אני ממש שמח שהם בסין...

רק שתבין גיל

בורא עולם לא מוגבל. האדם הוא מוגבל. מכאן שנצרות פסולה לחלוטין שאומרת שבורא עולם בעל את מריה וממנה הגיע ישו. בורא עולם לא צריך לבעול הוא אישות אחת ויחידה בעולמו ואם הוא היה רוצה להמציא את ישו אז היה ממציא את ישו בלי לבעול את מריה. האדם בא מעפר. בורא עולם נפח בנשמת האדם נשמה כמו שאתה מנפח בלון,האוויר שבבלון בא ממך. מכאן שהנשמה באה לאדם מבורא עולם שנאמר "נשמה שנפחת בי".

בורות מדרגה ראשונה

זה מראה שלא שיררת בצבא בכלל , מכיוון שהחיילים שמשרתים בצבא הם באו מבתים שומרי מסורת מרביתם. קומץ קטן הוא רפורמי או משהו יותר דפוק שנקרא אתיאסטי. הרבה חיילים מניחים תפילין לפני שהם יוצאים למבצע ואפילו בטלויזיה הם מרבים לומר פסוקים של שמע ישראל(80% מעם ישראל במגזר החילוני הם שומרי מסורת) לגבי בורא עולם, הוא אכן קיים. עצם הבריאה מעידה על נוכחותו. הפיזיקה לעולם לא יכולה להוכיח שאין בורא לעולם ההפך הוא הנכון. מדענים מעידים שיש בורא לעולם ובאשר למפץ הגדול זה דבר שבכלל לא קיים. פלנטה התנגשה בפלנטה אחרת ונוצר כדור הארץ. אתה בדיוק מזכיר לי את החסידה שהביאה את התינוק. רק כשהילד גדל הבין שזה לא נכון ,אבל אתה נשארת אותו ילד ,עם אותם מחשבות שרק בגיל הוא גדול. אם בניין קורס מה מקבלים? הרס או בניין חדש? (המפץ הגדול) השאלות שלך מכוונות אותי לשתי כיוונים - או שאתה חכם גדול או שאתה יותר טיפש מטיפש. החתימה שלך אכן מעידה כמה אתה "גאון" טוב שפוגשים אתיאסטגועל אחד כמוך בפורום ,מאשר לפגוש אתיאסטגועל בחיי היומיום.

רצון לשיוויון- לא יהיה לעולם

כל עוד מבקשים החילונים לצאת כנגד הוראות בורא עולם ,לעולם לא יהיה שיוויון. אתה רוצה שהיהודים הדתיים יעברו עבירות ,אתה רוצה שהם יעשו בדיוק מה שאתה מחוייב לעשות. הם מוכנים לעשות אם זה לא נוגד את חוקי התורה. ברגע שהתורה נמצאת באמצע ,הדתיים התקופפו לחוקי התורה ,מה שאתה לא.

מישהו ראה פעם "איירון שף"?

הגירסה המקורית של "קרב סכינים", ששודרה ביפאן. אמנם אין דמיון מושלם בין המאכלים, כי פה זה בסין ושם זה היה ביפאן, אבל הגיעו לתוכנית המון שפים שמתמחים בבישול סיני (זה כמו מטבח ערבי/יווני בשבילנו) והיו שם הרבה מאכלים סיניים. ביניהם היה גם המרק קיני ציפורים שראיתי על הגלגל. אבל זה לא הגיוני, אם מכינים את זה בשעשועון בישול אז זה חייב להיות טעים! וזה באמת המאכל היחיד בגלגל שראיתי בתוכנית (חוץ מהאורז כמובן
). אז מה זה עשה על הגלגל?

ראיתי בתוכנית של גידי גוב בערוץ 8

ואמרו שם שזה מאוד יקר אני לא זוכר אם זה היה קינים של ציפורים או משהו אחר של ציפורים יש גם הרבה סוגים של ציפורים כמו שיש דגים יקרים ודגים זולים

זה לא אחר. זה אותו הדבר.

זה מרק מקן של סיס – שמדביק את הזרדים לקן בעזרת הרוק שלו. זה נחשב למאכל תאווה שהיו מגישים לקיסר בסין. אבל בתפיסה הישראלית זה קצת מרתיע...

באיירון שף אמרו שזו סנונית

ובכל מקרה, אם זה כך אז חבל שבר לא קיבלה את זה כי היא כנראה יכלה לאכול את זה.

katam

New member
איפה אפשר לראות איירון שף ?

פעם ראתי בערוץ האוכל לאחרונה הם לא משדרים את זה

ny22

New member
מנהל
אני ממש מקווה שפרק הבא יודחו בר ואינה

ולא מוטי ופונדק. (לפי איך שזה נראה, אחד מהזוגות הללו הולך להיות מודח) אם כל ההערכה שיש לי לבר ואינה, אני ממש רוצה שמוטי ופונדק ישארו במשחק. בהתחלה חששתי שהתיימניות יודחו בלג הזה, אבל כפי איך שזה נראה עכשיו, זה לא ממש מה שהולך לקרות... ואני שמח שזה ככה!

ורדונה2

New member
גם אני אוהבת את מוטי ופונדק!!!

למה כולם שונאים אותם?
הם כאלה מצחיקים! ובר ואינה באמת פייטריות וחמודות, אבל מול שאר הזוגות האחרים- הן הכי פחות אהובות עלי/מבדרות אותי. אני כבר מלא זמן רוצה שיעופו וכבר רואים שזה לא הולך לקרות... העריכה די מגלה שהן הולכות להישאר עוד הרבה זמן בתוכנית. נותנים לנו לראות אותן הרבה ועם "מוזיקה מרגשת" כדי שנתחבר אליהן... עלי זה לא ממש עובד.

MotheRonit

New member
סיכום הפרק: PP מרוב צחוק

צריך לקרוא לזה "המירוץ ל... להספיק לעשות פיפי בפרסומות"

ניוניק

New member
תגידו, לא נראה לכם מהראיונות

שטום ואדל הודחו? בכל ראיון איתם הם היו פרצוף תחת, וגם הראו אותם לבושים שונה כך שההרגשה היתה שהם הולכים הביתה..

אורישקי

New member
את האמת? אני מקווה

למרות שמוטי ופונדק מאד מעצבנים אותי. טום ואדל בתכלס הזוג שלדעתי הכי פחות מגיע לו להיות שם. הריבים שלהם כבר התחילו לצאת מכלל שליטה, הקשר שלהם לא מוצלח והם די צעירים. התימניות למשל למרות שהן חלשות פיזית אמנם הן כן יודעות לחזק אחת את השניה והן כן לא מוותרות ולא מתבכיינות בחיים. ובר ואינה עם כל הנפילות שלהן בחיים לא ויתרו גם, ותמיד חיזקו אחת את השניה.

Zohar 01

New member
לטום ולאדל באמת לא מגיע

ובקשר לתימניות, לדעתי צריך להפריד בין שתיהן- אוסי בד"כ ממש לא חלשה במשימות. כרמית כן.

אני ממש מקווה שכן

טום אולי מצחיק ולא יותר מדי מפריע על המסך, הוא מסוג הדמויות עם הטיפשות המשעשעת שכיף לראות, אבל אדל ממש מעצבנת. במיוחד בקטע שלא משנה כמה טום ינסה, כשהוא לא יצליח היא תמיד תהיה שם כדי לעקוץ אותו ולרדת עליו, במקום לתמוך ולפרגן כמו שעושים כל שאר הזוגות כשמישהו לא מצליח במשימה. ברור שאין ביניהם שום אהבה (ולא רק מבחינה זוגית, אלא בכלל), הם כאילו סתם נתקעו אחד עם השניה, והפכו לזוג בחיים כי הם ילדים קטנים, טום איתה כי היא "כוסית" והיא איתו כי הוא "חתיך" ומאז זה פשוט נשאר ככה. או לפחות זו התחושה שמתקבלת מהם. רומנטיקה ברור שאין ביניהם. הוא אולי קצת מפרגן לה לפעמים, אבל היא בכלל מתנהגת כאילו הוא איזה לוזר שפאדיחה להראות איתו בטלוויזיה. לא פלא שהם נפרדו כל כך מהר אחרי שהתוכנית עלתה. :/

למעלה