אני מתה.

אני מתה.

מתה. יום ראשון- עד שתיים וחצי יום שני - עד אחת יום שלישי - עד שתיים יום רביעי - עד שלוש ורבע יום חמישי - עד שלוש ורבע יום שישי - עד אחת גם יש לי יום שישי וגם עד שעות כאלו!!! ועוד ביום חמישי אין לי כלום לפני השעה השמינית ואני הולכת הביתה וחוזרת!! מי אמר החיים בזבל? מסכימה איתו

סורי שניצ...אני מרחמת רק על ../images/Emo141.gif

עצמי
כל יום (ראשון,שני, שלישי, רביעי וחמישי *שישי חופש
*) אני מתחילה בשבע וחצי... שעת האפס בוטלה בכל מקום חוץ מאצלנו...
ראשון ושני עד 15:15... שלישי עד 12:45... רביעי עד 13:40... חמישי עד 14:30... למה מתעללים בנו??????

נכון אבל...../images/Emo141.gif

את לא צריכה להתעורר בחמש וחצי בבוקר כדי להיות בשבע וחצי בבית הספר מחר וללמוד שעתיים טימטומטיקה עם מורה שהקול שלה מעיר מתים כשהיא לוחשת!!!!!!! ולדעת שאם היית מחליטה לפרוש מטימטומטיקה מואץ היית מתחילה ללמוד בתשע....
בעעעעעעעעעעעעעע........ ולך גם אין בית ספר דפוק עם תלבושת אחרידה שמורכבת מחולצה מעפנה של H&O עם הסמל של בית הכלא.... ולך גם אין מורה שקוראת לך אדידס... ולך אין גם ילדים בכיתה שבטוחים שאת שיא החננה ונדהמים לשמוע שלא הכנת שעורים לחופש... והכי גרוע לך אין אבי שץ ורינת נוח בכיתה!!!!!!

PopPy

New member
את בוכה?! תראי את שלי!

יום ראשון - עד שתיים יום שני - מרבע לשמונה עד אחת, אבל אני חוזרת בארבע וחצי יום שלישי - עד ארבע וחצי (!!!!!!!) יום רביעי - מרבע לשמונה עד שלוש (!!!) יום חמישי - עד שלוש יום שישי - עד אחת ואין לנו מזגנים!! שמו אותנו בקומה השניה בכיתה בכיוון הכי מחורבן עם הכי פחות אוויר, חם בטירוף ולחטיבה? לחטיבה יש מזגנים עם מבנה חדשה וכיתות חדשות
אנחנו? י-יב שעושים בגרויות? טחחחחחח.. לא צריך אוויר. כיתות ז ו-ח? לומדים קשה מאוד ועד מאוד מאוחר, חובה מזגנים. אם היו עושים את המעבר הזה בשכל, התיכון היה הולך למבנה החדש והחטיבה ליותר ישן והלא ממוזג, ואז בחטיבה סובלים קצת ואז עוברים למבנה ממוזג. אבל לא! בשביל מה! חטיבה במיזוג ותיכון לא! הם ממוזגים ואנחנו אפילו לא התקרבנו לאוויר קר! והם אפילו לא משלמים על זה!

HaMsTeR

New member
יש בתי ספר שיש בהם מעלית?../images/Emo12.gif../images/Emo118.gif

ואתם גורמים לבית ספר שלי להשמע ממש טוב... יש לנו מזגנים בכל בית הספר (כולל מסדרונות וכאלה...), החטיבה היא רק על קומה אחת, והמערכת שלי היא- יום ראשון- עד 12:40 יום שני- עד 12:40 שלישי- 13:30 רביעי- 13:30 חמישי- 13:30 שישי- 11:50 אמרו לנו שהיה איזה משהו שמקצצים את שעות הלימוד, לא יודעת, אבל בכל מקרה- יוצא שאני לומדת שעה פחות מבשנה שעברה, והשעה שקוצצה היא מתמטיקה!!! איימ סואו האפייייייי! 4 שעות מתמטיקה בשבוע במקום 5... זה נפלא

PopPy

New member
לא נראה לי../images/Emo12.gif

והבצפר שלך נשמע ממש, אבל ממש ממש טוב! אני גם רוצה מערכת כזו! ומזגנים!! יש לנו 5 שעות מתמט', 5 אנגלית (והחליפו את המורה לאנגלית, אולי עכשיו נתחיל גם להתקדם בחומר כי אנחנו לומדים בערך את אותו חומר מכיתה ז'.. כולם חייבים ללכת ל-5 יחידות אבל אני ממש מקווה שיחלקו בכל זאת להקבצות, אני רוצה דוברי!), 3 ספורט (פויה), 4 (!) כימיה מוגבר (למה אני עושה את זה, שמישהו יזכיר לי?). איכסה מקצועות. אבל אני יוצאת ביום שני וזה השעה היחידה לשל"ח אז אני בעצם השנה לא לומדת של"ח ^-^ אני רק מקווה שהסיורים גם לא יהיו בימי שני כי אם כן אני בבעיה..

HaMsTeR

New member
אולי הביצפר נשמע טוב, אבל../images/Emo118.gif

זה ממש ממש לא כייף ללמוד בשכבה שיש בה בערך 150 אנשים, ומתוכם רק משהו כמו 15 נחמדים, ואני בקשר עם משהו כמו 5 מהם... וכל השאר ממש ערסים ופרחות ובלעעע. הם מעצבנים נורא. אני מעדיפה מערכת שעות גרועה ובלי מזגן, מאשר להיות בשכבה המטומטמת שלי.

PopPy

New member
כן אבל אצלי אין את הבחירה הזו - גם

מערכת שעות גרועה, גם אין מזגן, גם שכבה דפוקה. מכל השכבה, אני יכולה לעשות לך רשימה ממש מצומצמת של האנשים הנורמלים בא ומתוכה החברים שלי. זה מסתכם בלא יותר מ-25 נורמלים בכל השכבה (ארבע כיתות, בשתיים מהן 40, באחת בערך 30 ובאחת 25).

Marsha Figg

New member
25 אנשים שלמים?../images/Emo54.gif

כיף לך... אצלי זה לא שיש נורמלים, יש, אבל הם לא הכי אוהבים אותי... *בדיכאון טוטאלי ומוחלט*

PopPy

New member
25 נורמלים מתוך מאה ומשהו,

מתוכם אני מסתובבת בעיקר עם בערך עשרה, כי השאר לומדים יחד בכיתה ט4 והם יותר מגובשים ביניהם.

Me 4eVer

New member
אתי גרה בבת ים!../images/Emo3.gif

בטח יש לה כפול פרחות..o_O אהה.. יש לי פרחה בת ימית חדשה בכתה..!

PopPy

New member
יאפ.. פרחות, ערסים, ורוסים - זה

בעיקר מה שיש לנו בשכבה. כבר יצא לי לציין פעם או פעמיים (או שלוש.. ארבע.. כמה עשרות פעמים..) שיש לי יותר רוסים מישראלים בכיתה, נכון? אבל עכשיו המחנכת החדשה שלנו החליטה שבישראל צריכים לדבר עברית כי למרבה ההפתעה רוסית היא לא השפה הרשמית במדינה (עדיין), אז לפחות בשיעורים היא תציק להם כדי שלא יזיינו את השכל בצעקות ברוסית בכיתה. בהפסקות אי אפשר להמלט מזה, זה בכל מקום. רוסית בכל חור, לפעמים נדמה ששומעים יותר רוסית מעברית במסדרונות.. ויש כמובן את הפרחות שעליהן שמעתם ממני מספיק, וערסים אופיניים וגם ערסים שהם סטייליסטים-וואנאבי (וזה לא נראה טוב, תאמינו לי), מעט מאוד פריקים/יות בעיקר בשכבה שלנו ואלה שנשארו - או שהם נכללים בקבוצת ה"נורמלים" שלי, או שהם סנובים מגעילים (בעיקר מכיתת ספורט).

Night line

New member
בדיוק מה שיש לי!רק בלי רוסים../images/Emo124.gif

אני שכנתך מחולון, באזור הפשע- בין ג'סי כהן לבין בן-גוריון, ואצלי יש בדיוק מה שאמרת רק שבמקום טונה רוסים תוסיפי עוד קצת ערסים, עברייני צעצוע וערסים-סטייליסטים-וואנאבי. אממ וכיתת ספורט אין לנו. יש אצלכם מגמות טימטומציה
כגון "הכוון" או "אתגר" ומב"ר- מפגרים בעלי רצון.

למעלה