אני ממש צריכה עזרה...

beatman

Member
מחר אחרי כמה מנות וודקה

זה יהיה

SpyKid

New member
אין בעיה :)

אף פעם לא הייתי שיכורה והלילה לא תהיה הפעם הראשונה

SpyKid

New member
../images/Emo6.gif שטויות בשוקו חחחח

או בקפה
או ביין
או בבירה
אם תרצה... :)

Dynamo1929

New member
חחחחח היה פעם אייקון בשם "גזוז"

הוא היה הכי קרוב לתמונה של מיץ.. :)

AeroSlash

New member
בכמה מילים.

שואה זה נושא קדוש בשבילי. והטלאי הכתום זה הדבר הכי מזלזל, משפיל, גועלי ודוחה שיכול להיות.

Vrock

New member
..עם כל הכבוד

ובאמת שיש כבוד, אני רוצה להזכיר דבר חשוב. זילות השואה מתבצע על בסיס יומיומי. לא עובר יום מבלי שבמדיה מישהו ישווה את צה"ל לנאצים או את שרון להיטלר או אמהות של מחבלים לזקנות בשואה או את גדר ההפרדה לגטו. זה פשוט מקרה יותר חמור ועליית מדרגה. ת'אמת, לא היה צריך לבוא לאף אחד בהפתעה.

beatman

Member
אני דוקא תומך

אבל טוב שביטלו את זה מהר,כי זה גרם למהומה. תושבי גוש קטיף הם מסכנים,מפגיזים אותם בלי הפסקה,רוצים לגרש אותם מהבית. הם הרגישו קצת כמו בתוך גטו(אמנם ההשוואה מאוד קיצונית,אך לצערי ניתן להשוות-יהודים מותקפים כמעט ללא הגנה ומיועדים לגירוש). הם עשו את זה כי רוב הציבור בארץ בהסתת השמאל והממשלה שונא אותם,פשוט מפנה את הזעם עליהם ומאשים אותם בכל הבעיות של המדינה,כאשר במציאות הם אזרחים שלווים,שומרי חוק,בוני בתים ומשפחות,שותלי גידולים,ומשרתים בצבא רובם ביחידות מובחרות.הם לא אשמים בשום בעיה במדינה!

טלאי כתום....

(בתקופה השואה זה לא היה טלאי צהוב
) זה נורא משפיל, מזלזל,ומזעזע כלפי הבן אדם... זה פשוט רע!!!!!!!

beatman

Member
החליפו את הצבע לכתום בדיוק

בגלל שבשואה היה טלאי צהוב,על-מנת שלא תהיה השוואה ישירה לשואה.

beatman

Member
תושבי גוש קטיף ענדו אותו למשך כמה

ימים והפסיקו,למידע נוסף קראי את ההודעה שלי למעלה.

באופן כללי בעד, אבל אני בעיקר

נגד כל אותם יפי נפש שקוראים לשרון פושע מלחמה, מכנים את גבולות 67 "גטו ורשה", ובאופן כללי משתמשים ביותר מדיי אנלוגיות ברורות לשואה. עכשיו כשהמתיישבים ותומכיהם מצאו דרך מחאה שקטה בהרבה ופחות פרובוקטיבית, כל הסמולנים מתעוררים ופורצים בבכי תמרורים על כבוד השואה האבוד... הטלאי הכתום הולם, מתאים, ובהחלט במקום. הרי בואו נסתכל על המצב כמו שהוא באמת- בלי מסיכות ובלי מילים יפות- הולכים לטהר אזור שלם בארץ ישראל מיהודים. טיהור אתני, חד וחלק. המתנגדים, גם בדרכים דמוקרטיות, יזכו לענישה מהממשלה ה"דמוקרטית" שבראש המדינה ה"דמוקרטית" שלנו. שרים בממשלה שניסו להתנגד לפתרון הסופי שמציע שרון ליהודי רצועת עזה וצפון השומרון, מצאו עצמם מאויימים: "תצביעו נגד? תפוטרו
" והרי מה יותר חשוב לשר, מהוולוו שלו, ומהכיסא, ומהתיק בממשלה...גם הם אשמים, כל אותם בוגדים באמת הפנימית שלהם, שמכרו את ארץ ישראל תמורת בצע כסף. אין למתיישבי גוש קטיף והשומרון דרך אחרת להביע את מחאתם. מה נעשה? נצא לרחובות ונצעק בקולי קולות "שרון שוגה! שרון טועה! אל תפנו אותנו!"...? על מי זה יעבוד? מי יקשיב לנו? כדי להעביר מסר צריך לזעזע. אני רואה את ההתנתקות כאסון, כמכת מוות על העם היהודי ועל ההתיישבות בארץ ישראל. כדי למנוע אותה כל האמצעים הדמוקרטיים כשרים. גם אם זה לא נוח לניצול שואה אחד או שניים.

M a r U s k A

New member
יש בזה משהו ../images/Emo4.gif

אבל ... עדיין נורא מפריעה לי ההשוואה לשואה

אם לא היה בהשוואה הזו משהו,

זה לא היה מזיז לך. המתיישבים התכוונו בהשוואה הזו לעשות הרבה יותר מסתם להרגיז או לזעזע. אתם שוכחים שיש פה מסר...

M a r U s k A

New member
כן...

אבל עדיין.. אוף יש לי פיצול
מצד אחד אני מסכימה מצד שני קשה לי לקבל את זה
אני חושבת שהיום אני לא הולכת להכנס לדיונים ומחשבות פוליטיות, היום הזה יותר מדי מיוחד בשבילי

למעלה