אני ממש שמח שהם בסין...

גיל110

New member
איך אפשר לברוא דבר שנוצר כתוצאה ממשהו?

אגב, אם אתה טוען שיש אלוהים, חובת ההוכחה חלה עליך, ולא עלי, אבל ניחה.

shoham95

New member
ומה זה המשהו הזה?

ומי יצר את המשהו שיצר את המשהו שיצר את המשהו? אתה מבין למה אני מתכוונת? להתחיל אתך עכשיו דיון על האם אלוהים קיים או לא זה משהו שאני לא מתכוונת לעשות. אני גם לא אנסה להוכיח לך שהוא קיים. רק תבין שהפיזיקה לא סותרת את קיומו. (בדיוק כמו שהיא לא אומרת שהוא כן קיים)

ומי שיצר את המשהו הזה שיצר

את המשהו שבא לפניו ? משהו ,שזה לא משהו -זה משהו משהו.. אתה יודע מה? אתה לא משהו.

ומה אם

המפץ הגדול הוא חלק מבריאת העולם, וזה מה שקרה לאחר שאלוהים אמר "יהי אור"? יש לא מעט אנשים שהמדע והדת חיים אצלם בכפיפה אחת (ולראייה - בערך חצי מהמרצים שלי באוניברסיטה הם חובשי כיפה). הפנאט היחיד שאני רואה כאן הוא אתה.

הפנאט היחיד שאתה רואה הוא גילגועל

אני לא הפסיק להשמיץ אותך (גילגועל)מכיוון שאתה ביודעין ובמודעות משמיץ את התורה ומשמיץ את בורא עולם. אתה לא מחפש הוכחות לקיום הבריאה! אתה רק רוצה להקיא.. אז את הקיאה שלך תוציא בפורום חופש ,ששם, נמצא כל הג'יפה אני לא מתה על קידוש ה' אלא אני חיה על קידוש השם. ומי שיפגע במזיד ,לא תיהיה ברירה אלא להחזיר לו מלחמה שערה.

אפילו מנהל פורום חופש

כתב שהוא מקיים מצוות כמו הדלקת נרות חנוכה,אתה מבין גילגועל ,מנהל פורום שלא מאמין בבורא עולם מעיד שהוא מקיים מצוות, אז מה אתה תעשה בחנוכה את מה תדליק אולי איזה בית כנסת (מה פתאום שתעצור אותי המשטרה אהה- אני חזק רק בדיבורים אבל במעשים אני מלא פחדדד) מכאן אני קוראת לכל הכותבים כאן בפורום,מי שמרים יד על התורה ומי שמקלל את בורא עולם-יש לחפף אותו מהפורום שנאמר"והוצאתה את ברע מקירבך" הבנת את זה גילגועל, ואני לא אתפלא שאתה תתבכיין למנהל הפורום או שאתה תגיד לי שעברתי על חוקי הפורום אהה,הכנתי שעורי-בית דווקא עליך מתוך סקרנות גרידא אבל לפתע קראתי דברים שממש אורו עיני בכל מקום שמקטינים אותך אתה רץ למנהל הפורום ומבלבל את המוח על חוקי הפורום,זה רק מראה גילגועל איזה "גבר אמיתי" אתה.הצעתי לך,תנקה את פיך לפני שאתה חושב לכתוב.

גיל110

New member
חתיכת מסלפת עובדות עלובה שכמותך

המנהל כתב שהוא פועל לפי המסורת אבל בלי שום קשר דתי, בטח שלא מצוות! ואם הוא היה רואה את זה, הוא היה דורש שיחסמו אותך על הפצת שקרים בשמו!

כשאמרתי שאתה דפוק היה קייס לדבריי

"היהדות מהווה מבחינתי רק את הלאום והמוצא האתני שלי ותו לא. לאותו לאום יש חגים, מנהגים ומסורות יפות מאוד משלו שאת חלקם אני מקיים (אני מדליק נרות בחנוכה, אני חוגג את ראש השנה בתשרי, עורך סדר בפסח, נוטע בטו-בשבט וכו')" זה מה שכתב מנהל פורום חופש. הוא כתב בפירוש שהוא מקיים מצוות הדלקת נרות חנוכה, ראש השנה ,סדר פסח וט"ו בשבט. אדם שמדליק נרות חנוכה בזמנם זה אומר שהוא מקיים מצוות הדלקת נרות בחנוכה(השטות שאתה כותב "בטח שלא מצוות") עצם ההדלקה בזמנה מעיד שהבן אדם קיים מצוות הדלקת נרות וזכה במצווה. אם מנהל פורום חופש היה רואה את מה שאני כתבתי ואת הטמטום שאתה כתבת ,הוא היה מחזק את דבריי שאתה גיל-אהבל ,שלא יודע דבר פשוט שמנהל פורום חופש מקיים מצווה והמצווה הזאת עומדת לזכותו ועליה יקבל שכר.ברגע שיהודי בלי כל קשר לאמונה שלו אם הוא (דתי מסורתי חילוני אתיאסטי) מקיים מצווה בזמנה אוטומטית הוא קיים לאותו רגע את המצווה בזמנה. ואומר בחנוכה -הדלקת נרות,בפסח-קריאת ההגדה ,וכדו'. אין קשר בין אם אתה מאמין או לא. בפועל עשית מצווה אתה מקבל שכר. ניסיתי להיכנס לפורום חופש,אבל המנהל של הפורום סירב,בגלל דעותיי היהודיות ולא סיבה אחרת. לא ציפיתי שאתה תיהיה כל כך "חכם" לאור החתימה שלך שאתה מוסמך מוסמך מוסמך.. רק להיות מוסמך באהבלות עוד לא קיבלת תעודה. תמשיך עם "החכמה" שלך וההסמכה שלך באהבלות גם תגיע..

Sophalin

New member
הסיבה שנחסמת מפורום חופש

זה שאת מקללת, מגדפת, ומחרחרת ריב...

לידיעתך ולהזכירך

לא קיללתי לא גידפתי מהסיבה הפשוטה . לא נכנסתי לפורום בכלל. שאנשים הסתכלו בפורום חופש ויחפשו שם ציפור גן עדן 6 ויראו אם יש הודעה שלי. אני חוזרת אומרת הייתה מודעה ,הצטרפתי למודעה ואמרתי כן יירבו. שתי מילים לא יותר. לא נתת לי להיכנס לפורום ולא צירפת אותי לפורום שלך בכלל. מכאן מה פירוש את מקללת מגדפת ומחרחרת ריב. סופאלין עם כל הכבוד שאתה מנהל פורום אבל להיות ישר והגון אתה חייב להיות.

Sophalin

New member
בהחלט שקר

א. אני לא אמרתי שאני אתאיסט מעולם. אני מכיר את אלוהא אבל אני לא עובד אותו ב. אני לא מקיים שום מצווה. אני עשוי לקיים מסורות מסויימות שנתפסות בעיני כיפות אבל לא מסיבות דתיות כלל. אז אל תשקרי ואל תזבלי...

אני מביאה את מה שכתבת בפורום שלך

"היהדות מהווה מבחינתי רק את הלאום והמוצא האתני שלי ותו לא. לאותו לאום יש חגים, מנהגים ומסורות יפות מאוד משלו שאת חלקם אני מקיים (אני מדליק נרות בחנוכה, אני חוגג את ראש השנה בתשרי, עורך סדר בפסח, נוטע בטו-בשבט וכו')" כשאתה אומר מנהל פורום חופש סופאלין שאת חלקם אני מקיים ואתה אומר אני מדליק נרות בחנוכה מה פירוש? זה אומר שקיימת מצוות הדלקת נרות חנוכה. המצווה הזאת זוקפת לזכותך ואת שכרה תקבל בעולם הזה או בעולם הבא. איפה שיקרתי? לא כתבתי באף מקום שאתה אתיאסט. ההפך אתה מעיד שאתה מכיר את אלוהיך אבל לא עובד אותו. (מה שגיל110 לא מכיר) דבר שלישי, לא קיללתי ,לא גידפתי עוד לא נכנסתי לפורום בכלל. היה מאמר מסויים שהצדקתי אותו ,אבל לא נכנסתי לפורום כי כדי להיכנס לפורום להירשם ,צריך לעבור דרכך. ודרכך לא עברתי. מכאן אל תגיד לי ,אל תשקרי ואל תזבלי. תקרא מה שכתבתי ואז תבין שאתה סתם מוציא מילים לא יפות עליי. לגבי גיל-שטינקר-מלשינון, לפחות תגיד את הדברים כמו שצריך ,מזל שאת מה שאני כותבת כתוב שחור על גבי לבן בפורום.

סופאלין ,אתה ממהר

אבל לפני ,תקרא מה שכתבתי ורק אחר כך תבין שמה שכתבתי זה נכון. לא שיקרתי ואין לי קייס וסיבה לשקר. לגבי גיל מגעילון שקרן ומלשין,בורא עולם לא אוהב מלשינים וזה כתוב בהרבה פרשיות בתורה. מכאן אני אומרת לך חד פעמית תישאר חילוני אתיאסט ,אני לא יעזור לך ותישאר בהמאיות שאתה חי בה.

מכאן אני אומרת לך חד פעמית תישאר חילוני

אתיאסט ,אני לא יעזור לך ותישאר בהמאיות שאתה חי בה.- הכוונה ברורה וחד משמעית שהיא מכוונת לגיל 110

Sophalin

New member
הפרשנות שלך קלוקלת

ולא נכונה. וגם את גורמת לאנשים לחשוב עלי דברים שגויים אני מציע שתחדלי כאן אחרת אני בהחלט אצטרך לקבול על לשון הרע...

את כל מה שאמרתי

אמרתי. אני יכולה להגיד לך שבתור בן אדם אתה מאוד מאוד חיובי. בלי כל קשר למה שהיה פה. אני אומרת קבל עם ועדה שלא פגעתי בך ואין לי כל סיבה לפגוע .ההפך ,עקבתי אחרי הפורום שלך במטרה לתהות על קנקנו של גיל 110 ועל הדרך קראתי את תגובותיך בפורום שלך. ואני אומרת עוד הפעם שאתה בן אדם מאוד הגון. אני לא מתחנפת אליך ואתה יכול לעשות כראות עיניך. אם תצרף צד שלישי למקרה העצוב הזה תראה שאני חפה מפשע.

גיל110

New member
זה לא יכול להיות כיוון שלאחר המפץ הגדול

הגיע גם האבולוציה, והרי האדם נוצר מצלע אלוהים ולא התפתחות טבעית של הקוף, לפי התנ"ך.

אהבלות ממש חוגגת אצלך

בורא עולם לא ברא את האדם מצלעו. כנראה שאתה קורא ספר מוסלמי או נוצרי.. אולי שם ובטוח שם כתוב את השטות הזאת. תפתח ספר תורה ושם כתוב כי בורא עולם ברא את האדם מהעפר. שנאמר 'מעפר באת ולעפר תשוב'. כשיהודי נפטר אומרים ומעידים כי האדם עשוי מעפר ( תשרוף גוף אדם תקבל חול) ולעפר ישוב. האישה נולדה מצלעו של אדם ולא האדם נוצר מצלעו של בורא עולם. תמשיך עם אהבלות שלך ותוריד לי את החשק להגיב.

למעלה