אני מתה.

De-Panther

New member
ומה את מתלוננת??../images/Emo46.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ביום ראשון אני גומר שעה שביעית אחרי שעתיים מתמטיקה עם מורה ששונאת אותי
ביום שני שעה תשיעית ביום שלישי שביעית ביום רביעי שביעית וביום חמישי תשיעית
ואין לי שום שעות חופשיות כאלו של חלון
וזה חצי שעה ויותר להגיע לבית ספר ועוד חצי שעה ויותר כדי לחזור
והמזגן ברוב הכיתות או חלש או לא עובד

YaLdoNet 4 EveR

New member
הביצפר שלי זונה! ../images/Emo46.gif ../images/Emo176.gif

אז ככה. תמיד שעה ראשונה היא ברבע לתשע, ושעת אפס זה ... שבע וחצי או רבע לשמונה. נראה לי. אוקצור, הודיעו שיבטלו את השעות אפס אז מה הביצפר עשה?! הכריז ששבע וחצי נחשב שיעור ראשון!
חוצמזה הביצפר די בסדר.. שישי אף פעם לא לומדים בתיכון- ועכשיו גם החטיבה לא לומדת שישי.. ובחלק מהימים אני מסיימת ברבע לארבע אבל זה סביר כי יש רק יום אחד שאני מתחילה מוקדם ומסיימת מאוחר (נקווה לא למות X_x
) ו.. בעע! ומה זה שעה שמינית?!
אצלינו יש גג ארבעה שיעורים!
טוב אבל אצלינו כל שיעור שעה וחצי. -_-

patito ƒeo

New member
את באמת מתה!! ../images/Emo107.gif

מה זה את מעתיקה חתימות?!?!?! מה זה?!!?!?!?! אהה שניצל שלי, יהיה טוב ואת תעברי את זה
.. תביאי דיסקמן או משו.. o_O תמיד תוכלי להציק לי בפלאפון :D <"שלום, הזמנת פיזה עם זייתים?"> מתה עלייך י'פרחה

Meijen Shaggy

New member
אני היחיד שממש מרוצה? ../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

ביום א' ו-ד' אני מתחיל ב- 9:25, יום א' זה היום היחיד שאני מסיים ב- 15:00, בכל שאר הימים אני מביים ב- 14:00, וביום ו' אני מסיים ב- 11:00.

De-Panther

New member
אתה בקולנוע?? כי מה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בעצם יש לך לביים??
*אורן תופס את מייג'ן על שגיאת הקלדה* *אורן נסקל*

Night line

New member
../images/Emo98.gifאני מרוצה יותר, בצדק: ../images/Emo124.gif../images/Emo98.gif

יום ראשון- 9:50-12:35 יומשני- 8:00-10:35 יום שלישי- 9:35-13:30 יומרביעי- 9:50-15:10 יום חמישי- 11:05-15:10 יום שישי- חה!

Minerva

New member
איך לכולם...

יש מערכת כזאת פנויה בי"ב ורק לי זה אף פעם לא קרה?!

שניש

New member
כיף לך ../images/Emo11.gif../images/Emo56.gif

אני מסיימת בארבע כמעט כל יום (חוץ מהימים שאני מסיימת בארבע וחצי ,כמובן ;-P) אני לומדת בפתח תקווה וגרה בשוהם ולכן גם כשאני גומרת ,אם יש לי מזל ויש הסעה באותו הזמן ואני לא צריכה לחכות, לוקח לי בערך שלושת רבעי השעה להגיע הביתה
אבל אני לא מתלוננת

Hermione HP

New member
לא פייר. ../images/Emo20.gif

*אנחנ* כל יום מתחילים בשבע וחצי, ומסיימים בחמישה לשלוש (אבל מגיעים עם ההסעות הדפוקות הבייתה רק בעשרים לארבע.
) בכל הימים פרט לשלישי וחמישי (שבהם מסיימים בסביבות שתיים, או משו, אני אדע מחר...
) ושני ורביעי זה ימים שכלללל השעות זה הנושאים הכבדים - שני, לדוגמא הוא: אנגלית, מתמטיקה, פיזיקה כפול, ביולוגיה כפול, כימיה וערבית...
*מרגישה מקופחת* הייתי יכולה לקבל יום חופש ביום ~שלישי~ אלמלא הקיצוץ המזוויע שעשו לנו.....
אנשים מרושעים וחסרי לב.

Marsha Figg

New member
לפחות את יודעת את השעות שלך...

אני לא יודעת אפילו אם תהיה לי בגרות! ויתרתי על גרפיקה שכל כך רציתי בשביל תיאטרון והסתפקתי במחשבים, ואפילו לא במגמה רק בחמש יחידות, ועכשיו זה מתנגש לי, שלוש השעות המסכנות של תיאטרון על 3 של מחשבים... אז רוב הסיכויים שלא ישנו את כל המערכת המזדיינת בשביל 2 ילדים ואני אצטרך לבחור איזה משהו שאני בכלל לא אוהבת כמו גיאוגרפיה או ביולוגיה או משהו במקום ללמוד משהו שעוד איכפת לי קצת ממנו, ויהיה לי חתיכת עומס בגרויות בי"ב... לפחות אין שעת אפס. שינו לנו לחלוטין את כל זמני הצלצולים. יום א' 8:40-15:20, או החל מ-10:30 אם אין מחשבים, יום ב' שמונה עד שלוש ועשרים, יום ג' כנראה עשר וחצי עד שתיים וחצי, רביעי שמונה עד שלוש עשרים, חמישי שמונה עד רבע לאחת, שישי שמונה עד כנראה 12. ונידפקתי במושבים בכתה כי באתי בזמן ולא הקדמתי (או שזו רק אני, זו תמיד פשוט אני) ליד אחת מ-4 הפרחות היחידות שתקעו בעיוני מוגבר, למרות שאנחנו 43 איש שם, המורה היא ככל הנראה בין המורות המשעממות ביותר בבי"ס ובייקום כנראה, שהיא פשוט טיפשה, ואפילו מיקוד לא יהיה לנו. אז למה כבר יש לי לצפות? אבל מצד שני, כשאני מעיפה מבט אחד בחתלתולונת חסרת השם בינתיים ששוכבת פה לידי בארגז, ישנה לה בתמימות, מתוקה שכמוה, אני שוכחת לרגע מהכל.
רחלי

PopPy

New member
יהההההה!../images/Emo99.gif

תמונה! תמונה! תמונה! תמונה! (של הגורה, כמובן!)

Marsha Figg

New member
סורק יבוא בקרוב.

מתי זה בקרוב? כשיהיה לי זמן מתי יהיה לי זמן? כשאבין מה לעזזל הולך השנה ואצא מהדיכי מתי זה יהיה? אין לי מושג, נראה שלעולם לא. הגורה ממש מתוקה. היא ישנה כרגע. אבל אל תגידי לאמא שלי, לא בדיוק מותר לי להכניס אותה הביתה.

אני היחיד שאין לו בעיה עם להגיע

הביתה ב4 ו5
יום בשבוע עד 1:45, יום אחר עד 11:30, יום אחר עד 17:00 בערך, יום אחד עד 15:30 בערך, יומיים עד 16:15 בערך. ואין לי בעיה עם זה בכלל. אה כן העבודה שחלק מהימים יותר קצרים לא קשורה כי לא לקחתי בחשבון את המגמות שניא אל עושה, אבל אני לא יודע מתי מגמת הערבית שלי ככה ששום דבר לא סגור.
.

די כבר לבכות! ../images/Emo11.gif

היום הכי ארוך שלי הוא 9 שעות יש לי 7 שעות בשבוע של כימיה טכנולוגית + אחת של סתם כימיה 5 שעות מתמטיקה, 4 פיסיקה, ו-3 ביולוגיה!! מה שאומר שיש לי מערכת שעות מאווווווווד עמוסה בנוסף, עד סוכות שיעורי חנ"ג שלי יהיו שיעורי שחייה (
) ויש לי חרא מחנכת שהולכת להגיש אותי השנה לבגרות בלשון, וגם תלמד אותי חיבור והבעה וספרות. מה שאומר 7 שעות איתה בשבוע. אבל אתם רואים אותי מתלוננת?! לא!!!! וגם אין לי זכות להתלונן כי בחרתי בזה! אז די כבר ! חלאס! אז אתם לומדים עד שתיים וחצי, או הו הו! אפשר לחשוב! מה לעשות, לא נעים, אבל אתם תתרגלו לזה ממש מהר, האמינו לי! יש אנשים שלומדים כל כך הרבה שכשהם מגיעים הביתה כבר מחשיך יש כאלה שנשארים לשיעורי עזר וזה חרא להם יש כאלה שהם באוניברסיטה הפתוחה ושאר דברים מגעילים אבל כל אחד יודע בדיוק למה הוא בחר במה שהוא בחר ומי שלא בחר בזה או שהגורל סתם מתנכל אליו - לייק דה! כמה שנים אתם חיים כבר? הלו!!! לא הגיע הזמן שתתרגלו? די לבכות משטויות. מותר לבכות רק למי שבאמת באמת מסכן, ולא מי שסתם באסה לו המעבר מהחופש ללימודים. כי זה בערך לכל העולם ככה.

Me 4eVer

New member
ברור שנתרגל..../images/Emo12.gif

אבל זו לא תהיה תחילת שנה אמיתית בלי להתבכיין קצת.

De-Panther

New member
אבל אנחנו מתבכיינים|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בגלל שזה הכיף שלנו
לקחו לנו את החופש אבל את ההתבכיינות לא יכולים לקחת מאיתנו!! ואני פשוט אוהב את החתימה שלך... כל פעם מחדש לקרוא אותה

PopPy

New member
אהא! זה אומר שמותר לי להתלונן!!../images/Emo6.gif

אוף איזה יום זוועתי.. מסתבר שהחלוקה במתמט' לא הייתה למוגבר ורגיל, אלא לרגיל, מוגבר א' ומוגבר ב' כשמוגבר א' זה 65-82 ומוגבר ב' זה 83-100. אני על 81 או 82 במתמטיקה, וכל החברים שלי במוגבר ב'! חסרה לי נקודה או שתיים כדי להצטרף לשם, ובמילא לומדים כמעט אותו דבר רק בקצב קצת שונה בשניהם, אז מה לעזאזאל הבעיה לצרף אותי לשם?! לא ילך - אני ארד חזרה למוגבר א' דאמט! אבל לאאאאאא... תגיעי לבצפר ברבע לשמונה, עד שמונה וחצי תלמדי פיזיקה עם מורה בת 90, ואז בעשרים לשמונה אחרי שתגלי מה החלוקה ושאת משובצת במוגבר א' בלי אף חברה נורמלית ועם קרציה שתדבק לך לנשמה - רדי ליועצת כדי לבקש ממנה להחליף הקבצה. בתור הענק ליועצת תחכי משמונה וחצי עד עשרה ל11 (!!) כשכל שתי דקות מגיעה פרחה אחרת שלא עברה מבחני מעבר וצועקת עלייך "ילא ילא אני עכשיו!" ואחת שצועקת עלייך "ילא ילא לכי אני קודם את ב-י' אין לך משהו חשוב אני ביב' יש לי בגרויות אני מפספסת חומר חשוב!", תעני לה "איזה יב'? את לא יודעת אם ישאירו אותך ביא' עוד שנה או יעיפו אותך מכאן.. ובכל מקרה ממה שאני רואה השיעור הנוסף שאת מפספסת לא ממש ישנה משהו.." והיא תתחיל לצרוח עלייך בחזרה עד שתקבלי כאב ראש ענק. בינתיים תצלי בחום נוראי בכוך קטנטן בתור שם, וכל פעם יצוץ מישהו שיגיע בליווי מורה או מישהו עם הורה שידחוף אותך עוד שניים-שלוש מקומות אחורה בתור, ואז תצוץ המנהלת ותקח את היועצת לרבע שעה וכשהיא תחזור ותנסי להכנס אליה היא תגרש אותך ותגיד לך שאין לה זמן למרות שאחרים נכנסו אליה ואת היית שם קודם. כשכבר תצליחי להפטר מהפרחה (שילוב מוצלח של אלימות פיזית מתונה, חיוך מלאכי לכיוונה של היועצת והרבה יללות) ולהכנס סוף סוף - היא תודיע לך שזה הציון שלך ואם את רוצה לערער תפני למורה שלך שהפנתה אותך ליועצת של השכבה שלך שהפנתה אותך למורה שלך.. -"אבל רגע, אני צריכה עוד משהו!" תעני בניסיון נואש למשוך קצת זמן וגם כי את באמת צריכה עוד משהו - להתחיל להתעסק עם עיריית בת-ים המייאשת מבחינת ההסעה לכפר הירוק של האונ' שבועיים מראש אחרת במקרה הטוב תגיעי בסוף הסמסטר לשני שיעורים, אבל היא בתגובה תגרש אותך מהחדר שלה ותשלח אותך לכיתה. בכיתה תגלי שהמורה לשל"ח כבר בשיעור הראשון צועקת על הכיתה, שיש מישהי חדשה בכיתה שנשרה מכיתה מדעית ועברה לכיתה שלך והיא התנחלה לך בינתיים במקום, שאת יושבת בינתיים ליד מישהו שאת לא סובלת ומתרחקת ממנו כי הוא לא מפנה לך מקום בשולחן אז הזונה הכיתתית שאת עוד יותר לא סובלת תתחיל לצעוק ולצחוק מהמקום שלה ותצטרכי גם להתחיל להתעסק איתה, ואז יישבר לך לגמרי וכל העצבים והסתכול יתפרצו ותתחילי לדמוע באמצע הכיתה כמו ילדה מפגרת. נשמע מהנה, הא?
עכשיו גם לא נכחתי באף אחת משיעורי המתמטיקה כי שרפתי שלוש שעות בתור ליועצת, אז אני צריכה להשלים ממישהי מעצבנת את החומר של היום ולשמוע בדיוק מה הדרישות, ולקוות שאולי החדשה שגירשתי (לא בדיוק גירשתי, פשוט שמתי את התיק שלי במקום שלי ואמרתי לה שתעבור למקום אחר כי אני לא רוצה לשבת ליד המעצבן ההוא ובכלל, להתארגן כדי שארבעתנו נוכל לשבת יחד קרוב זה היה מיני-מבצע צבאי של שמירת שני שולחנות ע"י בנאדם אחד) עדיין לא מצאה עם מי לשבת וככה אולי אני אנצל מהקרציה שצפויה להדבק אלי ואז אני גם לא אתרכז בגללה ואתפרץ אליה כל שתי דקות ואז כמובן שהצדיקות השכבתיות יקפצו עלי כי אני לא נחמדה אל המסכנה חסרת החברים (מעניין למה
). לפחות יש לי עוד שבועיים שלמים כדי לגמור עם העבודה במתמט' - בעוד שבועיים תהיה הבחינה עליה ורק באותו יום המורות למתמט' יאספו אותה..

למעלה