם יודעים איך זה להתחיל בית ספר חדש! ולהכיר חברים חדשים! אנחנו יודעים שהמצב בארץ לא טוב, אבל אתם לא צריכים כל הזמן להזכיר לנו.

MissUnKnown

New member
פחד זאת בחירה שלך

זה לא שאני לא גרתי בארץ... אני כן. ולפחד לעלות על אוטובוס זה הבחירה שלך לפחד ללכת לתל אביב זהזה הבחירה שלך... וחוץ מזה תאמיני לי שהייתי מעדיפה להיות בארץ ולדעת מה קרוה עם החברים שלי מאשר לשמוע פה שהיה פיגע ושיש מצב שחברים שלי היו שמה...

crazyness

New member
אני לא בוחרת לפחד

אני בוחרת לא לרצות למות צעירה. אם אני לא רוצה למות צעירה - זה אומר לא לקחת יותר מדי סיכונים ובארץ ישראל לעלות על אוטובוס זה סיכון גדול מאוד. בא"י לצאת לבית קפה או לבקר בתל אביב - זה גם סיכון מאוד גדול. בא"י לצאת מהבית - זה כבר סיכון. חוץ מזה אני לא יודעת מתי את עברת מכאן אבל בשנתיים האחרונות הפיגועים ממש התחילו להיות קשים יותר ומפחידים יותר. זה לא כמו פעם שהיה פיגוע בשבועיים או חודש. אנחנו כבר סופרים את הימים שאין בהם פיגועים - במקום את אלה שיש בהם!! אז זאת לא בדיוק בחירה שלנו - לפחד. הפחד באה כתוצאה מהמצב הבטחוני שהוא - אינו בשליטתי. ויש הבדל בין לשמוע שהיה פיגוע בארץ - ויש סיכוי שמישהו מהחברים שלך נפגע, אבל בכל זאת את יכולה לתת חיבוק גדול לאמא ואבא ולמשפחה שאיתך - מאשר לפחד שאולי אפילו אמא ואא באיזור- אני לא יודעת אם את יודעת איזה לחץ זה - לשמוע שאמא\אבא בדיוק עכשיו דיברת איתם והם היו שם - ולכי תדעי מה קרה להם - וקווי הטלפון נופלים ולוקח לך כמה שעות טובות עד שאת בכלל יודעת אם הם בסד.. אם הם בחיים..

Miss p

New member
אה והחברים שלנו לא גרים בארץ?

אתם אומרים שאנחנו לא יודעים איך ההרגשה לשמוע על פיגוע ולדאוג לחברים שלנו. אנחנו יודעים פי 190390 מכם. אנחנו יודעים מה זה לראות חברים בוכים על אובדן משפחה בפיגוע. אנחנו יודעים מה זה למות מפחד. ונכון שחייתם בארץ. הזמנים השתנו. אתם לא צריכים לקרוא בעיתון על זה שסדאם- מטומטם הולך להפציץ אותכם. Charmed

למעלה