אהא! זה אומר שמותר לי להתלונן!!../images/Emo6.gif
אוף איזה יום זוועתי.. מסתבר שהחלוקה במתמט' לא הייתה למוגבר ורגיל, אלא לרגיל, מוגבר א' ומוגבר ב' כשמוגבר א' זה 65-82 ומוגבר ב' זה 83-100. אני על 81 או 82 במתמטיקה, ו
כל החברים שלי במוגבר ב'! חסרה לי נקודה או שתיים כדי להצטרף לשם, ובמילא לומדים כמעט אותו דבר רק בקצב קצת שונה בשניהם, אז מה לעזאזאל הבעיה לצרף אותי לשם?! לא ילך - אני ארד חזרה למוגבר א' דאמט! אבל לאאאאאא... תגיעי לבצפר ברבע לשמונה, עד שמונה וחצי תלמדי פיזיקה עם מורה בת 90, ואז בעשרים לשמונה אחרי שתגלי מה החלוקה ושאת משובצת במוגבר א' בלי אף חברה נורמלית ועם קרציה שתדבק לך לנשמה - רדי ליועצת כדי לבקש ממנה להחליף הקבצה. בתור הענק ליועצת תחכי משמונה וחצי עד עשרה ל11 (!!) כשכל שתי דקות מגיעה פרחה אחרת שלא עברה מבחני מעבר וצועקת עלייך "ילא ילא אני עכשיו!" ואחת שצועקת עלייך "ילא ילא לכי אני קודם את ב-י' אין לך משהו חשוב אני ביב' יש לי בגרויות אני מפספסת חומר חשוב!", תעני לה "איזה יב'? את לא יודעת אם ישאירו אותך ביא' עוד שנה או יעיפו אותך מכאן.. ובכל מקרה ממה שאני רואה השיעור הנוסף שאת מפספסת לא ממש ישנה משהו.." והיא תתחיל לצרוח עלייך בחזרה עד שתקבלי כאב ראש ענק. בינתיים תצלי בחום נוראי בכוך קטנטן בתור שם, וכל פעם יצוץ מישהו שיגיע בליווי מורה או מישהו עם הורה שידחוף אותך עוד שניים-שלוש מקומות אחורה בתור, ואז תצוץ המנהלת ותקח את היועצת לרבע שעה וכשהיא תחזור ותנסי להכנס אליה היא תגרש אותך ותגיד לך שאין לה זמן למרות שאחרים נכנסו אליה ואת היית שם קודם. כשכבר תצליחי להפטר מהפרחה (שילוב מוצלח של אלימות פיזית מתונה, חיוך מלאכי לכיוונה של היועצת והרבה יללות) ולהכנס סוף סוף - היא תודיע לך שזה הציון שלך ואם את רוצה לערער תפני למורה שלך שהפנתה אותך ליועצת של השכבה שלך שהפנתה אותך למורה שלך.. -"אבל רגע, אני צריכה עוד משהו!" תעני בניסיון נואש למשוך קצת זמן וגם כי את באמת צריכה עוד משהו - להתחיל להתעסק עם עיריית בת-ים המייאשת מבחינת ההסעה לכפר הירוק של האונ' שבועיים מראש אחרת במקרה הטוב תגיעי בסוף הסמסטר לשני שיעורים, אבל היא בתגובה תגרש אותך מהחדר שלה ותשלח אותך לכיתה. בכיתה תגלי שהמורה לשל"ח כבר בשיעור הראשון צועקת על הכיתה, שיש מישהי חדשה בכיתה שנשרה מכיתה מדעית ועברה לכיתה שלך והיא התנחלה לך בינתיים במקום, שאת יושבת בינתיים ליד מישהו שאת לא סובלת ומתרחקת ממנו כי הוא לא מפנה לך מקום בשולחן אז הזונה הכיתתית שאת עוד יותר לא סובלת תתחיל לצעוק ולצחוק מהמקום שלה ותצטרכי גם להתחיל להתעסק איתה, ואז יישבר לך לגמרי וכל העצבים והסתכול יתפרצו ותתחילי לדמוע באמצע הכיתה כמו ילדה מפגרת. נשמע מהנה, הא?
עכשיו גם לא נכחתי באף אחת משיעורי המתמטיקה כי שרפתי שלוש שעות בתור ליועצת, אז אני צריכה להשלים ממישהי מעצבנת את החומר של היום ולשמוע בדיוק מה הדרישות, ולקוות שאולי החדשה שגירשתי (לא בדיוק גירשתי, פשוט שמתי את התיק שלי במקום שלי ואמרתי לה שתעבור למקום אחר כי אני לא רוצה לשבת ליד המעצבן ההוא ובכלל, להתארגן כדי שארבעתנו נוכל לשבת יחד קרוב זה היה מיני-מבצע צבאי של שמירת שני שולחנות ע"י בנאדם אחד) עדיין לא מצאה עם מי לשבת וככה אולי אני אנצל מהקרציה שצפויה להדבק אלי ואז אני גם לא אתרכז בגללה ואתפרץ אליה כל שתי דקות ואז כמובן שהצדיקות השכבתיות יקפצו עלי כי אני לא נחמדה אל המסכנה חסרת החברים (מעניין למה
). לפחות יש לי עוד שבועיים שלמים כדי לגמור עם העבודה במתמט' - בעוד שבועיים תהיה הבחינה עליה ורק באותו יום המורות למתמט' יאספו אותה..