אני מתבייש

Moledet972

New member
זה גם לא מאות אלפי קילומטרים

אני טסתי רבות לאירופה, ואף פעם לא ראיתי מישהו מסביבי שמת מזה,.

EverMan

New member
אתה לא עפת לגור שם , ובאת

בשביל לטייל וסבבה. לא הכריחו אותך לעבור מהבית שלך לשם לצמיתות עם הציוד המוגבל אחרי שנטשת את הכל מאחוריך !

EverMan

New member
אתה ידוע טוב כמוני

שאירופה לא תקבל אותם. מסיבה ברורה מאוד... אתה מדבר על מדינות ערב , לא על אירופה שבחיים לא תקבלם.

Moledet972

New member
בכל מקרה, יש מדינות דמוקרטיות

שאינן באירופה(למרות שאירופה יכולה לקבל כמה מאות אלפים של ערבים), וגם מדינות ערביות. ואם כל הערבים חיים בדיקטטורה, לא אנחנו אלו שצריכים לשנות את זה. אם הם מתלוננים על חיים תחת שלטון ישראל, שיעברו למדינות שלהם, ויחיו שם.

gilka

New member
אתה תוכיח

שהם לא חלק ניכר מהאוכלוסייה. ולא באמצעות סקר שהוא דבר מגמתי.

iKilledKenny

New member
אני לא מוכנה להרוג!!

וזה העניין כאן ההבדל ביניונו לבינם!! אני לא שונאת אותם אני בסה"כ הכל רוצה לחיות ...ורובם תומכים בלקחת את הזכות הזאת ממני. איך אפשר להשוות הרג של אנשים למשיכה בצמה????

EverMan

New member
צר לי שאת לא מבינה מטאפורות

את לא שונאת אותם ? אז למה את רוצה לפגוע בכולם ? תסבירי לי ...

iKilledKenny

New member
אני לא רוצה לפגוע בכולם

אני פשוט רוצה להגן על העם שלי....אני רוצה שהעם שלי יחייה ורוב הצד השני לא רוצה את זה. הבנתי את המטאפורה שלך אני פשוט לא חושבת שיש מקום להשוות בין משיכה בצמה להרג אנשים....צר לי שאתה לא יודע להבדיל בין שני המקרים.

EverMan

New member
נו באמת , למה לדבר באוויר

למה לדמגג ? את הרי יודעת שאני כן מבדיל בין המקרים .. זה מוסיף לך שאת מוסיפה את ההקנטות הללו ? אני הבאתי לך מטאפורה , אולי יותר קרובה לחיים שלך. להגן על העם שלך זה מכובד ויפה ומצוין. אבל שאת לא חייבת להרוג או לפגוע באחרים בשביל זה , זה יותר טוב.

iKilledKenny

New member
אני לא אומרת שאני חייבת

אבל מה לעשות שגם חפים מפשע נהרגים בתאונות וטעויות.

EverMan

New member
נכון !

אבל למה חייב להיות מצב שאנשים יאלצו למות בתאונות שאפשר למנוע את הגורם לטעות ? אפשר לשבת על הגדר ולא לתת לאף אחד לעבור למשל !

totony

New member
ענבר, ענבר...

יש פאנטים, ויש תומכים בפאנטים(תומכים בפאנטים=פאנטים), ויש גם כאלה שלא תומכים בפאנטים, אבל לא מתנגדים אליהם(גם הם אשמים בסופו של דבר)... זה הופך את רוב הפלסטינאים לפאנטים... ציטוט שלך:"את מניחה לעצמך לנהל את חייך בגלל הטרוריסטים , את נכנעת אליהם ואת דופקת את כל העם שלהם יחד איתם"- להזכיר לך: אתה הוא זה שרוצה להכנע להם בעד הבטחה מטופשת מצידם שלא להפעיל עלינו טרור... ומי שדופק את "העם" הפלסטיני הם לא אנחנו, אלא הטרוריסטים!!! קני דווקה צדקה מאד במה שכתבה...(חוץ מזה: לא קוראים לה קני- היא הרגה את קני
) ---------------------------------------------------------------------- אני מקווה שאף אחד לא שכח אותי... אני לא יודע בדיוק כמה זמן לא ביקר בפורום(חודש- חודשיים בערך), אבל יש הרגשה כאילו לא נכנסתי אליו כבר הרבה מאד זמן... אני יודע שהתגעגתם אלי...

EverMan

New member
טוטוני

אלא שלא מתנגדים , הם אנשים בדיוק כמוני וכמוך , שחושבים שזה לא בסדר , אבל אין להם מה לעשות נגד זה ... להזכיר לך , אני לא בעד להיכנע בדבר. אני לא בעד לקבל מהם שום הבטחה , אני נסוג בתנאים שלי למען אינטרסים שלי. וברור שהטרוריסטים דופקים את העם שלהם , אבל גם אנחנו עוזרים בכך לא פחות.

gilka

New member
אם אתה היית לומד אזרחות

אז היית יודע שלפעמים הזכויות מתנגשות אחת עם השנייה. במצב כזה המדינה חייב לבחור בין הזכויות, תוך שיקול דעת מעמיק. הפעם הייתה כאן התנגשות בין זכות הציחבור לביטחון/ ביטחון הציבור לבין סיכוי לפגיעה בזכות החיים של פלשטיני. אני מצטער אבל הבחירה מבחינתי היא ברורה. בקשר לכתבה בעיתון: בהחלט מעניין אותי יותר כשנהרג ילד ישראלי מאשר כשנהרג ילד פלשטיני. אני מצטער שהוא מת אבל אם אני הייתי מת מחר בפיגוע אז מחר היו מודעות שימחה בעיתונים פלשטינים (תאמינו לי- שעורי ערבית). לכן, כמה שאנחנו לא נאורים כמו שאנחנו רוצים להיות וכמה שאנחנו צריכים להתחשב יותר (ובאמת אנחנו צריכים) וכו´ אנחנו תמיד צריכים לזכור את המציאות ולהבין שמדינה דמוקרטית זה טוב מאוד ויפה, אבל כשמוקפים באויבים שהם לא דמוקרטים אז אין מה לעשות, אי אפשר להיות הכי נאורים בעולם כלומר: מדינה במצב שלנו (ועם אויבים כמו שלנו) בחיים לא יכולה להיות כמו מדינה במצב של שוויץ. אין מה לעשות

למעלה