אני מתההההה

Night Light

New member
ואני הייתי מציעה דווקא

חמתי כמו - מי שמעלה את חמתי...

ואם בחידודים עסקינן

במגילת אסתר-"וחמתו בערה בו"(בו-ולא בה?), מצד שני-"וחמתו שככה",(ואולי מלשון שככה יהיה לי טוב(מי אמר שחמות זה טוב?) ואני חשבתי שלאחשורוש לא היתה חמות.

gozala

New member
הוא ביקש שלא אריב איתו ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

זה לא נושא ל"מריבה" זה הרבה יותר גרוע! ריב הוא דין ודברים... יש דברים שאין טעם לריב עליהם אפילו.

גילה25

New member
חמותי היקרה לבעלי

אפילו את הבנות שלה לא יכולה לראות בבית שלה. היא רוצה רק את הבן שלה .

גילה יקירתי,

אם זה המצב, תגידי לו שאת והילדות באות גם כן. ותגידי לו שלא יריב איתך כמו שהוא אמר לך לא לריב איתו.

ר של ניב

New member
מספר דברים שהייתי אומרת לו

אתחיל בזה שבהחלט לא הייתי שותקת. 1. איך היית מרגיש אם אני הייתי מעמידה אותך במצב כזה? 2. בו נתחלף, אני אלך להורי ואתה תשאר פה עם הילדים, למה זה ברור שאת צריכה להשאר איתם הם גם שלו. 3. אולי אמא שלו תבוא אליכם, הרי זה בטוח יותר קל מכל פתרון אחר. 4. סדר העדיפויות של אחיות שלו נכון, וכדאי שינהג כמוהם. אני לא אומרת לעזוב את אימו לבד אם היא כזו נשמה טובה, אבל למצוא דרך באמצע. 5. לא לריב על דבר כזה זו דרך אחרת להגיד לך לסתום את הפה ולהצדיע לכל דבר שאומר, פה זה לא אפגניסטן, מצטערת. אני אומרת לבעלי על מקרים כאלה שיקח אישה עיוורת אילמת וחרשת שלא רואה ולא שומעת ולא מדברת. לא מקובל בכלל. בהחלט יש מקום לדבר על זה, הרי זה בסיס ליחסים טובים בין בני הזוג. למה את צריכה לא לישון כל הלילה בגלל זה.

הגנובה

New member
שלום גילה...

ניסיתי לענות לך היום כל היום - אבל משום מה לא הצלחתי להכניס הודעות לפורום...אפשר לשאול בת כמה אמא שלו ואם היא בקו הבריאות?

גילה25

New member
כן

אמא שלו בת 80. לא בריאה . הבעייה שלא שולטת בעצמה בשום דבר. ואני גרה בדירה קטנה. ובטוח שאם תהיה צפירה היא לא תיתן לנו לטפל בילדים. והוא גם אמר את זה. וחוץ מהילד שלה היא לא יכולה לראות אף אחד בבית שלה.

למעלה