אני מתההההה

גילה25

New member
אני מתההההה

אתמול בעלי הודיע לי שהוא במלחמה אצל אמא שלו וביקש אני לא יריב איתו. יש לי ילדה בת חמש בבית וילדה בת שבעה חודשים. הוא אמר ויודע שאמא שלו לא תוכל להיות אצלנו יותר מיומים מסיבות משונות שהוא יודע ופירט אותם. שאלתי מה לאחיות שלך לא אכפת ומה איתם. הוא ענה שיש להם ילדים.ושיש סדר עדיפיות . להם יש חדר ביטחון. מה עושים כל הלילה לא ישנתי מפחד.

smagi

New member
מה זאת אומרת להן יש ילדים...

ומה לכם אין ילדים??? ואם יש סדר עדיפויות זה אומר שאת אמא שלו הוא מעדיף יותר ממך ומהילדים? אם בעלי היה הולך לאמא שלו למלחמה הוא היה נשאר אצלה גם כשהמלחמה היתה נגמרת!!!!

גילה25

New member
בעלי תמיד מעדיף את אמא שלו

וזה מאוד כואב לי. האמת שחשבתי לארוז לו תיק ולהחליף את המנעול של הבית. אבל אני שואלת את עצמי אם זה הפתרון הנכון.

נוי3

New member
אם זה סדר העדיפויות שלו...

אז נראה לי שזה הפתרון הנכון. למה שלא תהיה חלוקה בינו לבין אחיותיו בשמירה על האם בזמן מלחמה??

נוי3

New member
ובצדק...

נסי לשבת ולדבר איתו, אולי להציב לו אולטימטום ???? מה הוא מצפה שאת תעשי בזמן מלחמה???

gil2739

New member
אולי כדאי לך לשתף פעולה

תנתקי את עצמך מהכאב, למרות שזה מאד קשה, ותנסי להיות יחד איתו. תתיעצי איתו אם כדאי להתקשר אל האמא. תשאלי אותו אם יש לה פחדים, תראי בה התעניינות, ותהפכי את לגורם היוזם. למרות שהמצב נראה מחורבן, יכול להיות גם הרבה יותר גרוע. לעניות דעתי, תנסי להזרים גלים חיוביים למערכת ולנסות לשפר איתו את היחסים. אולי תקני לו מתנה אישית, ותדליקי נרות ריחניים, תסדרי לו ערב רומנטי בהפתעה אחרי שהילדים יישנו. אולי אחרי שנולדו לכם הילדים הוא הרגיש זנוח, ובאיזה שהוא מקום בתת ההכרה אצל אמא הוא מקבל את תשומת הלב שרצה לקבל ממך. אני מאמין שזה הפיך למרות שזה דורש השקעה.

omizu

New member
המון זמן לא הייתי, הפיוז פשוט קפץ

לי עציון תסלח לי על ההכללות....... תגידו לי הגברים אתם נולדים דפוקים או שזה קורה לכם עם הזמן?! אשה עם 2 תינוקות בבית גם צריכה למצוא כוחות להבין, לפרגן ולפנק את בעלה כי הוא רוצה לעזוב אותה וללכת לשמור על אמא שלו?! אנחנו לא אמהות שלכם קלטתם?! אנחנו רק מאהבות שלכם ושותפות בדיל הזה של משפחה וילדים, הוא הגבר בבית - שיתנהג ככה אלה הילדים שלו!!!!!!! עם התנהגות כזו באמת לא פלא שהרבה מעדיפות להכנס להריון מבנק הזרע כי לגדל ילד בן 30 של מישהי אחרת זה באמת יותר מדי! איכס, בא לי להקיא

גילה25

New member
הבעייה לא התחילה ממתי שהילדים

נולדו. הבעייה שבעלי תמיד דאג וגם בצדק לאמא שלו. וחושב שהיא בעדיפות ראשונה. לא משנה מה יהיה.

gozala

New member
סליחה גילה, את מצדיקה אותו ../images/Emo12.gif

אני כאן אורחת בפורום, קפצתי להציץ כי פתאום המשפט שלך קפץ לי! ציטוט מדברייך: "הבעייה שבעלי תמיד דאג וגם בצדק לאמא שלו" מה אם כן משתמע? שאת מצדיקה אותו, או שהייתה זו שגיאת ניסוח? ומה שיש לי לומר בעניין, כרגע את חייבת "להתכופף" למצב הבלתי-נסבל הזה (איך הוא בכלל מעז)? חכי... שהילדים יגדלו ותגלי יום אחד (אם תצליחו להחזיק מעמד ביחד) שהכוח נמצא בידייך. כי מי ש"מנצח" יוצא מפסיד בסופו של דבר בחיי-הנישואין. דא עקא שאם אחד מנצח בנישואין, בסופו של דבר שניים מפסידים.

גילה25

New member
אני מצדיקה את בעלי לא בעינין הזה

כי אם הוא לא ידאג לאמא שלו . גם האחיות שלא לא דואגות ולא אכפת להן.

gozala

New member
הכל עניין של סדר עדיפויות ../images/Emo88.gif../images/Emo127.gif

קודם כל אני והמשפחה שלי: האשה והילדים! המעגל הבא סביב הגרעין הזה הוא קרובי המשפחה. ברגע שבנינו בית ומשפחה אנחנו הגרעין שסביבו מתנהלים קרובינו במעגלים נוספים, החמות היא במעגל היותר חיצוני עם כל הכבוד ואת הדברים העקרוניים האלה, צריך להבין ועל פיהם לחיות.

amitmom

New member
מהההההה זהההההההה?!

גילה חביבתי. תארזי לבעלך היקר את המזודה כבר מעכשיו. כאלו בלבולי מוח כבר מזמן לא שמעתי. תודיעי לו שאם הוא אצל אמא שלו את הולכת לאמא שלך ולא בטוח שתחזרי בסוף המלחמה. איזה סדר עדיפויות עקום יש לבעלך? לא מזיז לו על הילדים שלו? עליך? אני עצבנית רצח עכשיו..חביבתי, קבלי מלוא הטנא חיבוקים ובאותה נשימה כמה צ'פחות לבעלך.

arem12

New member
בעלי כניראה רוצה

להיות צמוד גם להוריו והציע שאני אסע לחברים לקיבוץ בדרום בלעדיו... אוףף אני נהייתי לחוצה מהמילחמה הזאת. מה עושים? אני אמורה ליסוע אם הילדים שלי ולתת לו להישאר כאן?

למעלה