אני מתבייש

EverMan

New member
הם לא רוצים יותר מישע , אבל זה

לא כל מה שהם רוצים. למשל סוגיית הפליטים , המים , ירושלים , הכלכלה , כל זה לא פתור.

iKilledKenny

New member
אבל זאת לא פגיעה במקרה זהזה זאת

הגנה עצמית... ואני לא נותנת לפאנטים (שרוב העם תומך בהם) לנהל את חיי להפך אני עושה הכל כדי שזה לא יקרה.

EverMan

New member
ממש לא.

אין פה הגנה עצמית. הגנה עצמית זה כאשר אתה לא מעורר את זה.

iKilledKenny

New member
אנחנו לא עורננו את זה!!

גם אם כל הבולשיט של הכיבוש זה נכון זה לא נותן להם זכות להרוג אותנו... ויש מקרים בהם לצד ש"עורר" יש זכות להגנה עצמית.

EverMan

New member
אז למה הם עושים את זה ?

הא ? למה את חושבת שהם עושים את הטרור הזה ? כי בא להם ? כי שמח להם ? כי הם "רוצים לזרוק אותנו לים" ? 3.5 מיליון איש ? בבקשה ... וכן , בהחלט יש מקרים. אבל במצב של היום , רוב המקרים לא כך.

Moledet972

New member
כל מה שאמרת..

- כי בא להם. - כי שמח להם. - כי הם רוצים לזרוק אותנו לים, או יותר נכון להחזיר אותנו לאירופה, אפריקה ואסיה. - לא כל 3 מיליון הערבים ביהודה, שומרון ועזה. חלקם. הטרנספר זה לא עונש, זו דרך לסיום המלחמה.

EverMan

New member
אוי באמת , ילדותי מצידך.

כל מה שכתבת שם. ולא , לא חלקם , מיעוטם הגורף. וזה ועוד איך עונש !

iKilledKenny

New member
אהה אז אתה אומר שהכיבוש מצדיק את זה

שהם הורגים אותנו??? מותר להם בגלל הכיבוש??? ולכל אדם יש זכות להגן על חייו אם הוא נמצא במצב של סכנה גם אם הוא עורר את זה לפני!!!

EverMan

New member
דיי כבר עם הדמגוגיה בשקל הזו !

אני אומר לך שוב ושוב ושוב וזה לא יכנס לראש הקטן שלך ? לא מותר להם לעשות טרור בגלל הכיבוש ! זה לא מצדיק ! אבל זה כן ברור שהם מתמרדים נגד צה"ל בשטחים שלהם ! ולא , לאזרח שהולך ומכניס למישהו סתירה ואז הם מתחילים ללכת מכות ואז הוא עף לכלא, הוא יאסר על רצח , לא ישוחרר על הגנה עצמית ! זה רצח לכל הדעות !

iKilledKenny

New member
לא דיברתי על "התמרדותם" נגד צהל

דיברתי על העובדה שהם תומכים בהרג של חפים מפשע...ותתפלא בהרבה מהסמלים של הרשות הפלשתינאית יש ציורים של המפה של ישראל (חוץ מהגולן) צבועה בצבעי הדגל שלהם. זה נראה לי אמור לרמוז על משהו....

EverMan

New member
תומכים בהרג חפים מפשע

כנקמה , בדיוק כמו שאת מוכנה להחזיר על כל פיגוע , ובדיוק כמו שאת כנקמה רוצה להעיף את כולם , ובדיוק כמו שאת מוכנה להרוג חפים מפשע בשביל לעזור לעם שלך.

Moledet972

New member
לא להרוג חפים מפשע.

אלא להסכים לנפגעים אזרחים כדי לסכל פיגוע. המטרה של הפעולה היא לסכל פיגוע. אם יש גם נפגעים אזרחים, זה לגיטימי לעיתים

iKilledKenny

New member
אהמ.....לא!!!!

אם אני תומכת בהרג של מישהו אז זה מחבלים!!! ולא אנשים תמימים!!! אני פשוט אומרת שמה לעשות שאנשים חפים מפשע מתים בתאונות וטעויות!! הם תומכים בהרג מכוון של חפים מפשע.....

EverMan

New member
הם לא תומכים בדבר.

עצם זה שהם חפים מפשע כבר מונע מהם לתמוך בדבר ! ולא ! 3.5 מיליון איש לא שונאים אותך בדם סתם ככה ! תפנימי כבר ! תפסיקי לשנוא ותתחילי להבין ! את הולכת ראש בקיר עם שנאה במקום עם היגיון ! את מוכנה לטרנספר ולהרוג 3.5 מיליון איש ללא כל סיבה מלבד זה שכמה פאנטים פוגעים בך מתוכם. למה שילד מכיתה כלשהי מושך לך בצמה , וכל הכיתה שלו צוחקת (משמע תומכת) את לא מעיפה מהבי"ס את כל הכיתה ? כי ככה זה לא פועל ! פועלים נגד הפושע , לא נגד האוכלוסיה שלו !

Moledet972

New member
נכון...

אבל, כשהפושעים הם אנשים ניכרים מהאוכלוסייה, מחפשים פתרונות יותר ניכרים מאשר נסיון לעצור את הפושעים. במקרה שלנו מוצא פתרון, להעביר את הערבים למקום אחר. ישנו עוד פיתרון - להעביר את היהודים למקום אחר. יש עוד פתרון - לנסות לחנך את הערבים לשלום, וכו´. יש עוד הרבה פתרונות. אני אישית תומך בניוד של מרבית ערביי יש"ע.

EverMan

New member
תוכיח שהם חלק ניכר מהאוכלוסיה

ולא באמצעות סקר שהוא תמיד מגמתי ובהחלט לא תמיד נכון. במקרה שלנו , יש לנו משטרה , יש לנו חוקים , שם אין , אתה מצפה שיהיה שלטון חוק שהחוק בידיים של צה"ל ? איך זה ? אתה אישית תומך בלהרוג חצי מהם במסע ובדרך ובמקום , בעוד אני תומך בחינוך לשלום ובתקווה לעתיד.

Moledet972

New member
תגובה.

הרי לפני שנתיים היה שם שלטון "חוק". שם הייתה "משטרה" גם. אני אמרתי אחוזים ניכרים. אני מעריך שכ-20% מהאוכלוסייה שותפים פעילים בטרור. ע"י עזרה, חלוקת נשק, וכו´. עוד כ-30% תומכים בטרור. עוד כ-30% יתמכו בטרור אם הוא יעזור בחיסול ישראל. - למה החלטת שחצי אנשים ימותו? ממתי יש כזה אחוז תמותה בטיסות ונסיעות אוטובוס?

EverMan

New member
לפני שנתיים לא היה שם שלטון חוק

היה שלטון חוק עד סוף תקופת פרס בערך שעוד הם נלחמו בפיגועים ובמפגעים. אתה מעריך ? לפי מה בדיוק ? הרצון שלך שפועל כרגיל ? ממתי ? ששולחים אותך מאות-אלפי ק"מ באוטובוס , מהבית שאתה כה אוהב לשטח שבו אף אחד לא ישים עליך ולו חצי ז** , אז כן , לאנשים יש נטיה למות.

Moledet972

New member
איזה מאות אלפי קילומטרים?

עוד נגיע לירח ככה. המרחק מירושלים לרבת עמון הוא 100 ק"מ.

למעלה